her iki yönede stop marjlarını biraz esnetmek gerek şu günlerde diye düşünüyorum..
hatta long olanların biraz daha esnek stop uygulaması şart yoksa kolay kolay oturtmayacaklar pozisyonda.ben 60325 olarak belirleyip kaldıraçtan kıstım biraz..
Printable View
her iki yönede stop marjlarını biraz esnetmek gerek şu günlerde diye düşünüyorum..
hatta long olanların biraz daha esnek stop uygulaması şart yoksa kolay kolay oturtmayacaklar pozisyonda.ben 60325 olarak belirleyip kaldıraçtan kıstım biraz..
[QUOTE=activex31;150835]Ya kennym niye shortladın ne güzel 61200 çekiyorduk....[/QUOTE]
sizin hareket basladıktan sonra shortladım aga.. 425 ve 525 shortlar.. 200 den fıorlayınca dedım hatta hamle bıle yapmadım nasıl oldu diye :)
yaf bu turk yunan endexi fonumu ne zımbırtıdır bunlarında etkisi var , durduk yerde + deger kattılar :) adam gibi düşüş yaptırmadılar insana..
sabit portföye ekstra olarak
sabah 300-425 aralığından mal adım baktım çıkacağı yok üçte birini köpek balıklarına stop loss olarak 175 ten feda edeyim dedim stopumu bile bile lades dedirtip patlattım şimdi ekstraların 3 te ikisiyle long devam yoksa çıkacağı yok bu meretin:)
ama ekstralar gün sonu ne olursa olsun kapanır sabitle devam edilir...
yatayda hayatta kalma teknikleri:)
korkarım herzamankı hareket.. makası kapoattılar sımdı gene fırlayacak bu zımbırtı.. hasta ederler insanı yaf.. piffffff
[QUOTE=YAVUZHAN;150826]bu ne ya habermi geçti ?[/QUOTE]
Rüzgar gibi geçti
bu arada Kanada'da AT Gribi çıkmış. Sivrisineklerle bulaşıyormuş.
Ya bu ne iştir anlıyamıyorum. Credit 61276 ort.ile 3000 kontrat şortlamış.Ondan sonra ne almış ne satmış.Belliki karşı ayağıda Garanti. Be adam şunu 2995 veya 3010 kontrat yapta bizde acaba öylemi diyelim. Devlet dairesi düşüncesi. Credit'e açtılar telefonu 3000 kadar short yap dediler, oda mota mot 3000 tane sattı. sonra çay içmeye geçti. Bahse girerim ordaki adam artık ekrana bile bakmıyodur.
[quote=VOBiX;150841]
bu arada Kanada'da AT Gribi çıkmış. Sivrisineklerle bulaşıyormuş.[/quote]
Verdin bu haberi, 10 dakkada 375'e geriledi. Piyasa bu forumu takip ediyor galiba... .dng
[QUOTE=parderi;150842]Ya bu ne iştir anlıyamıyorum. Credit 61276 ort.ile 3000 kontrat şortlamış.Ondan sonra ne almış ne satmış.Belliki karşı ayağıda Garanti. Be adam şunu 2995 veya 3010 kontrat yapta bizde acaba öylemi diyelim. Devlet dairesi düşüncesi. Credit'e açtılar telefonu 3000 kadar short yap dediler, oda mota mot 3000 tane sattı. sonra çay içmeye geçti. Bahse girerim ordaki adam artık ekrana bile bakmıyodur.[/QUOTE]
Korkarım bence credit maşa başkasına virman ladı.... ama kime
61375 ve 61400 den verdim gitti shortları :) sabahi cikardik odesmis olduk .. simdi bide komısyonlar var agadan alacagim :)
[QUOTE=YAVUZHAN;150836]her iki yönede stop marjlarını biraz esnetmek gerek şu günlerde diye düşünüyorum..
hatta long olanların biraz daha esnek stop uygulaması şart yoksa kolay kolay oturtmayacaklar pozisyonda.ben 60325 olarak belirleyip kaldıraçtan kıstım biraz..[/QUOTE]
Benim de 60250, istersen düz 60.000 yapalım :D YYLD
[QUOTE=activex31;150845]Korkarım bence credit maşa başkasına virman ladı.... ama kime[/QUOTE]
Mutlak öyle, tabloya görede garantiye virmanladı. Garantinin ort.da 61335 olduuna göre , oluşacak fiat da biraz yukarlarda olmalı . mıı acaba?