-
ooff nassı sıkıldım nasıl sıkıldım... neyse sayın Hellim'den şöyle bir ricam olacak. Bu verilen teşekkürler geri alınmasın...Eğer sayın Hellim bunu yaparsa, çoook güleceğiz..Nasıl mı? Şöyle;
Mesela ben bir mesaj yazacağım: Le PAMBIK (isim rastgele seçilmiştir, herhangibir forum üyeside olabilir) sen ne güzide ne iyi bir insansın..EW sayımlarının kralısın, delikanlı adamsın falan diye bir ton övgü yazacağım..Haliyle PAMBIK bu mesaja teşekkür edecek..Sonra, yazılan mesajlar bir süre için güncellenebiliyoryya...döenceğim ben o mesajı şöyle yapacağım: Le PAMBIK ne pis insansın, v.b. v.b. bir ton yergi yazacağım..millette bakacak, vay be bu PAMBIK ne psikopata adam, Astatin saymış bir sürü, PAMIK da teşekküre tmiş diyecekler..hahaha
komik olmadımı...hım olmadı galiba...neyse idare edin... :)
-
agamla tilifonda konustum...
ne yaptin sen yaw dedim...sistemler alda...usaglar malda ve long...tum forumlar ellerini havaya acmis yagmur duasina cikmislar...baslarinda cinci asim hoca...
yer gok...65 000 ...65 000 diye inliyor....
verceeen ni bu paralari bu usaglara dedim....
ya biz ne olacagiz...azda ossa biraz shortcu kerizzzz olarak seninle maytab geciyoruz...
iki tarafta malda durun dedi....sirayla ebenizin orekesini gosterecegim dedi....
tilifonu sertce yuzume kapatti....
-
-
-
La bu yer çekimi gibi bir de gökçekimi bir şey var mıdır? Yer çekimi = Brüt yerçekimi-gökçekimi midir? .dng
-
her yöne ralli olabilir bayır aşağı bayır yukaru :)
-
[quote=VOBiX;150865]La bu yer çekimi gibi bir de gökçekimi bir şey var mıdır? Yer çekimi = Brüt yerçekimi-gökçekimi midir? .dng[/quote]
walla benim gözlediğim iki muhim çekim yerçekimi , tençekimi, ....bunun dışında piyango çekimi, el-etek çekimi, para çekimi, toprak çekimi gibi çekimlerde var ama onlar beni ilgilendirmiyor... gökçekimi kısmısı varsada ziro impakt olduğundan ne hali varsa görsün::::::
-
15-30- satta benim sistemde
-
bekleyişteki arkadaşlar yön tayini yapabilen var mı?
sıkıldım yaw::::((((((((((((((((((((
-
buyur işte battı balık yan gider..cuma günü Ankara ya iş seyahati çıktı..öfffffffff beeeeeeeee.... ANkara yı da hiç sevmem laf aramızda...üwwwwww....neyse en azından cuma...haftasonu kalma opsiyonumuz olur...şşşşş ANkaralı varmı aramızda..varsa, akılacak bi alem söylesinler plz...öyle abuk subuk caddeler yerler değil ya..nezih ama alem mekanlar yani..şu az önceki klipteki giib ya...şşş Ankaralılar
-
öreke=ebene ait olani cok meshur olan, yun egirmeye yarayan alet
Göstersin can sıkıntısından yün eğiririz hep beraber.:D:D
-
[QUOTE=VOBiX;150865]La bu yer çekimi gibi bir de gökçekimi bir şey var mıdır? Yer çekimi = Brüt yerçekimi-gökçekimi midir? .dng[/QUOTE]
aslıdna yerçekimi ile gök çekimi aynı şeydir.. maddelerin çekim kuvveti..
yanı bızde yercekimi dünyanın merkezine dogru cisimleri cekerken , güneş bizi dünyayı bütün olarak kendıne dogru ceker.. samanyolu galaksisi güneş sistemini kendisine dogru çeker vb gider bu.. mevcut hal bu cekımler bir aradayken denge halidir. gökçekimi kapsar(yerçekimi) desek daha dogru olur.. diger turlu formul içerisinde cok fazla etmen vardır.. çekimler haricinde birde itme kuvveti bulunur ki buda bigbangden dolayı tum gokcısımlerının sahıp oldugu biseydır.. cekım kuvvetlerı ıste bu kuvvetı dengeler ve mevcut halimizi koruruz uzayda..