-
[quote=jani;150975]forumlari dolastim...usaglarin tumu kendilerinden cok emin ve kulliyen long....cok mutlu vede cok mesutlar...[/quote]
Haftalardır ben de shoort... shoort diye meleyip duruyorum. Dalga geçildim, aşağılandım, itildim, kakıldım, tekmelendim.... :D
Yarın benim günüm.... Long'cu kimi görürsem doğrarım.... Ona göre.... .dng
-
zild yyld pbldaq .. baskı belli ralli belli .. dow kapanış tahminim belli 10.111.31 kayıtlara geçsin ..
yarın vob açılış gap tahminim belli .. + 1875 kayıtlara geçsin .
projeksyon belli kayıtlarda var .. ... ralli ralli ralli .. heheh :D:D:D
çubuğu unuttum .. çubukta belli .. a* ralli ..:D:D:D
-
[quote=Strategist;150986]Haftalardır ben de shoort... shoort diye meleyip duruyorum. Dalga geçildim, aşağılandım, itildim, kakıldım, tekmelendim.... :D
Yarın benim günüm.... Long'cu kimi görürsem doğrarım.... Ona göre.... .dng[/quote]
Yapma etme,sana taş atana sen ekmek at..
Ama emin olduktan sonra yap bu işlemi,dereyi bir gör,sonra affetme ...:)
-
cümleten iyi akşamlar .. sabah görüşürüz inşallah .. ralli ..
-
[quote=ERGEN;150988]Yapma etme,sana taş atana sen ekmek at..
Ama emin olduktan sonra yap bu işlemi,dereyi bir gör,sonra affetme ...:)[/quote]
Ben yine yufka yürekliyimdir, long'cusunu da severim, short'cusunu da... .lelele
Yalnız haftalardır çökmesi gereken piyasanın anlamsız direnci yüzünden para kaybediyorum. İçimde hırs birikti. Dow bu akşam 9750 altı kapatırsa S&P 500 de 1060 altı kapatırsa yarın bayram günümdür, şimdiden söyleyeyim... :..:
-
[quote=Strategist;150990]Ben yine yufka yürekliyimdir, long'cusunu da severim, short'cusunu da... .lelele
Yalnız haftalardır çökmesi gereken piyasanın anlamsız direnci yüzünden para kaybediyorum. İçimde hırs birikti. Dow bu akşam 9750 altı kapatırsa S&P 500 de 1060 altı kapatırsa yarın bayram günümdür, şimdiden söyleyeyim... :..:[/quote]
Sevmek vaaar,sevmek var...
Kimi nasıl seversin,duruma göre bende senin durumundayım,bu durumda ben yırttımmı.....lelele
-
Dowu bırakın yawf. Dow sabah açılışı bleirler gerisine karışmaz. Bizimkiler bildiğini okur.
Boğacıkalr size bir soru : Hükümet yarın bitecek olan ÖTV indirimini uzattım sürpriiiz derse VOB nolur?
-
[quote=VOBiX;150992]Dowu bırakın yawf. Dow sabah açılışı bleirler gerisine karışmaz. Bizimkiler bildiğini okur.
Boğacıkalr size bir soru : Hükümet yarın bitecek olan ÖTV indirimini uzattım sürpriiiz derse VOB nolur?[/quote]
ne uzatıyon tokoba tavukmu uzatıyon ya...ayrıca onu boğalara sorma bize sorüüü
-
[quote=VOBiX;150992]Dowu bırakın yawf. Dow sabah açılışı bleirler gerisine karışmaz. Bizimkiler bildiğini okur.
Boğacıkalr size bir soru : Hükümet yarın bitecek olan ÖTV indirimini uzattım sürpriiiz derse VOB nolur?[/quote]
Bişeycikler olmaz. Elliot dalga teoremine göre sırada düşüş dalgası var. ÖTV MÖTV uzatan olursa Elliot kalkar mezarından basar maliye bakanlığını ona göre.... :::
-
[quote=Strategist;150994]Bişeycikler olmaz. Elliot dalga teoremine göre sırada düşüş dalgası var. ÖTV MÖTV uzatan olursa Elliot kalkar mezarından basar maliye bakanlığını ona göre.... :::[/quote]
Yawww gardeşim,
Sen bu akşam balmı yedin ne ettin ...:D
Ama dow mezardan hortlayım,çıkıp geleyimmi diyor...
-
[QUOTE=ERGEN;150995]Yawww gardeşim,
Ama dow mezardan hortlayım,çıkıp geleyimmi diyor...[/QUOTE]
stonhand XTRADERX üstad ne diyor?
Son TANGO yakın diyordu sanırım.
Bir de onun dedikelrine bakın.
-
[quote=ERGEN;150995]Yawww gardeşim,
Ama dow mezardan hortlayım,çıkıp geleyimmi diyor...[/quote]
Üzülme short'çu silah arkadaşım, Dow'da 21:00 itibari ile çıkış var gibi ama olay şu: Profesyoneller açlışta darbeyi vurup Playstation oynamaya gitti, amatörler harçlıklarından biriktirdikleriyle çıkış yapmaya yelteniyorlar. Merak etme, az sonra profesyoneller onlara haddini bildirir. Kapanış tahminim: 3.000 :::::::::