[B]ZORLA GETİRME MÜZEKKERESİ YAZILACAK[/B]
[URL]http://www.sabah.com.tr/Siyaset/2009/09/29/ankarada_ifade_krizi[/URL]
Printable View
[B]ZORLA GETİRME MÜZEKKERESİ YAZILACAK[/B]
[URL]http://www.sabah.com.tr/Siyaset/2009/09/29/ankarada_ifade_krizi[/URL]
[QUOTE=Strategist;150997]Üzülme short'çu silah arkadaşım, Dow'da 21:00 itibari ile çıkış var gibi ama olay şu: Profesyoneller açlışta darbeyi vurup Playstation oynamaya gitti, amatörler harçlıklarından biriktirdikleriyle çıkış yapmaya yelteniyorlar. Merak etme, az sonra profesyoneller onlara haddini bildirir. Kapanış tahminim: 3.000 :::::::::[/QUOTE]
Profesyoneller oyuna dalıp kapanışı kaçırmasın sakın .dng
Arkadaşlar, aranızda Matriks MS Downloader kullanan var mı?
verileri otomatik olarak anlık güncelliyor mu, yoksa bizim sürekli verileri aktarmamız mı gerekiyor ?
[quote=jerfin;151000]Arkadaşlar, aranızda Matriks MS Downloader kullanan var mı?
verileri otomatik olarak anlık güncelliyor mu, yoksa bizim sürekli verileri aktarmamız mı gerekiyor ?[/quote]
sürekli refresh yada yükle diyeceksiniz
[quote=jerfin;151000]Arkadaşlar, aranızda Matriks MS Downloader kullanan var mı?
verileri [B]otomatik olarak anlık güncelliyor mu[/B], yoksa bizim sürekli verileri aktarmamız mı gerekiyor ?[/quote]
nerdeeee?
kendin yapıcan anamız ağlıyor bizim be o verileri güncelliycez diye :o:(üüü
dynamic trader versiyon 5 olan varsa, matriks gold dan anlık veri aktarımı yapılabilmektedir, demedi demeyin :)
[QUOTE=SEYYAH;151003]nerdeeee?
kendin yapıcan anamız ağlıyor bizim be o verileri güncelliycez diye :o:(üüü[/QUOTE]
kötü o zaman..:confused: eee siz 5 dk.da bir veri mi aktarıyorsunuz?
[QUOTE=mozkan;151004][COLOR="Red"]dynamic trader[/COLOR] versiyon 5 olan varsa, matriks gold dan anlık veri aktarımı yapılabilmektedir, demedi demeyin :)[/QUOTE]
duymuştum o programı, ama hiç kullanmadım sn.mozkan..
ben kurum değiştirdim ve çalışacağım kurumun matriks ile anlaşması yok.. ya sistem için kendim üye olacağım matrikse yada başka çare düşüneceğim..üüüüüü
[quote=mozkan;151004]dynamic trader versiyon 5 olan varsa, matriks gold dan anlık veri aktarımı yapılabilmektedir, demedi demeyin :)[/quote]
Bir de bu program yazdığım formüllere göre ben bilgisayar başında değilken de otomatik alım satım yapar de de dile benden ne dilersen diyeyim... Uzun süredir böyle bir imkan arıyorum, bulamadım...
[quote=jerfin;151010]duymuştum o programı, ama hiç kullanmadım sn.mozkan..[/quote]
robert miner denen bir trader bir gün kafası bozulur elliot öğrenir, daha sonra bu bilgisini gann teorisi ile birleştirir ama mevcut paket programlar analizlerine yetişemez. ne yapmalı etmeli vs. derkene dur kendi programımı yazayım der, ve işte size dynamic trader,
çoğu kişi onu bir ew ci bilir aslında sağlam gann cıdır, programındaki özelliklerden çok rahat anlarsınız bunu, mesela koskoca programda her şey vardır ama izleyen stop yoktur :..:
[quote=SEYYAH;151003]nerdeeee?
kendin yapıcan anamız ağlıyor bizim be o verileri güncelliycez diye :o:(üüü[/quote]
[quote=jerfin;151007]kötü o zaman..:confused: eee siz 5 dk.da bir veri mi aktarıyorsunuz?[/quote]
PAMBIK'IN YAŞAM SİSTEMLERİ
5 dakikalık sistem:
1. dakika : Kola İç
2. dakika : Kola İç
3. dakika : Kola İç
4. dakika : Kola İç
5. dakika : veri güncelle
60 dakikalık sistem
-Foruma mesaj yaz
-Kola iç
Günsonu
-Bu şortlar para etmeyecek diye zırla:..::..: