-
[quote=Strategist;151013]Bir de bu program yazdığım formüllere göre ben bilgisayar başında değilken de otomatik alım satım yapar de de dile benden ne dilersen diyeyim... Uzun süredir böyle bir imkan arıyorum, bulamadım...[/quote]
forexe geç, bir mt4 hesabı aç, bir de uzak sunucu kirala, sağlam sistemin varsa 24 saat sensiz trade etsin:..:
-
[QUOTE=mozkan;151016]forexe geç, bir mt4 hesabı aç, bir de uzak sunucu kirala, sağlam sistemin varsa 24 saat sensiz trade etsin:..:[/QUOTE]
o zaman para kazanmanın heyecanı kalmaz ama..:p
-
[quote=mozkan;151014]robert miner denen bir trader bir gün kafası bozulur elliot öğrenir, daha sonra bu bilgisini gann teorisi ile birleştirir ama mevcut paket programlar analizlerine yetişemez. ne yapmalı etmeli vs. derkene dur kendi programımı yazayım der, ve işte size dynamic trader,
çoğu kişi onu bir ew ci bilir aslında sağlam gann cıdır, programındaki özelliklerden çok rahat anlarsınız bunu, mesela koskoca programda her şey vardır ama izleyen stop yoktur :..:[/quote]
sonra bir de neely meselesi, yıllarca gann çalış 5 sene civarı, sonra bundan iş çıkmaz de elliott çalış ve kendin bir kitap yaz, kendi yazdıklarınla çelişince sp de gözlenen yeni formasyonlar de, bir sürü formasyon uydur kıçından başından, sonra evet evet sonra, gann trend line gann square a dayanan bir kurallar manzumesi oluştur, adına da neely river theory de, sonraaaaaaa
yıllık kullanım bedeli 9000 usd iste, nasıl ama
yemişim EW yi:D
-
[quote=jerfin;151017]o zaman para kazanmanın heyecanı kalmaz ama..:p[/quote]
Ben genelde kaybetmenin heyecanını yaşıyorum zaten... .dng
-
Kısaca; bu piyasada ruh sağlığının bozulmasını istemiyorsan EW ye bulaşmayacaksın..:))) bencede yemişim EW yi sn.mozkan..:..:
-
[quote=jerfin;151007]kötü o zaman..:confused: eee siz 5 dk.da bir veri mi aktarıyorsunuz?[/quote]
aynen öyle yapıyoruk :o
-
[quote=jerfin;151017]o zaman para kazanmanın heyecanı kalmaz ama..:p[/quote]
pehh bizim zamanımızda ün. de dos öğretirlerdi, bilseydim trader olacağımı C++ öğrenirdim :..:
-
[QUOTE=Strategist;151019]Ben genelde kaybetmenin heyecanını yaşıyorum zaten... .dng[/QUOTE]
kaybetmenin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorsun yani..:D:p
-
[quote=mozkan;151022]pehh bizim zamanımızda ün. de dos öğretirlerdi, bilseydim trader olacağımı C++ öğrenirdim :..:[/quote]
c++ traderı bozar.. c# belki... ordada 3 tane istatistik ve veri madencisi çalıştırman lazım...:..::..:
-
[quote=Astatin;151024]c++ traderı bozar.. c# belki... ordada 3 tane istatistik ve veri madencisi çalıştırman lazım...:..::..:[/quote]
yemişim madenini, robert minerdan data minera
pehhh.lelele
-
[quote=Strategist;151019]Ben genelde kaybetmenin heyecanını yaşıyorum zaten... .dng[/quote]
:) (+minimum karakter sayisi 5)
-
[quote=jerfin;151020]Kısaca; bu piyasada ruh sağlığının bozulmasını istemiyorsan EW ye bulaşmayacaksın..:))) bencede yemişim EW yi sn.mozkan..:..:[/quote]
hala yedirenler var, dur bakalım onlar ne zaman pes edecek :..: