-
[QUOTE=mozkan;151018]sonra bir de neely meselesi, yıllarca gann çalış 5 sene civarı, sonra bundan iş çıkmaz de elliott çalış ve kendin bir kitap yaz, kendi yazdıklarınla çelişince sp de gözlenen yeni formasyonlar de, bir sürü formasyon uydur kıçından başından, sonra evet evet sonra, gann trend line gann square a dayanan bir kurallar manzumesi oluştur, adına da neely river theory de, sonraaaaaaa
[COLOR="Blue"][B]yıllık kullanım bedeli 9000 usd iste, nasıl ama [/B][/COLOR]
yemişim EW yi:D[/QUOTE]
Ben de sistemleri Matrikse uyarlayıp 10000TL+KDVlerden satışa mı çıkartsam .dng
Metastock sistemelrinin şifreleri kırılıyor. Hatta kıramadıkalrınız gönderin kırayım.
-
[quote=VOBiX;151028]Ben de sistemleri Matrikse uyarlayıp 10000TL+KDVlerden satışa mı çıkartsam .dng
Metastock sistemelrinin şifreleri kırılıyor. Hatta kıramadıkalrınız gönderin kırayım.[/quote]
10000 pahalı..ben 7000 den satıyorum:p:p:p..
-
[quote=Astatin;151029]10000 pahalı..ben 7000 den satıyorum:p:p:p..[/quote]
hatta biliyosun millet bi fiyattan başlıyo, her satıldığında bir sonraki satış için daha yüksek fiyat koyuyormuş..ben tersini yapıyorum..her satışda fiyatı biraz daha düşürüyorum :) :) eyleya kullanan arttıkça getirisi düşecektir..eyleyse ucuzlaması lazım..pahalıya alanda sonraki satışa kadar kazandığına saysın.lelele.lelele.lelele.lelele.lelelehakikaten bu paraları verip sistem alan varmı looooo
-
[QUOTE=VOBiX;151028]Ben de sistemleri Matrikse uyarlayıp 10000TL+KDVlerden satışa mı çıkartsam .dng
[COLOR="Red"]Metastock sistemelrinin şifreleri kırılıyor[/COLOR]. Hatta kıramadıkalrınız gönderin kırayım.[/QUOTE]
kardeşime söyleyeyim senin pc ye bi el atıversin benim için o zaman..::::::
-
[QUOTE=Astatin;151029]10000 pahalı..ben 7000 den satıyorum:p:p:p..[/QUOTE]
Gel 8500de anlaşalım piyasayı bozma. Bak 2 milyon dolara satanlar da var .kom
-
[QUOTE=Astatin;151030]hatta biliyosun millet bi fiyattan başlıyo, her satıldığında bir sonraki satış için daha yüksek fiyat koyuyormuş..ben tersini yapıyorum..her satışda fiyatı biraz daha düşürüyorum :) :) eyleya kullanan arttıkça getirisi düşecektir..eyleyse ucuzlaması lazım..pahalıya alanda sonraki satışa kadar kazandığına saysın.lelele.lelele.lelele.lelele.lelelehakikaten bu paraları verip sistem alan varmı looooo[/QUOTE]
Ssitemi satanın arkadaşı, ortağı olup da müşteri gibi davranmıyorlarsa var hakkaten yawf.
Benim Bıcırık ve Medium sistem ayda 5-10 bin puan kazandırıyordu ve hem sistemi hem de sinyallerini ücretsiz anlık paylaşıyordum hala adamalr satıulık sistem alalımın derdindeydi. Yahu en gerek var diyordum işte size ücretsiz sistem işte anlık sişnyali. O da ücretsiz dedim. Adamalr gitti sistem satın aldı ya da aldığını söyleyip beni kekledi. :confused:
-
[quote=jerfin;151023]kaybetmenin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorsun yani..:D:p[/quote]
Evet. Son zamanlar VOB'un zirve yaptığı her gün banka hesabım acayip hafifliyor.... :p
-
[quote=jerfin;151031]kardeşime söyleyeyim senin pc ye bi el atıversin benim için o zaman..::::::[/quote]
internet sağolsun
linkteki dosyayı indirin dowload a basarak
sonra
[COLOR=#000000][COLOR=#000000](A) Copy both file into c:\Programe Files\Equis\Metastock folder.
(B) Run the loader and it will automatically run Metastock
(C) It will ask you Yes or No.
(D) If Yes, it will try to get the password for you when you edit the
indicator or expert.
If No, it will allow you to use 'password' as the password to enter/edit
ahanda link
[url]http://www.sendspace.com/file/47lbbb[/url]
[/COLOR][/COLOR]
-
haywan dow artı kapatacak bu
-
[quote=Astatin;151036]haywan dow artı kapatacak bu[/quote]
la ben short lamadan nereye düşecek zati la? olacak şey mi bu la? :p
-
Korkma, profesyoneller geliyo.. Çoluk çocuğu dövecekler şimdi... -1% civarında kapanır bence....
-
Hortlamasın diye mezarının başında okuyorum habire...:D
Ham elma kazığıylada bir taraftan kazıklıyorum...