günaydın,iyi seanslar !
Printable View
günaydın,iyi seanslar !
68500 long !
stop 67650..
5' lıkta DTC ve TDE de tamamen alda artık..MTR gibi..
günlük pivot anlık olarak 68.500 de..
günaydın arkadaşlar... rast gelsin...
------------------------------
Şu An Forumumuzda
Gösterilen 1 den 30 ´e kadar. Toplam 75 Konu bulunmuştur. 153 (61 Kayıtlı üye & 92 Misafir)
Sıralama şekli
Kennym, Lefter, elstock+, dede, a.kaya, ares, çömez, uufuk, yaso, kaanyatirim, MuglaliZuhtu, özdenil, Larossıan+, kartal1, sadberk22, paradigma, erkmen, akaan, tutku, indregandi+, rex, marlla, feridunabi, kosmaz, medet, culex, cencuz, aykilic, cetdem, YAVUZHAN, iskoçyalı, men, ATHLON+, mukora, METEPOSTA, egim, ERK, Biocan, h2O, saraylı+, adalı54+, HASAN34, İmales, daylight, last trader, nedim972, htkemal, parite, hilmi, borsacim, Kanaatkar, elmas, yesilova, EMCİ, kafayı_yemis_dusler
---------------------------
+92 tane misafir ayıp ediyo ama .. girin üyelik alın yahu , oku oku nereye kadar :):)
lönk ! :) daytrade inş başarılı oluruz :) lönkleyince kendimi kahraman gibin hissediyorum :P
veyy stopladım ühühühüüh bittim :)
67850 de tutunamazsa 65700 e gideriz.. tutarsa 69300 seviyeleri.. vira bismillah... 850 seviyelerinde sistemde sat çıkıyor..
srb nin 68.000 olan alt sınırı altına geldik..
mtr de de dönüş emareleri var...
pivot 68.100 de...
aşağıda destekler 67.300 ve 66.825 te...
67.650 lönk
herkese selam
pek fake filan takılmıyo piyasa bildiğin güçsüz ve göçüyo gibi.. tabi ayak oyunu da olabilir pela bu ole de gomer bolede .. ben anlamaz bole giderse sat cıkar sistemden gönül rahatlıgıyla satarız artık...