[quote=ordi;190439]Larossıan abi, ilk veri hayırlı uğurlu olsun.[/quote]
Sağol ordi bende sizin gibi merakla bekliyorum bakalım ne edecek.:)
Printable View
[quote=ordi;190439]Larossıan abi, ilk veri hayırlı uğurlu olsun.[/quote]
Sağol ordi bende sizin gibi merakla bekliyorum bakalım ne edecek.:)
Haftasonu forumda sistemini gören geldi. Hele dün akşam işin içinden çıkamayınca gece yarısı Sn.Saraylı'da katıldı ve sistemin işleyişi(kendi sistemi için) hakkında da bilgi verdi.
Kısacası sadece siz değil bütün forum merakla bekliyor abi.
[quote=ordi;190445]Haftasonu forumda sistemini gören geldi. Hele dün akşam işin içinden çıkamayınca gece yarısı Sn.Saraylı'da katıldı ve sistemin işleyişi(kendi sistemi için) hakkında da bilgi verdi.
Kısacası sadece siz değil bütün forum merakla bekliyor abi.[/quote]
Canlı çalışmasını ilk defa izlediğimden malum bakalım.
Bu hareketleri daha önceki verilerdede görmüştük.
ben bunun ne olduğunu biliyorum ilk defa mustang atına binmişleri silkeliyor,
eee mustang atına sahip olmak zordur diyor piyasa yapıcısı
Ah be Larossıan abi, ben eskiden ne kadar da bilgisizmişim kendime kızıyorum durmadan
İkimizde aynı anda yazmışız yukarıda defalarca ifade ettik abi bütün hafta sonum bunu test etmekle geçti hatta 500 lere kadar yolu bile var sabah açılış bunu bize gösterdi
laross..izliyorz..vay inşallah tutar..kurtuluruz bu çileden..
Sevgili ordi sistem ne diyor bugün için, yön yukarı mı? Ve sistem kaçtan longladı 10 barındaki fiyattan mı?
[quote=ordi;190454]ben bunun ne olduğunu biliyorum ilk defa mustang atına binmişleri silkeliyor,
eee mustang atına sahip olmak zordur diyor piyasa yapıcısı
Ah be Larossıan abi, [B]ben eskiden ne kadar da bilgisizmişim kendime kızıyorum durmadan[/[/B]quote]
bu ifadeden şu an çok bilgili olduğum gibi bi anlam çıkıyor. Kendimi yanlış ifade etmek istemem. Ben kendimi şu an bilgili falan görmüyorum. Yeni yeni piyasayı anlamaya çalışıyorum o kadar.
[quote=QUEEN;190463]laross..izliyorz..vay inşallah tutar..kurtuluruz bu çileden..[/quote]
İnşallah temennimiz o Queen.:)
[quote=Larossıan;190453]Bu hareketleri daha önceki verilerdede görmüştük.[/quote]
Sn Larossıan,
sarı hala altta mı, yani al da mı?
[quote=minyas22;190468]Sn Larossıan,
sarı hala altta mı, yani al da mı?[/quote]
evet öyle duruyr.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/25/1694.jpg[/img][/url]