KARARLI YUKARI GİTMEYE . 88.125 - 88.500 DİRENÇLERİ . BURALARI KIRARSA vay vay vay .
kısa vadeli sistem alda. orta vade 88.200 kırarsa ala geçer. 60 dakikalık beni bekleyin ben de geliyorum diyor :)))
lakin 88.500-600 altı kıyamet ...
Printable View
KARARLI YUKARI GİTMEYE . 88.125 - 88.500 DİRENÇLERİ . BURALARI KIRARSA vay vay vay .
kısa vadeli sistem alda. orta vade 88.200 kırarsa ala geçer. 60 dakikalık beni bekleyin ben de geliyorum diyor :)))
lakin 88.500-600 altı kıyamet ...
Orta vadede bütün değerlere göre en önemli destek 87.000 - 87.500 seviyesi idi. Buralardan döndü ,döndü . . .
Orta vadeli indik sinyal çizgisine geldi orada duruyor . 87.000 kırılırsa sata geçecek muhtemelen.
Yani aprona girdi start verilmesini bekliyor , start verildiği anda koşu başlayacak ve orta vad. Az ama öz sinyal verir işaret çekerse 5000-6000 puan hediyesi olur.
Eğer tuzak olarak yukarı gitmeyi denerse ve tuzaksa 90-91-92 artık nereden dönerse hızla düşmesi lazım dolayısıyla sinyal yine bu seviyelerden gelir .
Orta vade çok bozuk crashıngo yolda diyor .
Longçu kesiyor , shorta teşvik primi veriyor .
Normalde bu hareketin tuzak olması ve yukarı kopması gerekir. Yukarı gitmeden çökersede shortçuya yılbaşı ikramiyesi olur . Ne zamana kadar aralık son haftaya kadar .
Abaaww atholon hoşgeldin :) Patron takasbankın verdiği repoyla geçiniyoruz, üfle patron şu endekse :D
[quote=flexy;421050]Abaaww atholon hoşgeldin :) Patron takasbankın verdiği repoyla geçiniyoruz, üfle patron şu endekse :D[/quote]
ojbuldug patrom..ula düşerek beni hergün nasıl kısadayken kıstırıo onu annmaya çalışırum hala..uwww...yuu şell nat peesss...
[quote=gnome;421047]kararlı yukarı gitmeye . 88.125 - 88.500 dirençleri . Buraları kırarsa vay vay vay .
Kısa vadeli sistem alda. Orta vade 88.200 kırarsa ala geçer. 60 dakikalık beni bekleyin ben de geliyorum diyor :)))
lakin 88.500-600 altı kıyamet ...[/quote]
87.500 - 87.600 altı kıyamet olacaktı . . .:)
87500 ü aşavı kırsın,celcuki bizi balığa götürsün,stetomus 99luk tesbihe 99 tur attırsın,flexy baa gocaman mönitör alsın ,bi milyon çiçek açsın..uwwww
sp not artürabülür dikkateynNnn Üwwww boğa çıkabülüüüü
[quote=seagate;421054]sp not artürabülür dikkateynNnn Üwwww boğa çıkabülüüüü[/quote]
yaktın bizi suzannnnn...:(
[quote=ATHLON;421055]yaktın bizi suzannnnn...:([/quote]
dur ben 1 tane cört yapim sen gör yanmayı üwwww :D:D:D:D ahahaha
tüm not kurumları secde eder aaa++ rating verir el öpüp eteğe kapanır üwww
fellowship of the tespih ,hain suzanın urukhailerine karşı...ben boyum itibariynan bu fellowshipte cüce rolünü üstleniyorum...:))
[quote=seagate;421056]dur ben 1 tane cört yapim sen gör yanmayı üwwww :D:D:D:D ahahaha
tüm not kurumları secde eder aaa++ rating verir el öpüp eteğe kapanır üwww[/quote]
Hacı memügate,
Abi rica etsem 1 adet vob30 kontratında long açabilirmisin:::::::::
üğğğwwwwwww
88.125 ilk saldırıyı püskürttü .
[quote=Astatin;421058]Hacı memügate,
Abi rica etsem 1 adet vob30 kontratında long açabilirmisin:::::::::
üğğğwwwwwww[/quote]
hesap no vereyim.. bağışları toplayalım neden olmasın.. herşeyyy açarum :)
88.125 - 88.200 üstüne çıkmadan long olmamalı (bence)
feci gorkuyorum....
şafaklan at üstünde belir stetoms,ve sal kendini eteklerine tepenin kaleye dovru..ve çatlayıncaya kadar shadowfax...uwww
[QUOTE=Astatin;421062]feci gorkuyorum....[/QUOTE]
BEN HEP KORKUYORUM :eek::eek::eek::eek::eek:
umarım o dökülen 1er 1er kontratlar memugate in shortları deeldir...
Noluyo diye bakmıyorum bile :) karşımda evim şahane açık onu izliyorum :D Ağaoğlu basın açıklaması yapmıştır bence :D
Kır ulan şu 88.125 i nazlanma . . .
[quote=ATHLON;421065]umarım o dökülen 1er 1er kontratlar memugate in shortları deeldir...[/quote]
yok benim borsayla işim olmaz :) parayı başkası verirse ayrı :) .lelele.lelele
hay bin kunduz ve 100 bin ***do
[quote=seagate;421068]yok benim borsayla işim olmaz :) parayı başkası verirse ayrı :) .lelele.lelele[/quote]
o zaman niye heyecanlandırıon cort yapcam diye sabil subyanı patron?..:)..ayıp deel mi..uwwww..extra vurdum 88 üstünden..allaam sana geliorum..
[quote=ATHLON;421071]o zaman niye heyecanlandırıon cort yapcam diye sabil subyanı patron?..:)..ayıp deel mi..uwwww..extra vurdum 88 üstünden..allaam sana geliorum..[/quote]
ahahah vobcunun son sözü gibi oldu :) .boks.
Bu aralar VOBda para kazanmak sportoto da kazanmaktan daha zor **...
Alın size 15 maçın son 5 inin bomba tahminleri /tahminler sürpriz mahiyetinde, 800,000 TL yi tek başıma alayım maksatlıdır..Asla iddaa da oynanmamalıdır. 0.25 tl var 800,000 TL al olarak)
Marsilya-Lille:2
Milan-Juve:1
A. Madrid-Sevilla:x
Levante-Barca: 1-2
hehehe
[quote=Astatin;421073]Bu aralar VOBda para kazanmak sportoto da kazanmaktan daha zor **...
Alın size 15 maçın son 5 inin bomba tahminleri /tahminler sürpriz mahiyetinde, 800,000 TL yi tek başıma alayım maksatlıdır..Asla iddaa da oynanmamalıdır. 0.25 tl var 800,000 TL al olarak)
Marsilya-Lille:2
Milan-Juve:1
A. Madrid-Sevilla:x
Levante-Barca: 1-2
hehehe[/quote]
Şu repodan gelen paralardan galdıysa oynıyayım, du bakiim bi :D
yiyorlardı şortları pilavdan pilavdan
var ya,piyasadaki shortör miktarını övrenmek için almıosa ne oliimmm..
Pala ky'dan, ky pala'dan tırsıyo.Öyle hamster gibi koşuyoruz
[quote=ATHLON;421076]var ya,piyasadaki shortör miktarını övrenmek için almıosa ne oliimmm..[/quote]
yada şortır sayısını azaltmak için..üühühühühü
bu denizbank sabah neye tavan oldu şimdi niye nötre yakın pehhhhh yok yok borsa sakat :)
vay **..ula matrixdeki veriler 15 dakika geriden geliyor...88200 görünüyo..idbvob da 88 miş gerçek fiyat..stresi boşa yüklüyormuusnu
hacılar bişii dikkatimi çekti..alışta 4 emir varken topu topu,nasıl bu adam min.10 tane 1er adetlik alış gerçekleştirio yahu?aynı anda 1 er kontratlık darklı emir giremeyeceine göre,algoritmik bi makine bizi yio mu acaba?..uwwww..flexyyy..cewap ver patromss
[quote=ATHLON;421081]hacılar bişii dikkatimi çekti..alışta 4 emir varken topu topu,nasıl bu adam min.10 tane 1er adetlik alış gerçekleştirio yahu?aynı anda 1 er kontratlık darklı emir giremeyeceine göre,algoritmik bi makine bizi yio mu acaba?..uwwww..flexyyy..cewap ver patromss[/quote]
Valla patron otomatiğe alınmış gibi duruyo ama uzun bi süredir böyle.Sanki algoyu yazmışlar ekranı kapatıp gitmişler gibi gerçekten.Daha önce dışardan program yazarak yapıyolardı bunu şimdi bilionuz matriz de resmen başladı.Haberlerde 3000 pıvanlık barlar çok yakın :confused::eek:
evet hacı..baa da geldi matriz..otomatişe yapalım emirleri deyu..ben de onnara he dedim..bana hiçbir allahın kulu matriz gibi dandik ne üdü belli olmayan bi platformda otomatik emir girdirtemez..
[QUOTE=selçuklu;417426]iki üçgenin zamansal uyumu falan çok güzel görünüyor .. toplamda 11 ayak dalga var ... hepside birbirinden correctiv .... ahada en favori sayımım ....
[IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/3/dm67y.png[/IMG][/QUOTE]
yukarda 3 ekimdeki analiz projeksyon aynen gerçekleşmiştir ... aşağda güncellenmiş hali ve yeni tahmini projeksyon .. ...
cümleten hörmetlerimle :o
[IMG]http://b1211.hizliresim.com/13/r/g64rx.png[/IMG]
selpatros hoşgeldin gral seni bekliyodum 3 gündür üwww :) hörmetler
offff çok şey mı ıstıoum..86500 le yeter pala
[quote=ATHLON;421086]offff çok şey mı ıstıoum..86500 le yeter pala[/quote]
not artmasında direk 91 :) sonra trend 97.500 üwwwwwwwwwww
gorkuyu hissediyomusunnn
özetle gorrecviv rallyesagnesel davranışlar bekliyorm ... endeksten ...