demişdim sabah ben uçkuru sağlam bağladım diye:)
Printable View
demişdim sabah ben uçkuru sağlam bağladım diye:)
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
Günü de bir adet DJI Haftalık grafikle bitirelim.
Alttaki kırmızı yatay'a kadar bir düşüş sonrası, son bir yükseliş dalgası bekliyorum. (iv tepesine yaklaşan ancak üstüne gidemeyen)
Bol Kazançlar ve iyi akşamlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/7793/djihel9.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=Astatin;68509]bence kati aplaya satış fırsatı vermek istemeyen (ve hatta belki benim ayarladığım:..::..::..:) ayuların saldırısıydı... malum o herhangibir boğa değil..o bir hain !!!!:..::..::..: ama halk ona teveccüh ediyor needersin :):):) cadi nerdesin yahu.... bu arada yazarken farkettim...
Catedral: Cati : Cadi : Cadı
:cool::cool::cool:[/QUOTE]
Burdayımmmm.. Short girdim geceye başıma bişi gelirmi dersin astatin evladım:)
Pellinn nerdesün?
hadi kir su 860'i da be...yavlum mithat...
35.075 ten flatladımdı.. Fiyatı yanlış yazmışım..
Ama hakkaten kısadan rahatsızım..
[quote=catedral;68525]Burdayımmmm.. Short girdim geceye başıma bişi gelirmi dersin astatin evladım:)[/quote]
Gelirse kendinden gelir :) 40000 40000 diye diye everesti inlettin beaaa:..::..::..:
Kader be kati :) Şort yapmadna önce şöyle içim bi titredi..huşu ile yaptım kısaları yani..malum oldu sanki...ama tabi hava soğuk ondan da titremiş olabilirim :..::..::..:
Samimi Düşüncem ;
DJI nın bu sabah bahsettiğim beklenmeyen günde düşüşü bugün olabilir ve hakikaten 8300 ler olabilir..Velakin, teknik göstergeleri dana kuyruk noktasında olduğu için % 2 artı kaparsada şaşırmam...
36000 e hülülülü yükselmiş bir VOB da daha kolay lısa yaprdım :):..::..:
gerçekten ayda 0rtalama 11.000 puan kazandıran sistem varsa ,bu sistemi başının üstünde taşımak lazım..babana bile göstermeyeceksin..düşünsenize yılda yaklaşık 130.000 puan...git bankadan 12 milyar kredi çek..20 kontratla oynasan al sana 260 milyar kar..karın artıkca kontratıda azda olda artırsan [B]10 milyar eder senede 500 milyar....[/B]akıllara zarar....ben böyle sistemi inanın 1 trilyona bile satmam...
oyoyoy...guzellige bakin hele.
sistemi mi kiraya veriyorum arkadaslar. kusura bakmayin, satamam...:..:...
[quote=catedral;68528]35.075 ten flatladımdı.. Fiyatı yanlış yazmışım..
Ama hakkaten kısadan rahatsızım..[/quote]
Rahatsızlığın çoraplarından.. Çok dar görünüyorlar..zaten iki gıdım kemik kalmışın.. üzerinde 5 kilo elbise.. o ne beaaa:..::..::..:
[QUOTE=abka;68530]gerçekten ayda 0rtalama 11.000 puan kazandıran sistem varsa ,bu sistemi başının üstünde taşımak lazım..babana bile göstermeyeceksin..düşünsenize yılda yaklaşık 130.000 puan...git bankadan 12 milyar kredi çek..20 kontratla oynasan al sana 260 milyar kar..karın artıkca kontratıda azda olda artırsan [B]10 milyar eder senede 500 milyar....[/B]akıllara zarar....ben böyle sistemi inanın 1 trilyona bile satmam...[/QUOTE]
Geçen yılda demek istediniz sanırım.1 aylık getirye bakmak yanlış diyorsunuz zaten. trend sistemlerinin asıl mahareti aralık ayında özellikle geçen haftaki hareketlerde ortaya çıkmış olmalı.
metafiziğe devam:
Bu DJI bedduasının devamı vardı biliyonuz. DJ bu kadar erken %1 düştüyse ya hakikaten akıllara ziyan düşer yada döner güzrl artı kapatır..Arası yok....Göreceğiz bakalım...
PEELLLİİNNN gözün kör olmasın nerdesin :)
Dowun düşebileceğini söylemiştim fakat gönlüm buralardan hafif yükselmesi taraftarı fakat sanmıyorum :D Astatin tarladan (pardon araziden) evine dönünce sistemine bak dolar ne diyor :D
hala yükselişde olduğumuza inanıyorum..şubat sonuna kadar yükseliş diyorum..ımf den dolayı yukarı esas olacaktır..imf kredisi nin açıklandıgının ertesi günü tepe oluşacaktır..bu yükselişi 2001 mayısa benzetiyorum..
Caretta ve Nohamura;
Yılbaşı topiğinde yantılarınızı verdim :)
Pelinn nerdesin
[QUOTE=Astatin;68515]Artık Flat olmadığım için tekrar ediyorum duayı..Fiyatı da revize ediyorum:
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....[/QUOTE]
hemen bu gece düşmesin önce bi kısaları fulleyelim amaaaa
boğazıma kadar dolarda longa girdim... en son dolar pozisyonum zararla sonuçlanmıştı.. onun intikamını almam lazımmm
dow da 3 ayda oluşan yatay bant-destek var...oranın kırılması için hiç söylenmeyem ,hesapda olmayan olmalıdır..zaten orayı kırarsa 6.000 i görürüz....bu ise tek kelimeyle çöküş olur..yani 1929 olur..benim teorim dow şubat sonuna kadar 9.600 ü aşar,11000 e yaklaşır....oradan tekrar ayılar hakim olur..temmuza kadar..temmuzda asıl dip olur..
Bugünden itibaren endeks vadelilerde Short diyorum ben, hisselerin yumurtasından sarı çıkmaz:))), saygılar
Bu arada altın aylık al verdi verecek, yandı ortalık, hemde çıra gibi..
[QUOTE=abka;68538]hala yükselişde olduğumuza inanıyorum..şubat sonuna kadar yükseliş diyorum..ımf den dolayı yukarı esas olacaktır..imf kredisi nin açıklandıgının ertesi günü tepe oluşacaktır..bu yükselişi 2001 mayısa benzetiyorum..[/QUOTE]
herkes aynı şeyi bekliyor... onun için artık bu stratejiye şüpheyle bakıyorum..
[QUOTE=abka;68530]gerçekten ayda 0rtalama 11.000 puan kazandıran sistem varsa ,bu sistemi başının üstünde taşımak lazım..babana bile göstermeyeceksin..düşünsenize yılda yaklaşık 130.000 puan...git bankadan 12 milyar kredi çek..20 kontratla oynasan al sana 260 milyar kar..karın artıkca kontratıda azda olda artırsan [B]10 milyar eder senede 500 milyar....[/B]akıllara zarar....ben böyle sistemi inanın 1 trilyona bile satmam...[/QUOTE]
Bence de haklısınız, bundan 2-3 ay önce sistemini 300-400 bin ytl arası bir fiyata satmak için anlaştığını söyleyen kişiye de aynı şeyi sormuştum; bu kadar karlı bir sistemi insan neden satar ki?
herkese iyi aksamlar, cikip biraz karda oynayacagim ...:)...
[quote=Ardasu;68516]Sn.Abka uyarın için teşekkürler.Bunlar da ky nin sırtından kazanmaya çalışan tipler.Madem çok başarılı sistemin var niye satıyorsun?Ben de bu sistem satanları şöyle değerlendiriyorum.Al sat larla kazanamayanlar,biraz program vs biliyorsa bu işe yönelip ky nin sırtından zahmetsizce kazanç kapısı yaratmaya bakıyorlar.benim de düşüncem bunlara para kaptırılmamasıdır.[/quote]
iyi o zaman sistem yapıp insanlara sunanlara para vermesin kimse ama hergün by tarafından inim inim inletilsin. ne güzel dimi :)
Birde şunu unutuyorsun hiçkimse ama hiçkimse çalışmayan bir sistemi 6000 liraya satmaya cesaret edemez...
[QUOTE=aliyilmaz;68548]iyi o zaman sistem yapıp insanlara sunanlara para vermesin kimse ama hergün by tarafından inim inim inletilsin. ne güzel dimi :)
Birde şunu unutuyorsun hiçkimse ama hiçkimse çalışmayan bir sistemi 6000 liraya satmaya cesaret edemez...[/QUOTE]
Peki o sistemin sahibinin her ay bırakın videolarda söylendiği gibi aylık ortalaması olan 12000 puanı bunun yarısı olan 6000 puan getiriyi sağlama garantisini vermeye cesareti var mı?
Ayrıca VOBda işlem yapan herkesi milyarder mi sanıyorsunuz? Sistem ücretinden daha düşük portföye sahip bir çok KY var. Bunlar sizin sistmeinize sahip olamayacakları için size göre mecburen BY tarafından inim inim inletilecek.
[QUOTE=aliyilmaz;68548]iyi o zaman sistem yapıp insanlara sunanlara para vermesin kimse ama hergün by tarafından inim inim inletilsin. ne güzel dimi :)
Birde şunu unutuyorsun hiçkimse ama hiçkimse çalışmayan bir sistemi 6000 liraya satmaya cesaret edemez...[/QUOTE]
Arkadaşımm... Bak öğlenden beridir bu sistem satma işini savunup duruyosun..Ne diyosun? Satın alın mı diyosun ? :)
Karışmiim dedim.. Ama çatlıycamm..
1- Sistemlerin kazançları dönemlere göre değişir..
2- Sana göre kazançlı bir sistem bana kazançlı olmayabilir..
3- Sistemi uygulamak sorundur.. Yoksa burda millette ne sistemler var sen bilion mu?
4- Benim sistemimin bu ayki getirisi yaklaşık 10.000 puan.. Aldımmı? Uyguladımmı..?
5- Dönemler.. Trendler.. sistemlerin çalışma şeklini getirisini götürüsünü değiştirir..
6- En basit sayın CBaykus un 5 günlük ortalamaları da bir sistemdir.. Mükemmel getirisi vardır..
[B]7- Çalışan sisteme değer biçilmez..[/B]
8- Bir önceki kapanışın üstü uzun altı kısa... Bu da bi sistemdirr..
Siz satın aldınız mı? Aracılık mı yapıyorsunuz?
[B]Fanlarımda hararetle bekleşiyolardır.. Kati ne zaman olaya müdahil olacak... :) :) Bekletmiim onları:)[/B]
[QUOTE=catedral;68551]
[B]Fanlarımda hararetle bekleşiyolardır.. Kati ne zaman olaya müdahil olacak... :) :) Bekletmiim onları:)[/B][/QUOTE] Arkadaşı kurbağa çevirmenden korkuyorduk..dng
[QUOTE=VOBiX;68552]Arkadaşı kurbağa çevirmenden korkuyorduk..dng[/QUOTE]
Akşam yemeğine kurbağa bacağı sote pişirmeyi düşünüyorum:..:
Arkadaşlar 60 dk lık sat veren sistem varmı acaba?Benimki bugün sat verdide.
[quote=VOBiX;68549]Peki o sistemin sahibinin her ay bırakın videolarda söylendiği gibi aylık ortalaması olan 12000 puanı bunun yarısı olan 6000 puan getiriyi sağlama garantisini vermeye cesareti var mı?[/quote]
onu kendisine sormanız lazım.
ama ben bu sistemi yapmış olsaydım size cevabım şu olurdu: evet garanti ederdim ama 6000 YTL ye değil :) 60000 YTL ye :)
Ayrıca piyasa bu, her ay 6000 olacak diye bir kural elbette olamaz sizde iyi biliyorsunuz. bir ay 3000 olur diğer ay 12000 olur. Ama şöyle derdim ben olsam 60000 YTL ver yılda 6000*12 puan kazandırmasını garanti ediyorum derdim :)
veya şunu önerebilirdim size yılda %15 falan veriyorlar yıllık vadeli hesaba yatırın paranızı derdim :) Dünyada nerde görülmüş 6000 ver dünya kadar kar eden sisteme bide üstüne garanti ver :)
Buyur 60 dakikalık vegünlük dolarr
[QUOTE=belhal;68554]Arkadaşlar 60 dk lık sat veren sistem varmı acaba?Benimki bugün sat verdide.[/QUOTE]
Benim ki de verdi son dakikada...
[quote=enorton;68557]Benim ki de verdi son dakikada...[/quote]
Evet benim sistem 5-15 vermişti son dakikada 60 sat verdi.
Hexaaaa, buda süslüsü..sonuç kısa vade yukarı..bence
[quote=VOBiX;68550]Ayrıca VOBda işlem yapan herkesi milyarder mi sanıyorsunuz? Sistem ücretinden daha düşük portföye sahip bir çok KY var. Bunlar sizin sistmeinize sahip olamayacakları için size göre mecburen BY tarafından inim inim inletilecek.[/quote]
bence bunun hesabını sistem yazanlara değil spk ya sormak lazım.
Sinyal gönderen siteler vardı bir aralar hepsi kapandı. Sorsan ky yi koruyoruz derler ama kimi korudukları belli
[QUOTE=belhal;68554]Arkadaşlar 60 dk lık sat veren sistem varmı acaba?Benimki bugün sat verdide.[/QUOTE]
Benin 60 dakkalık sat vermedi ama eli kulağında desemde.. Yarın sat verir gibi yapıp dönecektir yukarı tekrar.. Yada yatayda canımıza okuyacaktır..
[QUOTE=aliyilmaz;68560]bence bunun hesabını sistem yazanlara değil spk ya sormak lazım.
Sinyal gönderen siteler vardı bir aralar hepsi kapandı. Sorsan ky yi koruyoruz derler ama kimi korudukları belli[/QUOTE]
Yaniiii.. alalımmı?:..:
al saa karakan.... %2.73 eksi olsun diyorum...