Günaydın dostlar,
Long'cu arkadaşlar sevdikleriyle vedalaşsınlar, bildikleri duaları şöyle bir gözden geçirsinler. :p
Bugün short'çu bayramı olacak gibi bir his var içimde.... .lelele .lelele .lelele
Printable View
Günaydın dostlar,
Long'cu arkadaşlar sevdikleriyle vedalaşsınlar, bildikleri duaları şöyle bir gözden geçirsinler. :p
Bugün short'çu bayramı olacak gibi bir his var içimde.... .lelele .lelele .lelele
:o[quote=Strategist;151081]Günaydın dostlar,
Bugün short'çu bayramı olacak gibi bir his var içimde.... .lelele .lelele .lelele[/quote]
Sanmam kardeşim..:o
Düşecekmiş neye göre düşecek yorum yok fena düştü hehe.:..::..:
61350 DEN dünkü longları 75puan karla bıraktım kucağa :D:D:D
Şimcik yeniden ayu moduna giriyorum
Bear Mode ON
Günaydın vobcu kardeşler
Günaydın YYLD :D
[quote=stonhand;151084]61350 DEN dünkü longları 75puan karla bıraktım kucağa :D:D:D[/quote]
Panik yapmana değmedi kar bile yaptın.:D:D
[quote=Larossıan;151087]Panik yapmana değmedi kar bile yaptın.:D:D[/quote]
Hocam xtraderx düşecek dedimmi ve ben longsam ayaklar titremeye başlar.
Geçen 57,000 düşüşte adam ısrarla bunların hepsi hikaye öyle yada böyle U100 48500 görecek dedi kısacası herkes düşüş beklerken ayu moduna girmişken adam buraları öngördü şimdide düşecek diyorsa vardır bi bildiği ne diyeyim
günaydın arkadaşlar,rastgele..
Bir de örümcek kafalılar şunu iyice anlasın burada longçu shortçu yok... Trader var... Biz pozisyonumuzla nikah kıymadık, pozisyon fanatikliği yapmayız bazıları gibi... Pozisyonda inat etmeyiz... Al gelirse alırız, SAt gelirse satarız... Bu kadar basit...
[QUOTE=Larossıan;151083]Düşecekmiş neye göre düşecek yorum yok fena düştü hehe.:..::..:[/QUOTE]
Şimdi üstteki kahverengiye değer gelri aşağı onu bekliyorlardır belki .kom
Günaydın, çilekeş vob dostları