-
[QUOTE=jani;151128]bu formasyonlar mal dagitim formasyonlari...
ornek...dun 48 300 bilinen en tepeden kapadi...
amaaaaaa...
dun yabanci takasi 66.66 dan....66.59 a dustu....
yani cikarip veriyorlar....[/QUOTE]
ben yabancı takasına bakmıyorum artık janim.. vob 30.000-33.000 aralığında yataya sıkıştığında yabancı takası hergün düşüyordu.. sonrasını biliyoruz.. borsa o aralıktayken yabancı takasına baktığımızda bu piyasa öldürsen yukarı çıkamaz, hergün mal veriyor yabancılar diyorduk..:)))
-
İkili tepe yaptıktan sonra, tüm indikatörler negatif uyumsuzluk verdikten sonra hala çıkmaya devam ederse bu piyasa, teknik analiz denen şey komple yalan demektir. İyi olur, rahatlarız, sadece hislerimize göre pozisyon alırız bundan sonra... :mad: :p :..:
-
Makası sıfırlaması shortçuların yararına dünkü makasa bakanlar şimdi harıl harıl longluyordur :D:D:D
-
benmim öngörüm; bu piyasada 15.30 a kadar ciddi bir düşüş olmaz.. abd den gelecek veriler beklentilerden kötü olursa ancak o zaman ciddi düşüş beklerim ben..
-
[QUOTE=Astatin;151103]Yanayım yanayım ateşlerde yanayım Pala nın **,
Sarayım sarayım kollarımla sarayım Pala nın **,
Dalayım dalayım uçan tekmeyle dalayım Pala nın ** :)
Ula Pala helal olsun sana..şu ivrenççç şarkıyıda remix ettirdinya bana :)[/QUOTE]
ivrenççç dediğin şlarkıy repertuarına aktmak isteyen İBO 100 bin doalr önermiş Babutsa'ya. adamalr bence hemen kabul etsin.
-
efg tek başına savaşıyor helal olsun
acaba kime çalışıyorlar
-
[QUOTE=SEYYAH;151129]bu piyasa tokat gibi bir satış yemediği sürece SHORT yapılmaz.öyle 300 pıvan düştü 500 pıvan düştü filan hikaye...
çok namert bir şekilde götürüyor piyasayı yukarı.
PALA namert PALA...[/QUOTE]
Evet aynen senin gibi düşünüyorum .brv.brv
-
48.500 üzerindeyiz.. bakalm birkaç saat kalabilecek miyiz bu seviye üzerinde...
-
selçuklu patron nerdesin ?
çiz bi projeksiyon :)
-
ımf/vınals:turkıye'nın, dıger gelısmekte olan pıyasalara gore nıspeten bıraz daha zayıf oldugu alanlar var
-
EFG bugün buralardan long açtıysa karşısındada fazlasıyla shortlamıştır. İş yatırımı delimi dürttüde bugün short tarafına geçti her zamanki karşılıklı işlemler bunlar 61600 direnç 61875 direnç 62,000 ikili tepe sonrası Allah Kerim.
Babalar bu kadar iyi niyetli ise memleketin KY si zengin olur yok bildiğimiz babalarsa bugün 60600 ilk durak olmalı
-
200-300 puan idare edecez flat..