600 den yime şort...teep avcılığı yaparken keklik olacaız ama dur bakalım
Printable View
600 den yime şort...teep avcılığı yaparken keklik olacaız ama dur bakalım
[QUOTE=stonhand;151152]Hocam sizin dönüpde shortlayacağınız yer 59800 ün tertemiz sağlam hacimle kırılması olmalıdır yoksa yerinizden hiççççç kıpırdamamanız icap ederki slow traderada bu yakışır.
Mesela bugün diyebileceğiniz güzel bir söz şu olabilir
2009 yılı zirvesinin 500 puan altındayız long devam :p:p:p
U100 2009 zirvesini gördü long devam :p:p:p
VOB düne göre %0,33 artıda long devam :p:p:p
Slow trade çok güzel bir olaydır yeterki trend olsun biz trendi 57000 de kaçırdık üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
Ben de 57000 de bindiğim trenden 59700 de indim sonra 60.000 de tekrar bindim, hatırlarsan ben indiiğimde sen kızmıştın bana ve haklıydın da... 59800 konusunda haklısın ama benim takip ettiğim bir sistem var şuanda ve astatin in deyimiyle sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 60300 lerde SAT verecek...
Yalnız Ahmet Çakar ın deyimiyle Vob da "[B]sıkıntı var[/B]" :) 61625 geçemiyoruz...
[quote=MMO;151154]Jani sen hiç long olmazmısın sürekli short der gibisin?[/quote]
62000 den...56 700 lere inerken...hem short vede hem long olarak...11 000 puan yapmistim....
cunki o kanalda marj 1000 puandi...bu kanalda marj 500 puan....60 200 den shortum...59 600 e inerse longu deneyecegim....
kefen parası bile bırakmıyacak bu vop bugünde
::(((
[QUOTE=VOBiX;151122]İlk iki expert advisor harici zig zag fonksiyonunu kullandığı için beş para emeyen kandırıkçı bir sistemdir.[/QUOTE]
teşekkür ederim
elinize sağlık
bunu size sorduktan sonra programı karştırıken bir hata yaptım
ve ayrı bir bölüme tekrar kurup yanlışlıkla silidiğim dosyayı kopyalamak istedim
fakat diğer programda etkilendi ve tüm sistem ve indikatörlerim silindi
sistemleri kurtadım ama indikatörler olmayınca bir işe yaramıyorlar tabii ki
yardımcı olabilirmisiniz..
zero işlem long devam .. ralli ralli ralli ..
ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
2-slow traderlere bakarim....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....
[quote=enorton;151156]Ben de 57000 de bindiğim trenden 59700 de indim sonra 60.000 de tekrar bindim, hatırlarsan ben indiiğimde sen kızmıştın bana ve haklıydın da... 59800 konusunda haklısın ama benim takip ettiğim bir sistem var şuanda ve astatin in deyimiyle sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 60300 lerde SAT verecek...
Yalnız Ahmet Çakar ın deyimiyle Vob da "[B]sıkıntı var[/B]" :) 61625 geçemiyoruz...[/quote]
Hocam ne kızması Estağfurullah benim o zamanda demek istediğim Trend tradersanız o hareketlerde değil pozisyon değiştirmek kılınızı bile kıpırdatmamanız gerektiğiydi ki doğru yolu sonunda buldunuz karın üstünde oturarak şuan herkesden daha rahat pozdasınız.
Şu trend traderlığı bir beceremedim gitti ben alır almaz Piyasa kucağıma 500-1000 puan zararı bırakıyor üüüvvvvv
Tren tradırlığı becerebildiğim en güzel ay Cans üstatla beraber 37450 den 42,000 lere kadar olan trenndi hiççç kıpırdamadan karın üstünde 5000 puanı ceplemiştim.:D:D:D
şelale mi geliyor üstedlar?::((
[quote=ordi;151158]kefen parası bile bırakmıyacak bu vop bugünde
::((([/quote]
daha kötüsü kefene sokacak **..:..: kefene girdikten sonra parasını düşünmeye gerek yok..belediyenin ücretsiz verdiği hizmetler arasında..o bile olmasa içimizden biri o duruma gelirse , forumcek para toplarız..üwwwww
[QUOTE=temese;151159]teşekkür ederim
elinize sağlık
bunu size sorduktan sonra programı karştırıken bir hata yaptım
ve ayrı bir bölüme tekrar kurup yanlışlıkla silidiğim dosyayı kopyalamak istedim
fakat diğer programda etkilendi ve tüm sistem ve indikatörlerim silindi
sistemleri kurtadım ama indikatörler olmayınca bir işe yaramıyorlar tabii ki
yardımcı olabilirmisiniz..[/QUOTE]
O sorunu çözemedim ben de. Sistme testi yaaprken elektrik kesintisi nedeniyle PC kapnınca program çöküyor malesef. Hatta dün gece bir arkadaşın PCsindeki programla uğraştık. Gidince hepsi gidiyor. Bu yüzden yeni bir şey ekleyince organzierdan yedeğini alıyorum.
İkinci kurulumu kaldırmayı dneyin ama shared dosyaları kaldırtmayın. Genelde bu paylaşımlı dosyalardan sorun çıkıyor.
[QUOTE=Astatin;151164]daha kötüsü kefene sokacak **..:..: kefene girdikten sonra parasını düşünmeye gerek yok..belediyenin ücretsiz verdiği hizmetler arasında..o bile olmasa içimizden biri o duruma gelirse , forumcek para toplarız..üwwwww[/QUOTE]
avatar hayırlı uğurlu olsun patron .. senmisin o heheeh :D:D