[quote=selçuklu;151166]avatar hayırlı uğurlu olsun patron .. senmisin o heheeh :D:D[/quote]
Pala dağıtmış Astiyi he hehe.:)
Printable View
[quote=selçuklu;151166]avatar hayırlı uğurlu olsun patron .. senmisin o heheeh :D:D[/quote]
Pala dağıtmış Astiyi he hehe.:)
[quote=jani;151161]ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
2-slow traderlere bakarim....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....[/quote]
sistemciler ise...duygusuzdur....saglam usaglardir...sistem ne derse odur...bunu zaten fiyatlarda aninda goruyorsun...sistem sinyali caktimi...fiyat o yonde 400 puan ziplar...cunki bu usaglar tuslara conmustur bile...ne aliyi tanirlar ne veliyi....
birde onlarin bu anini kollarim...
[QUOTE=enorton;151156]Ben de 57000 de bindiğim trenden 59700 de indim sonra 60.000 de tekrar bindim, hatırlarsan ben indiiğimde sen kızmıştın bana ve haklıydın da... 59800 konusunda haklısın ama benim takip ettiğim bir sistem var şuanda ve astatin in deyimiyle sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 60300 lerde SAT verecek...
Yalnız Ahmet Çakar ın deyimiyle Vob da "[B]sıkıntı var[/B]" :) 61625 geçemiyoruz...[/QUOTE]
Boşuan indi bindi ücrete tabidir yazmıyor demekki. 300 puanını alıvermişelr indi bindi ücreti olarak.
[QUOTE=jani;151161]ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
2-slow traderlere bakarim....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....[/QUOTE]
Daha sistemcilerden slow traderlara geçemedei en az 1000 puan yükselince geçmiş sayılır.
bugün yeni tepe görürüz bence vobda ..
spot la vob arasında makas kalmadı yanaktan makasta alınmayacak artıkın::((
[quote=Astatin;151164]daha kötüsü kefene sokacak **..:..: kefene girdikten sonra parasını düşünmeye gerek yok..belediyenin ücretsiz verdiği hizmetler arasında..o bile olmasa içimizden biri o duruma gelirse , forumcek para toplarız..üwwwww[/quote]
canlı canlı toprağa .dngsokmaz inşalllaaaahhhh:::)))
[QUOTE=VOBiX;151165]O sorunu çözemedim ben de. Sistme testi yaaprken elektrik kesintisi nedeniyle PC kapnınca program çöküyor malesef. Hatta dün gece bir arkadaşın PCsindeki programla uğraştık. Gidince hepsi gidiyor. Bu yüzden yeni bir şey ekleyince organzierdan yedeğini alıyorum.
İkinci kurulumu kaldırmayı dneyin ama shared dosyaları kaldırtmayın. Genelde bu paylaşımlı dosyalardan sorun çıkıyor.[/QUOTE]
shared dediğiniz nedir
enorton patron dün iyi yükseltememişiniz vobu .. bugün öğleden sonra .. çubuğu dikecem .. iyi izleyin .. hehhhe :D:D:D
forum sakinleşmiş .. vay anasını .. üüüüüü
[QUOTE=temese;151175]shared dediğiniz nedir[/QUOTE]
Programı kalsırırken "Shared Files" dediği aşka programalrın da kullanıyor olabilme ihitmali olan C://Windows/system32 klasörü içindeki genellikle .dll uzantılı dosyaalr.
[QUOTE=selçuklu;151177]forum sakinleşmiş .. vay anasını .. üüüüüü[/QUOTE]
Patron sen ne zaman dumansız hava sahasına gireceksin?