-
[quote=Larossıan;151203]Sen utanma seni stoplatan utansın Asti...:..::..:[/quote]
yok sen annamadın :) stop utanılacak en son şey, onları yazıyorum zaten..stop çekmeyen iflas bayrağı çekerde...:..::..::..: utandığım o değil ...tüh be sadece 1/5:..::..::..: gacmi
-
Shortları tanga yapmak yeterli gelmedi anlaşılan kıçından alacaklar anlaşılan full long devam
-
[QUOTE=selçuklu;151180]ağayı soyayım .. o zaman girerim.. ağam eyi oğlandır .. .. hehehhe :D:D:D[/QUOTE]
Abi sen hala hayatta mısın ::: Dün akşamki yorumlara göre bu sabah senin boy abdesti alıp mezbahaneye girmen lazımdı :D Allah Allah...
Zurnanın zurt dediği yere geldik, bundan sonra bakalım mevlam ne eyler, Ne eylerse güzel eyler...
-
[quote=Astatin;151204]yok sen annamadın :) stop utanılacak en son şey, onları yazıyorum zaten..stop çekmeyen iflas bayrağı çekerde...:..::..::..: utandığım o değil ...tüh be sadece 1/5:..::..::..: gacmi[/quote]
Az açtın he mesela burası drenç birde 5/5 dene bakalım palanın hoşuna gidecekmi.:..::..::..:
62000 hedefimize geldik memlekete hayırlı olsun.:o
-
[quote=Astatin;151195]dün bir başkası yapıştırdıydı..-2600 diye...1450 miymiş...yuh 28 29 keremi çarpılmışlar..hemen her gün 1 kere çarpmışlar yani...way*** o 20000 se fiyat 150000 e çıktı tokoba....:..::..: 2 milyon dolara kadar yolu var:D[/quote]
yok la engin arkadaş yazmıştı dün eylülün ilk 15 günü mü neydi -2600 mü -2900 mü ne yapmış.28-29 eylülde de -1500 yapmış aradakilere bakmadım.ama -4.000 pıvan zararı var.birde arada bakmak lazım 12-13 günlük dönemde ne etmiş.tek tek bakmadım gif doyası tek tek açıp bakmak lazım.
buna 20.000 TL + KDV verecek adamın aklına şaşarım.
-
[QUOTE=küçük_k;151197]dağılım... satıcı fazla alıcı az...
kademeler.... satış kademelri dolu....
alış tarfında... 1. sırada efg var..
sistemler.... hepsi alda..
bu 4 göstergede hedef yukarı diyorr... şortlamak tamamen kuzu ruhu...
ve zararı yazdık[/QUOTE]
Dostum sadece meraktan soruyorum "Küçük_k" nın açılımı "Küçük Kuzu" mu?
-
öğle arası spot kapalıykende istedikleri kadar yukarı sürerler spotta para girişide uçmuş durumda giren girdi işyatırımda shorttan long tarafına geçti bile
Gül gibi 700 puan karın kaçtığınamı yanalım şuan 600 puan zararamı
XTRADER üstatda 1 aydır yükselecek dedi bugün düşecek diyeceği tuttu olan bana oldu offffff ulen offfffffff derdim var benden öte derdim var beni aşar
-
[QUOTE=Astatin;151189]way**..dünkü hesap yanlışmış..multipass eylül ayında %3 değil %0.3 zarardaymış...şu an %0.8 artıya geçti..way**..kapı gibi bir ay ve %0.8...neyse, vobsinyalleri nokta komu bile 2600 çarpışlarsa :) buna sevinmek lzım...tokoba fiyat 50000 oldu:..::..:[/QUOTE]
He işte ondan dedim fiyatı düşürme diye. .kom
-
[QUOTE=enorton;151206]Abi sen hala hayatta mısın ::: Dün akşamki yorumlara göre bu sabah senin boy abdesti alıp mezbahaneye girmen lazımdı :D Allah Allah...
Zurnanın zurt dediği yere geldik, bundan sonra bakalım mevlam ne eyler, Ne eylerse güzel eyler...[/QUOTE]
patron kafanı yorma mezbahaneye kasap olacaz yakında .. ama şimdi vakti değil bence .. projeksyon belli hehehe :D:D:D
-
[quote=stonhand;151210]öğle arası spot kapalıykende istedikleri kadar yukarı sürerler spotta para girişide uçmuş durumda giren girdi işyatırımda shorttan long tarafına geçti bile
Gül gibi 700 puan karın kaçtığınamı yanalım şuan 600 puan zararamı
XTRADER üstatda 1 aydır yükselecek dedi bugün düşecek diyeceği tuttu olan bana oldu offffff ulen offfffffff derdim var benden öte derdim var beni aşar[/quote]
Dedim sabah sanaüüüüüü
-
herşey uyumsuz devam ediyor...
spottaki hacim halen yetersiz...
62000 den ek son shortlarıda gönderdim...
61500 maliyetle bekliyorum...
stop nere olur derseniz stop mtop yok...
ya deli kar ederiz...
yada ramazanda aldığım karı veririm...
-
fiat 61 950...hacim 508...aps 167 000 e dustu...
yetis ya hazreti hizir....