-
[QUOTE=selçuklu;151212]patron kafanı yorma mezbahaneye kasap olacaz yakında .. ama şimdi vakti değil bence .. projeksyon belli hehehe :D:D:D[/QUOTE]
Abi düşüş kesindi de nerede biteceği kesin değildi, gerisi lagalugaydı... Allah allah :confused: Allahım sen benim sinirlerime hakim olmamda yardımcı ol yarabbim...
Memati bir bölümde şöyle demişti kendisine "[B]Şiddet yok Memati[/B]" diyen Polat'a;
[B]"Şiddet yok da usta, kaşıntıya da çare yok"[/B]
Şimdi burdan gelir piyasa düşer ve bu adamlar biz demedik mi deyip çığırtkanlık yapar ona buna sataşırsa şimdiden söylüyorum, bildiğim tüm küfürleri sıralayıp çekip gideceğim forumdan...
-
ben haric shortcu trader kalmadi gariii....garanda hacim cildirdi...210....
-
[QUOTE=enorton;151216]Abi düşüş kesindi de nerede biteceği kesin değildi, gerisi lagalugaydı... Allah allah :confused: Allahım sen benim sinirlerime hakim olmamda yardımcı ol yarabbim...
Memati bir bölümde şöyle demişti;
[B]"Şiddet yok da usta, kaşıntıya da çare yok"[/B]
Şimdi burdan gelir piyasa düşer ve bu adamlar biz demedik mi deyip çığırtkanlık yapar ona buna sataşırsa şimdiden söylüyorum, bildiğim tüm küfürleri sıralayıp çekip gideceğim forumdan...[/QUOTE]
patron küfüre gerek yok .. çekip gitmeyede gerek yok .. amacımız paylaşım yapmak ... para kazanmak ... s**tiret .. boşver .. hehe :D:D:D
-
fdow dirwnce geldi... buralarda biraz dinlenmesi yada geri çekilmesi lazım fdow un..
-
[quote=jani;151215]fiat 61 950...hacim 508...aps 167 000 e dustu...
Yetis ya hazreti hizir....[/quote]
jani, allah yardımcınız olsun ne diyeyim,
-
[quote=Larossıan;151213]Dedim sabah sanaüüüüüü[/quote]
Vallhi hocam demiştiniz kısmetime m.çayım ne yapayım gidip bir hocaya üfleteyim kendimi ulen ne bahtsız adammışım yahu ama böyle göstere gösterede artışmı olur el insaf yahu
61900 den 500 puan girdi stopladım bari düşmüşken vereyim öğlen arası istedikleri kadar sürer bunlar üüüüüüüüü
-
61.95 süper, hiper, tiper önemli bir seviye idi, bu geçildi ise 62'den aşağı dönmeyiz. Daha bir min 1000 puan gider.
-
enerton iyi bakmışsın valla,ben öğleden sonra bekliyordum 62 bini..
selçuklu patronda gelmiş..
baskı belli,projeksiyon belli,YYLD :)
-
[QUOTE=stonhand;151221]Vallhi hocam demiştiniz kısmetime m.çayım ne yapayım gidip bir hocaya üfleteyim kendimi ulen ne bahtsız adammışım yahu ama böyle göstere gösterede artışmı olur el insaf yahu
61900 den 500 puan girdi stopladım bari düşmüşken vereyim öğlen arası istedikleri kadar sürer bunlar üüüüüüüüü[/QUOTE]
Göstere göstere olmaz diye kural mı var :) Ha belki de olmaz gerçekten bi bakmışız birazdan bi haber gelir, bişey olur 2000 puan verirler 60.000 de alırız soluğu... Sn abkanın deyimiyle borsa gri alandır, burada siyah - beyaz olmaz... Burada kesin konuşanlara sinirlendiğim kadar hiçbirşeye sinirlenmiyorum... Piyasa da büyük konuşanları çizmeye devam ediyor... Daha geçenlerde yazdım en iyi trader en hızlı karar değiştirebilendir...
-
[quote=jani;151217]ben haric shortcu trader kalmadi gariii....garanda hacim cildirdi...210....[/quote]
Full short, sonuna kadar short, ölümüne short, iflas edene kadar short.... :..:
Ben bu yola baş koydum, dönmem artık...
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/1230.bmp[/img][/url]
Short açma kriterim ya bu ya kocaoğlan hangisi erken sinyallerse 1000 puan aşağıdan olsun sağlam olsun.
-
[quote=MMO;151220]jani, allah yardımcınız olsun ne diyeyim,[/quote]
saol bitanem....