[quote=Strategist;151237]Bu indikatörü MetaStock ile test ettin mi? Başarı yüzdesi kaç? :D[/quote]
forumdaki eskiler bilirler. şimdiye kadar şaşmadı! ;)
Printable View
[quote=Strategist;151237]Bu indikatörü MetaStock ile test ettin mi? Başarı yüzdesi kaç? :D[/quote]
forumdaki eskiler bilirler. şimdiye kadar şaşmadı! ;)
ben seans odalarında bi 7-8 yıl test ettim..
çok ilginçtirki boşu yok :)
[quote=enorton;151239]Her etkinin bir tepkisi olacaktır değil mi :)
Hem merak etme abi burada azılı longçu yok, düşerse biz de shortlarız...[/quote]
buda güzel yorum..
hiç bir yöne azılı taraf olmamak lazım..
[quote=enorton;151216]Abi düşüş kesindi de nerede biteceği kesin değildi, gerisi lagalugaydı... Allah allah :confused: Allahım sen benim sinirlerime hakim olmamda yardımcı ol yarabbim...
Memati bir bölümde şöyle demişti kendisine "[B]Şiddet yok Memati[/B]" diyen Polat'a;
[B]"Şiddet yok da usta, kaşıntıya da çare yok"[/B]
Şimdi burdan gelir piyasa düşer ve bu adamlar biz demedik mi deyip çığırtkanlık yapar ona buna sataşırsa şimdiden söylüyorum, bildiğim tüm küfürleri sıralayıp çekip gideceğim forumdan...[/quote]
simdi bu muhalle baskisi degil mi....kasinan kim...kasiyan kim...
kardesim sen bu forumun agasimisin...nasil oynuyacagimizi...nasil gulecegimizi...nasil tuvalete gidecegimizi...nasil nefes alacagimizi senden mi oyrenecegiz...sen neden kendi isine bakmiyorsun...
kazananda benim kaybedende...sana ne yaw....
aksama kadar tek isin var...ortaligi karistirmak...ona buna satasmak...yada borsa disi bir suru link atmak foruma...hastamisin sen yaw....
63400 gösterecekmi pala bakalım.
[QUOTE=YAVUZHAN;151241]ben seans odalarında bi 7-8 yıl test ettim..
çok ilginçtirki boşu yok :)[/QUOTE]
O zaman sessizlik beyler... Hani maçlarda esas çoşku verilmeden önce tüm tribün susarya aynı o konumda olalım :) Bu süreçte tek slogan YYLD :D
[QUOTE=jani;151243]
sen neden kendi isine bakmiyorsun...
kazananda benim kaybedende...sana ne yaw....
aksama kadar tek isin var...ortaligi karistirmak...ona buna satasmak...yada borsa disi bir suru link atmak foruma...hastamisin sen yaw....[/QUOTE]
Aynen ben de senin için düşünüyorum bunları... Dün gece yazdıklarına bak bakalım, sanki senin portfoyune giren çıkan varmış gibi durup duruken longçulara boy abdesti aldırdın (Allaha şükür senin gibi abdestsiz gezmeyiz), mezbahaneye soktun, düşüş belli esas nerede duracak gerisi lagaluga dedin...
İstersen alıntı yapayım tüm mesajlarını...
[QUOTE=VOBiX;151178]Programı kalsırırken "Shared Files" dediği aşka programalrın da kullanıyor olabilme ihitmali olan C://Windows/system32 klasörü içindeki genellikle .dll uzantılı dosyaalr.[/QUOTE]
sağolasın
deneyeceğim
YYLD...way** bu günleridemi görecektil..1/5 mir bölü beş ama YYLD
bankacı arkadaş ki yatırım kısmı çalışanı kendisi arayıp yemeğe gidelim dedi,gelince sorayım bakalım hesapların durumu nasıl?
longçumu çok shortçumu..
Bu EFG allem etti kullem etti gene Vadeliyi maliyetinin üstüne çıkardı.
Kaçtır aynı şey adam maliyetini yapıyor sonra basıyor aşağıya shortçu topluyor sonra geliyor maliyete oralarda tırmalıyor tırmalıyor sonra hoppp yeni zirve yahu bu sefer shortçu az dedik gittik kendimiz shortladık EFG ye yem olduk.
Sığ piyasada U100 60,000 olsa ne olacak 70,000 olsa ne olacak 10-20 milyon TL para girişi adamlar hergün göstere göstere %1 basıyorlar
75000 direnç...:)