-
[quote=Strategist;151232]Merak etme, benim için önemli olmayan bir miktarla oynama prensibini gözden kaçırmıyorum, o yüzden rahatım. :)))
Ama tüm analizlerim düşüş gösterirken tersini yapmak veya flat kalmak bana disiplinsizlik gibi geliyor. Uzun vadede sisteme ne olursa olsun bağlı kalmanın benim için karlı olacağını düşündüğüm için short devam....[/quote]
Bir seçenekte sistemi değiştirmen olabilirmi?
-
[quote=enorton;151245]O zaman sessizlik beyler... Hani maçlarda esas çoşku verilmeden önce tüm tribün susarya aynı o konumda olalım :) Bu süreçte tek slogan YYLD :D[/quote]
enerton sahaya üçlü çektir foruma :..:
-
Stoplamadan short durabilen varsa helal olsun başka ne derimki.
-
[quote=Astatin;151248]YYLD...way** bu günleridemi görecektil..1/5 mir bölü beş ama YYLD[/quote]
patron güzel yerden atladın trene..
-
[quote=YAVUZHAN;151255]patron güzel yerden atladın trene..[/quote]
yaaww trene atlamaktan ziyade..sabah 425 den stoplamak iyi hareketti...şükürki...
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;151253]enerton sahaya üçlü çektir foruma :..:[/QUOTE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA[/url] :D
-
[QUOTE=Astatin;151256]yaaww trene atlamaktan ziyade..sabah 425 den stoplamak iyi hareketti...şükürki...
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
beyler...1/5 lonklarımı 075 den filat...sebepsiz...her ne kadar, son bir hülülülü yukarı yapma ihtimalleri yüske olsada...
-
Stobum 60750 ye yükseldi buarada...
-
Bol kazançlar sistem 61475 long poz kar oranım 23 günde 4600 fena değil kredinin yarısı çıktı sayılır.
-
bol kozançlar..babacanın imf açıklaması saat kaçtaydı???
-
[QUOTE=Astatin;151256]
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D[/QUOTE]
Günün ata sözü,başka ne denirki.+.+.
Ben buna Asti sözü diyim, daha yakışcak.:)