-
[quote=Larossıan;151254]Stoplamadan short durabilen varsa helal olsun başka ne derimki.[/quote]
Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o
-
[quote=parderi;151263]Günün ata sözü,başka ne denirki.+.+.
Ben buna Asti sözü diyim, daha yakışcak.:)[/quote]
de bakalım pağdeği:D
-
[quote=enorton;151209]Dostum sadece meraktan soruyorum "Küçük_k" nın açılımı "Küçük Kuzu" mu?[/quote]
evetttt
-
[QUOTE=Strategist;151264]Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o[/QUOTE]
Strategist patron özüre ne gerek var .. strateji analiz falan varsa .. saygımız sonsuz .. .brv.brv
-
Böyle göstere göstere çıkış. Çok nadir bir durum. Ben çıkacam derken bir davul zurna çaldırmadı. 62200 de ne yapacak bakalım, hani iki haftadır tavan dediğimiz yer. Tahmini olan varmı?
-
[QUOTE=Strategist;151264]Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o[/QUOTE]
Özür yok kardeşim ne özürü, kime ne senin pozisyonundan... Pozisyon senin para senin... Bizim göremediğimiz bir şeyi görmüş shortlamışsındır... Kimseyi ilgilendirmez... Sakın mesajlarım yanlış anlaşılmasın... benim mesajlarım başkalarının pozisyonlarına sataşanlaradır... Longda olmuşlar, shortta olmuşlar farketmez...
-
[quote=Astatin;151256]yaaww trene atlamaktan ziyade..sabah 425 den stoplamak iyi hareketti...şükürki...
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D[/quote]
HAYIR İTİRAZIM VAR! EVLENEMEZLER :p
birinci kural az zarar et olmalı :cool:
bu arada gözlerimi yaşarttın lem asti LONG poz. açarak.bugünleride gördük üwwww üüü
-
[quote=stonhand;151210]öğle arası spot kapalıykende istedikleri kadar yukarı sürerler spotta para girişide uçmuş durumda giren girdi işyatırımda shorttan long tarafına geçti bile
gül gibi 700 puan karın kaçtığınamı yanalım şuan 600 puan zararamı
xtrader üstatda 1 aydır yükselecek dedi bugün düşecek diyeceği tuttu olan bana oldu offffff ulen offfffffff derdim var benden öte derdim var beni aşar[/quote]
al benden de o kadar kol kestik kanı durdurmak için bekliyorum bakalım kolsuz mu kalacağız yoksa dikiş atabilecek miyim?((((
-
[quote=ordi;151271]al benden de o kadar kol kestik kanı durdurmak için bekliyorum bakalım kolsuz mu kalacağız yoksa dikiş atabilecek miyim?(((([/quote]
İnşallah sizin için iyi olur akadaşım.
-
[QUOTE=ordi;151271]al benden de o kadar kol kestik kanı durdurmak için bekliyorum bakalım kolsuz mu kalacağız yoksa dikiş atabilecek miyim?(((([/QUOTE]
Ağrı Dağından Uçtum,
Çayır Çimene Düştüm.
Ne Belâlı Başım Var,
Vefasız Yare Düştüm.
Kışlanın Önü Pınar,
Hep Kuşlar Ona Konar.
Bugün Yari Görmedim,
Yüreğim Ona Yanar.
Dağda Hayladım Kurdu,
Atım Terledi Durdu.
Karşıdan Gelen Güzel
Beni Yürekten Vurdu.
Stop 63100 YYSD
-
[quote=Strategist;151264]Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o[/quote]
hiçbir durumda kimseden özür dilemek gerekmez,gerekmemeli...zaten üsluba dikkat etmek bunun için şart.
terste kalan adamın dileyeceği en güzel özür, kendinden dileyeceği özürdür. o da kelimelerle dilenmez, stoploss tuşuna basmak ile dilenir...
sevgili marakes'in imzasındaki sükunet ve sağduyu her iki tarafa da gerekli.
çünkü hepimizin diğer tarafta olacağı günler olacak. :)))
-
[quote=küçük_k;151197]dağılım... satıcı fazla alıcı az...
kademeler.... satış kademelri dolu....
alış tarfında... 1. sırada efg var..
sistemler.... hepsi alda..
bu 4 göstergede hedef yukarı diyorr... şortlamak tamamen kuzu ruhu...
ve zararı yazdık[/quote]
durumda değişiklik yok... ayrıca ortada makas da yok... 62300 kanal direnci.... lanet olsun içimdeki kuzu sevgisine...