oooooooooo ne bu hal ofise yeni geldim gözlerime inanamadım çorba kebaba dönmüş hata üstüne birde kaymaklı tatlı bırakmış ;;;;;;;;;;;;;short çu kardeşler geçmi,ş olsun
Printable View
oooooooooo ne bu hal ofise yeni geldim gözlerime inanamadım çorba kebaba dönmüş hata üstüne birde kaymaklı tatlı bırakmış ;;;;;;;;;;;;;short çu kardeşler geçmi,ş olsun
Bu gün için günlük te yarına değil sistem ler eşliğinde/kontrolsüz deyil/ben bilirim deyil
lineer graf ta 62300 direnç olarak
log graf ta 63500 direnç olarak
lin destek 59000 olarak
log destek 61200 olarak
ağa hangisini kululanıyorsa ona göre ?........
[quote=küçük_k;151275]durumda değişiklik yok... ayrıca ortada makas da yok... 62300 kanal direnci.... lanet olsun içimdeki kuzu sevgisine...[/quote]
ha ha ha...guzeldi....
kuzu zor oglandir...baskiya filan gelmez....direnir...delianlidir...yalnizdir...
deveyi hamuduyla goturur...
[quote=ordi;151271]al benden de o kadar kol kestik kanı durdurmak için bekliyorum bakalım kolsuz mu kalacağız yoksa dikiş atabilecek miyim?(((([/quote]
Öğle arasına girmeden önce 61900 den güzel kol kestim 200 puan ekstra zarar yazmadım.
Kafalar karışık en iyisi bugün ekranı kapamak zararsa zarar onada katlanıp yolumuza bakmak lazım ama zarar psikolojisi ile tekrar pozisyon aldımı hata oranı çok fazla oluyor
[QUOTE=stonhand;151279]Öğle arasına girmeden önce 61900 den güzel kol kestim 200 puan ekstra zarar yazmadım.
Kafalar karışık en iyisi bugün ekranı kapamak zararsa zarar onada katlanıp yolumuza bakmak lazım ama zarar psikolojisi ile tekrar pozisyon aldımı hata oranı çok fazla oluyor[/QUOTE]
abi kimseye akıl vermek haddim değil, özür diliyerek bir tavsiyede bulunmak istiyorum sana... Bence sen önce sakin ol... Bak dün geceye long girdin doğru pozisyondaydın ama sakin değildin... Larossian abi sana gerekli uyarıları yaptı ama kafan karışıktı ve sabah aklında ilk iş aklında short olmak vardı... Daha piyasa açılır açılmaz yangından mal kaçırır gibi shortladın...
Eğer biraz sakin olsaydın, shortlanacak bir durum olmadığını görecek ve biraz bekleyecektin...
Ben biraz dışarı çıkıyorum stop belli, baskı belli, ralli belli... Burası yavuzhan ve selcuklu abiye emanet...
[quote=jani;151278]ha ha ha...guzeldi....
kuzu zor oglandir...baskiya filan gelmez....direnir...delianlidir...yalnizdir...
deveyi hamuduyla goturur...[/quote]
sevgili kuzu.... şortladık.. zarardayız.. önemli değil.. çok küçük bir miktardı zaten.. ANCAK... teknik analiz vede grafikler.. yukarıyı gösteriyor.. aniden ve sert bi şekilde 62bin altına kayıp gitmezse yukarda 66-67bin hedefleri kabak gibi ortada.. bunu seninde görmüş olduğunu biliyorum..
lütfen dikkat.. ne de olsa eski komutanımsın... tüylerin yolunsun istemem..
Abi benim özür olayı yazdıklarımdan değil düşünüp de yazmadıklarımdan dolayıdır. .dng
Herkes long long derken ben içimden "ya millet de ne temel analizden, ne teknik analizden bişey anlamıyo, bu piyasa çıkar mı ya, dur ben short gireyim de millete öğreteyim" diyodum... :))) :))) :)))
Gerçi benim analizim VOB 63.000'i görmeden geçersiz olmuyor, onu bekleyeceğim ama gidişat tekin değil... :o
Ama harbi söylüyorum, bunca zamanlık borsacıyım, son 3 haftada hayatımda ilk kez piyasanın bu kadar benim tersime gittiğini gördüm. Güvendiğim ne kadar yöntem sistem varsa hepsine kar yağdı onun şaşkınlığı içindeyim, kendime gelmem biraz zaman alacak.... :eek: :)))
[quote=security;151277]Bu gün için günlük te yarına değil sistem ler eşliğinde/kontrolsüz deyil/ben bilirim deyil
lineer graf ta 62300 direnç olarak
log graf ta 63500 direnç olarak
lin destek 59000 olarak
log destek 61200 olarak
ağa hangisini kululanıyorsa ona göre ?........[/quote]
Daha önceki paylaşımımda 61 950 dir. kırılmasına vurgu yapmıştım
bu gün bu teyit edilecek ve gün sonunda kırılırsa yeni zirveler,
eğer altında kalırsa bu durumda oyalanma söz konusu olacak gibi
bu arda azılı kuzu kebapcı demirci nerde uşağlar... kuzu köşeye sıkışmışken çalı dibinden hortlaması lazımdı...
[quote=jani;151278]ha ha ha...guzeldi....
deveyi hamuduyla goturur...[/quote]
Ben deveyi hamuduyla nasıl götürdüğünü inan anlayabilmiş değilim.:D:DAma sayende deve yüklü parayı palanın götürdüğünden eminim.:..::..:
[quote=enorton;151281]Ben biraz dışarı çıkıyorum stop belli, baskı belli, ralli belli... Burası yavuzhan ve selcuklu abiye emanet...[/quote]
niyekine...enorton...yavuzhan ve selcuklu disindakilere forumu emanet etmiyorsun....forum senin mi...
biz vetan hainimiyiz....ha ha ha