-
[quote=enorton;151280]abi kimseye akıl vermek haddim değil, özür diliyerek bir tavsiyede bulunmak istiyorum sana... Bence sen önce sakin ol...
Eğer biraz sakin olsaydın, shortlanacak bir durum olmadığını görecek ve biraz bekleyecektin...[/quote]
Bu tavsiyeye aynen katılıyor ve kendi üzerime de alınıyorum. +.
Herşeyden önce her zaman pozisyon almadan önce sakin olmak lazım. Gaza gelen kazansa da tesadüfen kazanmıştır, gaz uzun vadede mutlaka kaybettirir. :cool:
-
[quote=enorton;151280]abi kimseye akıl vermek haddim değil, özür diliyerek bir tavsiyede bulunmak istiyorum sana... Bence sen önce sakin ol... Bak dün geceye long girdin doğru pozisyondaydın ama sakin değildin... Larossian abi sana gerekli uyarıları yaptı ama kafan karışıktı ve sabah aklında ilk iş aklında short olmak vardı... Daha piyasa açılır açılmaz yangından mal kaçırır gibi shortladın...
Eğer biraz sakin olsaydın, shortlanacak bir durum olmadığını görecek ve biraz bekleyecektin...[/quote]
Hocam haklı söze diyecek bir laf yok sabah sabah xtrader ın büyük ihtimalle %2-3 salınım bekliyorum yazısını görünce üstüne dün ve bu sabah makasda sıfırlanınca 09,45 endeksde eksi açınca sazanlama atladım ama tuzağa atlamışım.
Karışık kafa ile bu iş olmaz ben biraz geri çekiliyorum bir kaç gün dinleneyim yoksa bu kafayla sermayeyi bitiricezüüüüüüüüü
-
[quote=stonhand;151279]Öğle arasına girmeden önce 61900 den güzel kol kestim 200 puan ekstra zarar yazmadım.
Kafalar karışık en iyisi bugün ekranı kapamak zararsa zarar onada katlanıp yolumuza bakmak lazım ama zarar psikolojisi ile tekrar pozisyon aldımı hata oranı çok fazla oluyor[/quote]
sağolasın güzel yazmışın göstere göstere gitmez dedim tam gördüm ebemi haklısın ama ekranı kapatabilecek miyim? En güzeli bu aslında birde ama larım olmasa kendime gelmem için.boks.kendimi döveyim bari.dng
-
[quote=jani;151287]niyekine...enorton...yavuzhan ve selcuklu disindakilere forumu emanet etmiyorsun....forum senin mi...
biz vetan hainimiyiz....ha ha ha[/quote]
haklısın kuzu biz burda geyik mi yapıyoruz..
yurtdışı süzülüyor..
5 dakkalık kıvranıyor..
şortcuların yüzü her an gülebilir...
62bin altında şortu artıracam... yukarı giderse yine artıracam.. ne zamna kadar 62500 geçilene kadar...
-
Kuzu short diye diye milleti shortlatıp zarar yazdırıyon Long devam...
-
bence çok şey bilmeye yada analiz yapmaya gerek yok trend de göre hareket etmek en doğrusu ben bu siteye 22 üye oldum o günden beri long düşüncemi yazdım parada kazandık.....
...... short un da zamnı gelecek (az kaldığının sinyali vermeye başladı) ama be 15 yıldır borsayla ilgileniğyorym her short bir long imkanı doğrurur işte parayı da longda kazanır yatırmcı benim fikrim herkese bol kazançlar
vob psikoloji bozar düşmanına vob öğret dışardan izle:.....................:::::.
-
[quote=adiget21;151293]
vob psikoloji bozar düşmanına vob öğret dışardan izle:.....................:::::.[/quote]
+.+.+.+.
-
[quote=V.O.B;151292]Kuzu short diye diye milleti shortlatıp zarar yazdırıyon Long devam...[/quote]
bu nasıl mantıktır yaw..herkes kendi başınadır bu alemde..longlamak kadar short olmak da mantıklı şu ortamda..
-
saatlik grafta dax .. iki kez denediği 5750 direncini üçüncü kez zorluyor ..teknik analizde iki kez denenen bir dürenc üçüncü kez denenirse .. üçüncü denemede o direnç .. tarümar olur .. delinir eçilir derler ..bakalım doğru çıcakamı .. hehehh :D:D:D
-
[quote=Strategist;151283]Abi benim özür olayı yazdıklarımdan değil düşünüp de yazmadıklarımdan dolayıdır. .dng
Herkes long long derken ben içimden "ya millet de ne temel analizden, ne teknik analizden bişey anlamıyo, bu piyasa çıkar mı ya, dur ben short gireyim de millete öğreteyim" diyodum... :))) :))) :)))
Gerçi benim analizim VOB 63.000'i görmeden geçersiz olmuyor, onu bekleyeceğim ama gidişat tekin değil... :o
Ama harbi söylüyorum, bunca zamanlık borsacıyım, son 3 haftada hayatımda ilk kez piyasanın bu kadar benim tersime gittiğini gördüm. Güvendiğim ne kadar yöntem sistem varsa hepsine kar yağdı onun şaşkınlığı içindeyim, kendime gelmem biraz zaman alacak.... :eek: :)))[/quote]
birde zamana ihtiyacımız olmasa bazen de kırmızı kar yağar adamın üstüne üstüne ben de göstere göstere gitmez dedim ama çığın altında kaldım al ulan kafana kafana.dng
-
kanal direnci...62 300 e yukseldi....
aps 166 500 e dustu...3500 kontrat uctu....
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/1403.bmp[/img][/url]
Benim ufaklık 62100 üzerine oturdu orda drenç var.Geçerse 63400 kadar şimdilik önü boş.