-
[quote=sentinus;24285]Bu heriflerin numaralarını tezgahlarını gördükten sonra 1 dakikalık mekanik sisteme geçtim. Piyasa ıstanbulun havası gibi oldu . Pazartesinden bugüne çok iyi performans. Diğer sistemler gibi uymazsan çarpılıyorsun.[/quote]
1 ve 5 dk lık binary oynamanın sadece aracı kuruma yarayacağını düşünenlerdenim.
Olmaz değil, 5 dk lıkta kısmen mümkün ancak cidden çok sağlam bir sistem seçmeniz şartıyla ve olabildiğince çok işlem yaptırmaması gerekir.
Mekanik bir sisteme de flat pozisyonu yada dönemi yedirebilmek cidden çok zor. En azından matriks ve metastock gibi platformlarda çok zor.
Matrikste prev fonksiyonu olsa indicator builder da bir ihtimal diyeceğim.
Dolayısıyla Ho yada osilatör bazlı veya mix. bir sistem kurduğunuzda flat kalma döneminiz sıfır. Buda sizin sürekli komisyona çalışmanızı beraberinde getiriyor.
Yazacak çok nokta var ama PM le devam edelim isterseniz.
Kolay gelsin.
Not: Bir noktayı ilave etme gereği duydum. Kaldıraçı 1 yada en fazla 2 seçtiğinizde Vob un imkb den bir farkı yok. Sorun bizim onu çok "hızlı" algılamaya çalışmamız yada bizi öyle algılamaya zorlamaları. Neyse. Sözüm uzadı. Kusura kalmayın.
-
[quote=sentinus;24285]Bu heriflerin numaralarını tezgahlarını gördükten sonra 1 dakikalık mekanik sisteme geçtim. Piyasa ıstanbulun havası gibi oldu . Pazartesinden bugüne çok iyi performans. Diğer sistemler gibi uymazsan çarpılıyorsun.[/quote]
1 ve 5 dk lık binary oynamanın sadece aracı kuruma yarayacağını düşünenlerdenim.
Olmaz değil, 5 dk lıkta kısmen mümkün ancak cidden çok sağlam bir sistem seçmeniz şartıyla ve olabildiğince çok işlem yaptırmaması gerekir.
Mekanik bir sisteme de flat pozisyonu yada dönemi yedirebilmek cidden çok zor. En azından matriks ve metastock gibi platformlarda çok zor.
Matrikste prev fonksiyonu olsa indicator builder da bir ihtimal diyeceğim.
Dolayısıyla Ho yada osilatör bazlı veya mix. bir sistem kurduğunuzda flat kalma döneminiz sıfır. Buda sizin sürekli komisyona çalışmanızı beraberinde getiriyor.
Yazacak çok nokta var ama PM le devam edelim isterseniz.
Kolay gelsin.
Not: Bir noktayı ilave etme gereği duydum. Kaldıraçı 1 yada en fazla 2 seçtiğinizde Vob un imkb den bir farkı yok. Sorun bizim onu çok "hızlı" algılamaya çalışmamız yada bizi öyle algılamaya zorlamaları. Neyse. Sözüm uzadı. Kusura kalmayın.
-
[quote=shibumi;24281]Yorumunuz için teşekkürler.[/quote]
duymak istemediğiniz türden bir cevap olabilir ama gerçek bu maalesef...
-
[quote=shibumi;24281]Yorumunuz için teşekkürler.[/quote]
duymak istemediğiniz türden bir cevap olabilir ama gerçek bu maalesef...
-
[QUOTE=shibumi;24284]Güzel kitap.
Yalancının pokerini de tavsiye ederim son 6 ayda çıkan kitaplardan...[/QUOTE]
bakayim olmazsa.
-
[QUOTE=shibumi;24284]Güzel kitap.
Yalancının pokerini de tavsiye ederim son 6 ayda çıkan kitaplardan...[/QUOTE]
bakayim olmazsa.
-
[quote=barlas_ss;24288]duymak istemediğiniz türden bir cevap olabilir ama gerçek bu maalesef...[/quote]
Gerçeğin ne olduğu nereden baktığınıza göre değişir.
Benim duymak istediğim herhangi bir cevap yoktu açıkçası.
Sadece bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak için uygun arkadaşları arardım.
ılginize teşekkürler.
-
[quote=barlas_ss;24288]duymak istemediğiniz türden bir cevap olabilir ama gerçek bu maalesef...[/quote]
Gerçeğin ne olduğu nereden baktığınıza göre değişir.
Benim duymak istediğim herhangi bir cevap yoktu açıkçası.
Sadece bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak için uygun arkadaşları arardım.
ılginize teşekkürler.
-
ABD'de TSİ 15:30'da haftalık işsizlik başvuruları verisi
açıklanacak.
-
ABD'de TSİ 15:30'da haftalık işsizlik başvuruları verisi
açıklanacak.
-
24.07.2008 15:30:50 *abd'de Işsizlik Sigortasi Başvurulari, 2005 Eylül Ayindan Bu Yana En Yüksek Seviyeye çikti
-
24.07.2008 15:30:50 *abd'de Işsizlik Sigortasi Başvurulari, 2005 Eylül Ayindan Bu Yana En Yüksek Seviyeye çikti