metastockta test yaptırıyorum test sonuclarını goremiyorum basınca fatal eror system tester diyor boyle birşey yaşayan oldumu daha once ?
Printable View
metastockta test yaptırıyorum test sonuclarını goremiyorum basınca fatal eror system tester diyor boyle birşey yaşayan oldumu daha once ?
Teşekkürler astatin grafikler için :) Fakat bu doların yükseleceği yok kıpırdamıyor, zaten yükselmesini isteyen de yok :D Eur-Usd ne olur fikrin varmı işleme gireceğim şimdi long :D
Edit:: Bu arada şirin baba, profillerde yeşil bir nokta var bak üstüne gelirsen diyor ki "doğru yolda ilerliyor" seninkinde ne yazıyor çok merak ediyorum şirin baba :D
[quote=enorton;68606]Bu avatar kullanımı ne kadar garip değil mi, herkesin aklında diğer kişi avatarı ile canlanıyor. Mesela mr spok tan dolayı ben astatin i sert biri olarak düşünürdüm ama şirin baba olayı değiştiriyor :)[/quote]
heeyyytttttt :mad::mad::mad::mad::mad: hasta etmeyin adamı :mad::mad::mad::mad: yada gelin benim güzel şirinlerim :o:o:o:o
Nerde kaldı Pellinn yaaaa
[quote=hexa;68609]Teşekkürler astatin grafikler için :) Fakat bu doların yükseleceği yok kıpırdamıyor, zaten yükselmesini isteyen de yok :D Eur-Usd ne olur fikrin varmı işleme gireceğim şimdi long :D
Edit:: Bu arada şirin baba, profillerde yeşil bir nokta var bak üstüne gelirsen diyor ki "doğru yolda ilerliyor" seninkinde ne yazıyor çok merak ediyorum şirin baba :D[/quote]
hemen söyleyeyim ne yazdığını : Carlito'nun Yolu nda yürüyor diyoe:..::..:
21:12 itibariyle FDAX spot DAX kapanışına göre sadece 9 puan aşağıda.DOW un düşüşünü pek sallamıyor gibi.en azından şimdilik :)
yahu sistem şortlatma şimdi yarın sabah böyle iyiydik LONG :)
[quote=seyyah;68612]21:12 itibariyle fdax spot dax kapanışına göre sadece 9 puan aşağıda.dow un düşüşünü pek sallamıyor gibi.en azından şimdilik :)
yahu sistem şortlatma şimdi yarın sabah böyle iyiydik long :)[/quote]
<8270 :d:d:d
[quote=Astatin;68613]<8270 :d:d:d[/quote]
DOW'da 8.200 ler beklentim dahilinde bunu geçen cuma yazmıştım zaten.ardından gelecek hareket beklediğim şekilde olursa ortada AYI mayı kalmaz :D
Pellınnn?
dow gecenın suprızını yapacak gıbı duruyor
[QUOTE=catedral;68594][COLOR="Red"][B]PELİNNNNNN Nerdesinn..????[/B][/COLOR]
Astatin bağırmadan ben çığriim dedim..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;68595]:):..::..::..::..::..::..::..:
[sıze=7][color=red]pellınnnnnnn[/color][/sıze][/QUOTE]
[QUOTE=catedral;68599]Sen pelin le buluşmaya mı gitcen? Beni dow a nöbetçi atadın.?
Dow isterse %5 eksi kapatsın.. Bizimki 200-300 puan maksimum aşağıdan açar.. Fazlası kapik çalışmaz..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;68601]Walla bilemiyorum..pellinn hayırsız çıktı..bizi kira kontratı artış oranını öğrenmek için kullanmış...sonrada hiç bir şey olmamış gibi çekip gittiüüüüüüüüü:):):)
Sen DJ e nöbetçi kal her durumda..Geçen alışverişe gittiydin ne olduğunu hatırlıyosun!!!!!!!!!!![/QUOTE]
ya noldu birsey anlamadım :confused:
[quote=Pellinn;68617]ya noldu birsey anlamadım :confused:[/quote]
şu oldu..sen avatardaki ben değilim ama benziyorum dedin...forumda film koptu...daha doğrusu bende film koptu :..::..::..:
[QUOTE=Astatin;68615]Pellınnn?[/QUOTE]
Geldii geldiii.... <msn diil ki zangırdatiimm....
bu MATRIKS bugün sizide sinir etti mi? DOW , FDOW v.s. veriler sürekli geç geliyor :(
Pelinnnn derhal forumu terket...
Dow bile tepmeye başladı senin geldiğini görünce..Forumcek yarın açılıştan seni sorumlu tutarız bak ona göreeeeee....
mivvvvvvvv
bu gece dow çökmeyecek galıba
ama pelınn den dolayı astatın de şuphem var
[QUOTE=Astatin;68618]şu oldu..sen avatardaki ben değilim ama benziyorum dedin...forumda film koptu...daha doğrusu bende film koptu :..::..::..:[/QUOTE]
yazıo yani sana .lelele
kedi olalı fare tuttu sistem bugunku satışlara ragmen satışa geçmedi :)
Astatinnn miyavlamayı kess derhal.. salarım üstüne bak..
[quote=catedral;68621]Pelinnnn derhal forumu terket...
Dow bile tepmeye başladı senin geldiğini görünce..Forumcek yarın açılıştan seni sorumlu tutarız bak ona göreeeeee....[/quote]
neettün kati .boks..boks..boks..boks..boks..boks.
neyse DOW çökmedi bu gecede yırttık müzmin LONGÖR olarak :p
sistem ucu ucuna AL da kaldı artık yarın SAT verirse en azından imkan olacak SHORT'a dönebilmek için.tabii sabaha kadar bir felaket haberi falan düşmezse.
gel TREND geeel geeel gel :D
Bu günkü hareket bana göre '' GAZ ALMA'' hareketi idi artık yönün yukarı olduğunu düşünüyorum.İlgi grafik!
[QUOTE=Astatin;68618]şu oldu..sen avatardaki ben değilim ama benziyorum dedin...forumda film koptu...daha doğrusu bende film koptu :..::..::..:[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;68619]Geldii geldiii.... <msn diil ki zangırdatiimm....[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;68621]Pelinnnn derhal forumu terket...
Dow bile tepmeye başladı senin geldiğini görünce..Forumcek yarın açılıştan seni sorumlu tutarız bak ona göreeeeee....[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;68622]mivvvvvvvv[/QUOTE]
anlamadımki bisey kotu bisey yapmadım dimi :( şaşkınım
[quote=Pellinn;68630]anlamadımki bisey kotu bisey yapmadım dimi :( şaşkınım[/quote]
:o kötü bir şey yapmadın tabiki
iyi geceler herkese..
Yok pelin yok tabii ki kötü bişey yapmadın.. Şakaydı:)
[quote=catedral;68632]iyi geceler herkese..
Yok pelin yok tabii ki kötü bişey yapmadın.. Şakaydı:)[/quote]
yok öyle kaçmak.. tahmin alayım yarın için...Bu arada Pellinn den ilk teşekkürümü aldım :) belkide son
:(
[QUOTE=Astatin;68633]yok öyle kaçmak.. tahmin alayım yarın için...Bu arada Pellinn den ilk teşekkürümü aldım :) belkide son
:([/QUOTE]
Bunun tahmini mi kaldı:) Dow %1.5 eksiyken bile dedim %5 eksi kapatsın biz maksimum 200-300 puan eksi açarız. Derhal uzayacağım dedimdi..
Gece Nikkei duasına çıkıp sabah saat 8 den sona da çökesi fdow duası yapmamız lazımdır forumcek..
:..:yahu CIRCIR birkaç kelam birşeyler yaz.. inmisin cinmisin..
[quote=Pellinn;68630]anlamadımki bisey kotu bisey yapmadım dimi :( şaşkınım[/quote]
pelin aynı zamanda sarışın galiba :)
[quote=ÖZGÜR EFE;68636]pelin aynı zamanda sarışın galiba :)[/quote]
:mad:
[QUOTE=jelibon;67353]8450-8550 arası. ama bunu haftaya bırakacaklar gibi. sebep yarın opsyon günü.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;67381]dönüp dolaşıp aynı şeyler ama, opsyon günü öncesi djida sert yukarı yapacak bugün ama sp 918 i geçebilecekmi bakalım.
yine future belirler olayı.
tam flat olunacak gün bizim için.[/QUOTE]
selam arkadaşlar, bir müddet daha işim var, ancak bakalım neler olmuş.
şüpheli yer 918 i noktasal olarak geçememiş.
ilk beklenti 8200 olmayınca 8450-8550 denenecek belirtmiştim, denendi hatta daha aşağısı bile.
hatta beni çıldırtmış niye düşmüyor demiştim ama sonuçta düştü. (bir müddettir yüksek vix hedeflerin hemen olmasını sağlıyordu, şu an ise düştüğü için artık işler eskisinden daha zor, bu tür dalga tahmini gün ve gün hızlı olmayacak artık)
hatta yapılmaması gerekir.
daha uzuna bakılmalı. hala aynı durumdayız.
23 ve 29 demiştik 2 yakın tarih.
23 ünde kapanış bazında en düşük görüldü. (kısa vade)
özet vereyim. Ayı piyasasının A düşüş dalgası bitmiştir. 74XX te.
16 kasım en iyi alım alım tarıhi deyip ama döndükten sonra deyip düşüşün ise aylar öncesinden 21 kasımda biteceğini belitmiştim.
B yükselişteyiz şu an. C düşüş daha sonra gelecek.
B yükselişin A yükselişi 9026 ile bitti.
onun için aşağı bekledik ama tatil olması nedeniyle zorlasada yine oldu. enteresan olarak benim için değilde, kapanış bazında 23 ünde kapanış olmayan bazda 22 sinde ve yine kapanış olmayan bazda 29 unda kısa vadeli dipler oluştu.
(B yükselişin B düşüşü dür yukarıdaki 3 satır, beklenildiği gibidir)
sırada B yükselişin C yükselişi vardır.
ortadada yine müthiş bir üçgen. bu üçgen içinde bir müddettir oyalanıyoruzki, sabir gerektirir ve eninde sonunda bir tarafa kırılacaktır.
bana göre yukarı kırılacaktır, ama bana göre.
ilk aşama 89xx e yükseliştir, ancak yukarı kırılması beklentimdir, zaman alabilir.
not, kişisel görüştür, bir müddet daha yokum.
sevgiler.
[quote=catedral;68506]Yok canım cato ablan 34900 de short oldu.. 35.075 te pozisyon kapatmıştı:D[/quote]
Aynı cato ablam vob tavan yaptığı günün önceki gecesinde shorttu geceye.Geldi heryere longtum yazdı.Ama kaybettiği parayı bir tek kendisi biliyordu.Yalan mı dürüst cato bacı.Yalansa yalan yaz.Ayu yüreğini görelim bi.Şunu unutmayın çok dürüst sandıklarınız bu internet ortamında çok ükağıtçı da olabilirler.Bu arada bugün gittim wallstreete gördüm.Öğlen yemeğine çıkıyorlardı herkes.Gezdik world trade center yıkılan yeri de gördük.Yenisini yapıyorlar ikiz kulelerin ama artık 2 değil 3 adet olacak.Geceye full shortum.Bana 400 500 puan değil 10 000 puan lazım 400 500 puanla 5 6 milyar beni ilgilendirmiyor bana lazım 100 150 milyar.10 000 puanda da düştükçe eklersem en az 200 milyarcık getirir.O yüzden ne yönü kırarsa kalacam öyle.Short düşünüyorum.İmkb seans sonu satışlar sanki böyle 27000 uzun zaman geçilmeyecek der gibiydi..Garan 2.58 isc 4.14 önemli seviyeler oldu.
Pellinn,
Günaydın...
[QUOTE=Cornetto;68639][B]Aynı cato ablam vob tavan yaptığı günün önceki gecesinde shorttu geceye.Geldi heryere longtum yazdı.[/B]Ama kaybettiği parayı bir tek kendisi biliyordu.Yalan mı dürüst cato bacı.Yalansa yalan yaz.Ayu yüreğini görelim bi.Şunu unutmayın çok dürüst sandıklarınız bu internet ortamında çok ükağıtçı da olabilirler.Bu arada bugün gittim wallstreete gördüm.Öğlen yemeğine çıkıyorlardı herkes.Gezdik world trade center yıkılan yeri de gördük.Yenisini yapıyorlar ikiz kulelerin ama artık 2 değil 3 adet olacak.Geceye full shortum.Bana 400 500 puan değil 10 000 puan lazım 400 500 puanla 5 6 milyar beni ilgilendirmiyor bana lazım 100 150 milyar.10 000 puanda da düştükçe eklersem en az 200 milyarcık getirir.O yüzden ne yönü kırarsa kalacam öyle.Short düşünüyorum.İmkb seans sonu satışlar sanki böyle 27000 uzun zaman geçilmeyecek der gibiydi..Garan 2.58 isc 4.14 önemli seviyeler oldu.[/QUOTE]
Yanlış hatırlıyorsun.... Longtum falan yazmadım... Kısa idim ve herkes biliyordu... Ne alaka şimdii bu... 2500-3000 puan yukarılardan anca kapanabildim hatta.. İki vade arasında işlem yaptım..
Tavana kitlendiğinde de oradan kısa yaptımdı.. Paranın yarıya yakını gitti o gün.. Kar ettim falan diye bir şey de yazmadım..
Ayrıca burada hiç bir zaman şöyle kazandım falan ve kaybettim diye de yazmadım.. İsteyen kafasında istediği gibi canlandırabilir pozisyonları.. Gece pozisyonlarını da yazdığımda her zaman doğru doru yazıyorum. Seans kapandıktan sonra dahi olsa...
Vobtrader mbm selçuklu bunlar zaten biliyorlar kapanış pozisyonlarımı..
Dünde aklıma yatmasada .... Uzun diye diye kısa girdim.. Kısanında para bırakmayacağını kendim kısa olmama rağmen yazdım burda..
Şimdi ne demek istediğini anlayamadım..:confused:
aylardır yazıyorum bu dow hep 8500 üzerinde veya yakınında kapanış yapmaya çalışacaktır.
altında kapanışlar benim için her zaman olumsuz algılanacaktır.
sp deki bir önceki yani 21 indeki düşüşün 2002 düşüğünün altında olması 74xx den gelen hareketin bir trend değişimi değil, ayı rallisi olması anlamını getirmektedir.
Yani ayı piyasasında A düşüş, B yükseliş, C düşüş yapımızdır.
Şu an B yükselişteyiz, C düşüşe daha vardır.
peki bunun böyle olmasının daha aşağılarda olmamamızın sebebi nedir?
ilk madde piyasaya yapılan müdahalelerdir.
ikinci madde finansal kriz olarak başlayan krizin bu aşamasının bitmesidir, fed faizleri değil sadece normal piyasa faizleri düşmeye başlamıştır.
krizin şimdiki aşaması real ekonomiye geçiştir, yani işsizlik, ev fiyatları düşüşü ve otomobil sektörü. bir analizde 1930 ile olan farkı ve orada bile ayı rallisi olduğunu anlatmıştım. o zaman işsizlik %25 lere çıkmıştı. Şimdi %7 lerde, %10 a yolu var bence.
peki dow neden ayı rallisi deniyor. çünkü amerikan ekonomisi 1990 dan beri otomobil ve inşaata dayanmıyor. artık servis sektörü ve teknoloji var sonuçta ve kaynakları sınırlı olan bir enerji sektörü. 74xx ten başlayan ayı rallisinin sebebi bunlardır.
peki bitmesi ayı rallisi bitmesi neye dayandırılacaktır. bumerang etkisine. ordan başlayacak ilk etkiler orda sonra dünyaya daha ağır bir sıçrama ve kendine geri dönüş. enteresan ama amerika ıraktan çıkmadan önce dip görülecektir. çıkma beklentisiylede ayı piyasası sona erer. küreden bugün bu çıktı.:)
bakın 2000 den başlayan enflasyon bazlı ve 2020 ye kadar sürecek ayı piyasasından bahsetmiyorum. buna göre biz 14000 deykende ayı piyasasındaydık.
sevgiler.
Ralli :(
Kötü gün..Terse geldik..Pellinn de ortalarda yok zaten...Hava da acaip kapalı...
PELLİNN, yakınlarında çalışıyorsan gel sana Kanyon'da bir kahve ısmarlayayım...Hem, sıtarbaks'ın vayırlıs interneti ile VOB'u da izleriz... he, ne dersin ?
Tek tek hisselere bakıldığında Garanti hariç, görüntü gri ve fiyatlar sıkışmış..EN azından açılışta devasa bir artı olmaz gibi duruyor..
[URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/news/topnews/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/wall_street.html"][COLOR=#18479b]Stocks pull back amid Middle East tensions[/COLOR][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
[URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/news/topnews;_ylt=Al9Y7cT0G_ywIBaFK_1l5LW7YWsA/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/oil_prices.html"][COLOR=#18479b]Oil ends above $40 as Middle East fighting rages[/COLOR][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
[URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/news/topnews/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/meltdown_banks.html"][COLOR=#18479b]Treasury provides financial support to 43 banks[/COLOR][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
[URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/news/topnews/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/dow_chemical_rohm_haas.html"][COLOR=#18479b]Dow Chemical may seek lower [/COLOR][/URL]
[URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/gmac_financing.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]GMAC receives $5B in bailout funds[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
The Treasury Department said Monday that it will provide $5 billion to GMAC Financial Services LLC, the ailing financing arm of General Motors Corp., from the $700 billion bank rescue program.
herkeslere günaydın
Astatin herhalde doktora ihtiyacın olacak buna eminim