son işlem 975 uzun devam .. 4 işlem long devam ... ralli ralli ralli ..
4ild .. hehehh:D:D:D
Printable View
son işlem 975 uzun devam .. 4 işlem long devam ... ralli ralli ralli ..
4ild .. hehehh:D:D:D
[QUOTE=jani;151304]mal adamsin demek ne demek guzel kardesim...bu kufur mu...yoksa herkes sana mal enorton diye mi hitap ediyor...hayir oyleyse sorun yok...[/QUOTE]
Sen millete sana nasıl hitap ediliyorsa öyle hitap ediyorsan yandın demektir o zaman sana "DÜRZÜ" KUZU "DÜRZÜ" Jani diyorlardır... Çünkü o kelimeyi ağzından düşürmüyosun...
Buarada DÜRZÜ= Yiğit, Savaşçı İnsan ( Janinin tabiri)
Ben sana hitaben hiç yazı yazmadım bugün ama sürekli benden alıntı yapıp bana hitaben yazıyorsun... :mad:
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Mal[/url]
Baba senetlerle para girişi 40 ı aştı. Ağanın niyeti kötü.
0 işlem long devamda olabilirdi ama .. 3 gündür 0 işlem gidiyordum ..satacağım zaman .. elim alışsın diye sattım .... yoksa projeksyon belli ralli belli .. heheh :D:D
4ild ... ralli ralli ralli .. :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;151315]0 işlem long devamda olabilirdi ama .. 3 gündür 0 işlem gidiyordum ..satacağım zaman .. elim alışsın diye sattım .... yoksa projeksyon belli ralli belli .. heheh :D:D
4ild ... ralli ralli ralli .. :o:o:o[/QUOTE]
Abi stobum ve short açma seviyem 60800 ler... Oraya düşerse alırım 3000 puanımı shortlarım, öyle zararına beklemem günlerce...
Beyler burası vobdur. Karda olanda gergin, zararda olanda. Burda kimsenin kimseye husumeti yoktur. Hoş görün lütfen. Siz ağaya dikkat edin esas.
[QUOTE=Demirci;151311]Burdayım güccük k; sadece saygı göstermesini bilenlere yazıyorum...
sen yabancı değilsini seni severim....ama bu forum çok adil değil....habarın ola...
eski yazılarımı bulmak için uğraşamayacağım ama hedef fezaaaaa...
yani bobi için 64500 ler civarı....daha öncede yazmıştım....bu hedefe gidene kadar uzun kısadan makbuldür....[/QUOTE]
Abi yaz, herkes yazsın burası kimsenin forumu değil... Yeterki karşıt görüşlere saygı olsun... Kimse kimseye sataşmasın....
[quote=parderi;151314]Baba senetlerle para girişi 40 ı aştı. Ağanın niyeti kötü.[/quote]
büyükk para girişleri tehlikelidir pağdeği...yükselişler, max para girişinin olduğu günlerin yakınında, düşüşlerde max para çıkışının olduğu günlerinin yakınınd abiter...teorik olarakdan..ama civarında..aynı gün olurmu bilmem
14 30 dan sonra margin isi bitiyor...hala 61 800 asagi kirilmazsa...shorculuktan vazgecerim....
[QUOTE=enorton;151316]Abi stobum ve short açma seviyem 60800 ler... Oraya düşerse alırım 3000 puanımı shortlarım, öyle zararına beklemem günlerce...[/QUOTE]
he patron 2000 puan stopmu olur a* .. şövalye patron iyi yapıyor ama o işi .. .. 60000 üstü falan shorttu yanlış hatırlamıyorsam .. .. 59000 üstü longlarım dedi .. longladı aslanlar gibi .. helal olsun ... .brv.brv
15,00 Banacanın konuşması var o konuşana kadar bir halt olmaz malum sorular gene sorulacak IMF mıymıyları devam edecek adamlar adamın konuşmasını bile beklenti yaptı
[QUOTE=selçuklu;151321]he patron 2000 puan stopmu olur a* .. şövalye patron iyi yapıyor ama o işi .. .. 60000 üstü falan shorttu yanlış hatırlamıyorsam .. .. 59000 üstü longlarım dedi .. longladı aslanlar gibi .. helal olsun ... .brv.brv[/QUOTE]
Sovalye patron bu işi çözmüş "Az laf çok iş" .brv.brv.brv Ben de susacam da susamıyorum, gevezelerle geveze oluyorum... Huyum kurusun...