61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti ** :)
Printable View
61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti ** :)
[QUOTE=Astatin;151319]büyükk para girişleri tehlikelidir pağdeği...yükselişler, max para girişinin olduğu günlerin yakınında, düşüşlerde max para çıkışının olduğu günlerinin yakınınd abiter...teorik olarakdan..ama civarında..aynı gün olurmu bilmem[/QUOTE]
İki ay evvel 80.000 para girişi vardı. Aynen dediğin gibi düşündüm sonuna kadar shortladım. Hemde bu saatler idi. Ertesi günü 1800 puan yedim, bir haftada zor çıkardım.:o
[quote=selçuklu;151315]0 işlem long devamda olabilirdi ama .. 3 gündür 0 işlem gidiyordum ..satacağım zaman .. elim alışsın diye sattım .... yoksa projeksyon belli ralli belli .. heheh :D:D
4ild ... ralli ralli ralli .. :o:o:o[/quote]
aynı düşüncedeyim..
bende günlerdir taşıdığım longları sattım emme... 62bin üzeri derhal yerine koyarım.. hedef feza şimdilik..
tecrübeli arkadaşımız demircide hedef feza diyorr
bi aşağı gevşede reverse olsak...
[QUOTE=Astatin;151324]61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti ** :)[/QUOTE]
patron senle senkronu yakalayalım .. o yönde +10.000 puan alalım .. :D:D:D
[QUOTE=stonhand;151322]15,00 Banacanın konuşması var o konuşana kadar bir halt olmaz malum sorular gene sorulacak IMF mıymıyları devam edecek adamlar adamın konuşmasını bile beklenti yaptı[/QUOTE]
31 Temmuz günü hızlı ralli sonrası 15.30 verisinde en tepeden vermişlerdi... 56300 lerden 54200 lere 2000 puan... Burası borsa heran herşey olabilir... Veri, konuşma,haber vs... bahane çok...
[quote=Demirci;151311]....[B]ama bu forum çok adil değil[/B].....[/quote]
ne işin var o zaman burada?
[quote=parderi;151325]İki ay evvel 80.000 para girişi vardı. Aynen dediğin gibi düşündüm sonuna kadar shortladım. Hemde bu saatler idi. Ertesi günü 1800 puan yedim, bir haftada zor çıkardım.:o[/quote]
aynı gün olurmu bilmemi o yüzden dedim patron.. :)
sistemler böyle şeyler düşünmeyelim diye var:) sana sistem satalım..150 taksitle 150000 den..Bonus Cardla ödersen, %2 bonusu var. anında %2 kar ediyosun..sonra kart borcunuda ödemezsin..hem ben köşe olmuş olurum hemde garanti yatırıma olan kinmide dolaylı olarak tatmin etmiş oluruz...gördüğün gibi ikimizde kazanırız..garanti kaybeder..ha kapına polis gelirse ne olur borcundan dolayı....ne dersin..pardon dersin...yada pağdeği dersin
[QUOTE=SEYYAH;151329]ne işin var o zaman burada?[/QUOTE]
neden adil değil onuda sormak laızm .. bence en adil forum .. +.+.
[quote=selçuklu;151321]he patron 2000 puan stopmu olur a* .. şövalye patron iyi yapıyor ama o işi .. .. 60000 üstü falan shorttu yanlış hatırlamıyorsam .. .. 59000 üstü longlarım dedi .. longladı aslanlar gibi .. helal olsun ... .brv.brv[/quote]
Selçuk hocam trend traderlerın stop noktaları çok geniş olur zaten take profit diye bir dertleri yok onlarda isterse VOB 100,000 olsun isterse bugün VOB tavan kapasın gene pozisyon kapamazlar çünkü trend traderlık bunu gerektiriyor nereye kadar ta ki piyasa döndüğünde zirveden 1000-2000 puan arası bir dönüşten sonra trend değişene kadar .
Yahu şu cans üstatdan bir ton şey öğrendim uygulamaya gelince m.çıyorum arkadaş adamda bir ton emek etti vallahi onunda emeklerine yazık be pıy bana tüh bana üüüüüüüüü
piyasa sıkıştıkça form üyelerinde gerilim artmış...
sakin olalım arkadaşlar..
5 dakkalıklarda sat var.. ama buna göre işlem yapamayız.. sadece silahları hazırlıyoruz.. tetkde duruyoruz... SAT gelirse satarız.. gelmezse.. mevcut şortları zararına kapatıp long oluruz... bence 62bin belirleyici oldu... üstü longe altı şorte...
[QUOTE=Astatin;151330]aynı gün olurmu bilmemi o yüzden dedim patron.. :)
sistemler böyle şeyler düşünmeyelim diye var:) sana sistem satalım..150 taksitle 150000 den..Bonus Cardla ödersen, %2 bonusu var. anında %2 kar ediyosun..sonra kart borcunuda ödemezsin..hem ben köşe olmuş olurum hemde garanti yatırıma olan kinmide dolaylı olarak tatmin etmiş oluruz...gördüğün gibi ikimizde kazanırız..garanti kaybeder..ha kapına polis gelirse ne olur borcundan dolayı....ne dersin..pardon dersin...yada pağdeği dersin[/QUOTE]
Gözün dört olmasın emi. Nerden bulursun bu lafları ya. Sen yarın poss cihazını getir koy ortaya , sora bi pazarlık edelim. Yalnız kartı kazandıkça çekicem haa.
Pala plan yapıyor her iki tarafada darbeyi nasıl vururum diye.:)62100 geçirirse longda shortta potaya girir hesabı var galiba.;)