[quote=selçuklu;151331]neden adil değil onuda sormak laızm .. bence en adil forum .. +.+.[/quote]
Moderatör bilir Selçuklu kardeşim niye adil olmadığını..ona uzun uzun yazmıştım...burda tekrar açık forumun ortamını bozmayalım.....
Printable View
[quote=selçuklu;151331]neden adil değil onuda sormak laızm .. bence en adil forum .. +.+.[/quote]
Moderatör bilir Selçuklu kardeşim niye adil olmadığını..ona uzun uzun yazmıştım...burda tekrar açık forumun ortamını bozmayalım.....
[QUOTE=Larossıan;151335]Pala plan yapıyor her iki tarafada darbeyi nasıl vururum diye.:)62100 geçirirse longda shortta potaya girir hesabı var galiba.;)[/QUOTE]
Aynen öyle; Buraya kadar ağır ağır geldi ama 62100 den sonra her iki tarafı da fırtına gibi biçecek herhalde.
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Bir süredir forumun sessiz izleyicilerindendim. Sanırım bir süre daha devam edecek tatil gevşekliğinin etkisi. Dün Sayın Astatin'in teşvik soruları üzerine Metastock üzerinde oynamalarla ısınma turlarımı paylaşayım dedim. Fakat inanın foruma piyasanın stresinin etkileri yansıyınca, değil yazmak okumak bile gelmiyor içimden. Herkesin bir trade anlayışı ve hitap tarzı var. Kanaatimce latife ile karışık bir hitap şeklinden kaynaklanan yanlış anlaşılma, ilgili kişileri gerdi. Fakat işin kötüsü muhattabı olmamamıza rağmen bizleri de gerdi. Sükunet ile piyasanın en güzel tradelerinin hepimize nasip olması temennisiyle hoşça ve sağlıcakla kalınız.
Bol şanslar hepimize...
Ah bu Pala yokmu Pala bütün iş onun başının altından çıkıyor sıktı namıssız herkesi.:o:o
[SIZE="5"]4ild[/SIZE] :D:D:D
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/1773.bmp[/img][/url]
benim 5 likte son durum arkadaşlar.
[QUOTE=jani;151320]14 30 dan sonra margin isi bitiyor...hala 61 800 asagi kirilmazsa...shorculuktan vazgecerim....[/QUOTE]
Dün ne hareket oldu ki bugüne margin calla düşdünler.
En az 1000 puanlık ahrket görmeden ertesi güne margin call beklemeyin.
[QUOTE=Larossıan;151339]Ah bu Pala yokmu Pala bütün iş onun başının altından çıkıyor sıktı namıssız herkesi.:o:o[/QUOTE]
Benden çok yaşayacaksın herhalde, ağzımdan aldın.
Mavi kardeş, burdaki arkadaşların herbirinin aslında candan kişiler olduğunun her halde farkındasın. Bazı yazım ve cevaplar çiğ gibi görünsede, bunlar arkadaşların huysuzluğundan değil palanın oyununa gelip dalaşmalarıdır. Lütfen siz de onları hoş görün.
Ayrıca yazınızdaki incelik ve nezahet için ne diyim bu güne kadar hiçbir forumda rastlamadığım uslübünüz için takdir ve teşekkürlerimi lütfen kabul edin.
Yazınızı veda olarak asla algılamadık. Her zaman aramızda sizi görmek isteriz.
Saygılar.
Sankim küskü bar gelecek gibi bir his oluştu içimde, ortam çok durgun.. Fırtına öncesi sessizlik sanki... Ben hala long devam...
[quote=Demirci;151311]Burdayım güccük k; sadece saygı göstermesini bilenlere yazıyorum...
sen yabancı değilsini seni severim....ama bu forum çok adil değil....habarın ola...
eski yazılarımı bulmak için uğraşamayacağım ama hedef fezaaaaa...
yani bobi için 64500 ler civarı....daha öncede yazmıştım....bu hedefe gidene kadar uzun kısadan makbuldür....[/quote]
Eminmisin ama hala burdasın .kom Haklı olsaydın hadi güle güle daha adil yerlerde mutluluklar denmesi lazımdı.
fiksçiiiiii?
Nirdesiiiiiin?
Bi ses ver sağ mısııııın?
yine aynı şey oluyor farkındaysanız.çıkartıyor piyasayı ve yataya bağlıyor.ne yaptı şimdi? çekti 600/700 pıvan yukarı yatayda kısa periyotlu sistemlerin beynini sulandırıyor.hasbel kader bugün aldıysa adam sistemle 400/500 pıvan şimdi onları geri alacak elinden.