-
[quote=Larossıan;151339]Ah bu Pala yokmu Pala bütün iş onun başının altından çıkıyor sıktı namıssız herkesi.:o:o[/quote]
Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:
-
-
[quote=Strategist;151348]Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:[/quote]
Ufak hareketlere fazla katılmamak lazım biraz daha iyi perfermons gösteren uzun vadeli sistemle takip etmek lazım.100-300 puanla korkutup alıp sattrıyor ama tabii bu böyle devam etmiyecek birgün şaka gibi verecek
işte o zamanı bekliyoruz.:D
-
[QUOTE=enorton;151344]Sankim küskü bar gelecek gibi bir his oluştu içimde, ortam çok durgun.. Fırtına öncesi sessizlik sanki... Ben hala long devam...[/QUOTE]
Ağa şu anda nereye gideceğine kendiside karar vermiş değil. Veriden önce 5 dakka bi sessizlik oluyorya, o arada aslında Pala longcularla- shortcuları sayıyor.
Sayımın neticesine göre, verinin ne olduğu önemli değil, sayımın neticesine göre yön kestiriyor.:D
-
15.15 de gelen veri piyasayı bozdu, ama 15.30 gelecek veri daha baba veri...
-
benim 5 likte hareket yok sat derse yada kapat burdan söylerim.
-
Kalan haberler:
15:30 - ABD 2. CEYREK GSYH
16:45 - ABD EYLUL AYI CHICAGO PMI ENDEKSI
17:00 - ABD EYLUL AYI NAPM-MILWAUKEE ENDEKSI
17:00 - TURKIYE AGUSTOS AYI DIS TICARET VERILERI
17:30 - ABD HAFTALIK HAM PETROL STOKLARI
-
[QUOTE=neremy;151345]Eminmisin ama hala burdasın .kom Haklı olsaydın hadi güle güle daha adil yerlerde mutluluklar denmesi lazımdı.[/QUOTE]
"Bir de herkese hizmet vermek durumunda değiliz." gibi bir şablon vardı. :D
Buranın adilliğini tartışmaya gerek yok Gökahn'ın son gönderilişini bilmiyorum ama ondan önceki gönderilme sebepleri evliya sabrını taşıracak nedenelre dayanıyordu ve tekrar gelip burada yazabildi.
Ayrıca burası kimsenin çiftliği değil. Sahipli tahta gibi olan forumalra benzemez. Buradan ayrılan kişilerin kendi forumalrının reklamını yapmsına bile izin verildi ki bu kadar da geniş olunmaz. Bu kadar da geyik yaptırılmaz. Geyik ihtiyaçtır ama bu konuda olması hatadır. Ben de bu hatayı işliyorum. Bazen ileri gittiğimiz oluyor ama gerektiğinde duruyoruz. Şu modluk görevini ilgisiz mesajları ilgili yere taşımak adına istiyorum ama bu sefer de ne biçim modusn adama ceza versen gibi şeyler çıakcağı için ve vakit sorunum nedeniyle kabul edemiyorum.
Benim tavsiyem biri ile atışacaksanız önce özel emsaja tıp o kişinin ne demek istediğini sorun. Rahatsız edici durum varsa mesajını silmesini isteyin. Olmadı Yönetime bildirin.
Çok da samimi olmadığınız kişiye de samimi kişilerin takıldığını şekilde takılmamak lazım yanlış anlaşılabilir.
Aradabir art niyetli zırtapozlar gliyor birilerini etkileyip yönlendirmek için onalra da gereken cevabı geçmişte yazdıkaları tutarsız mesajları önüne sunarak veriyoruz zaten.
Son oalrka herkes kendi aklıan göre pozsiyon alsın. Ali short Veli long. İkisi de zararınızı ödemez kar ederseniz pay istemez. Her koyun kendi bacağından asılır. Birisi genelde tutarlıdır ama her zmana tutarlı oalcağı anlamı çıkmaz. O da insandır o da ahata yapar. Duygusuz mekanik sistmeelr bile hata yapıyor. Duygulu insanım neden yapmasın.
-
[quote=Strategist;151348]Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:[/quote]
Birlikte ağıt yakalım kardeşim yoksa kurdeşen olacağız galiba.uyk
-
[QUOTE=Strategist;151348]Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:[/QUOTE]
benimde ramazan bitti işler durdu...
ramazan ayında çok iyi kazanmıştım ramazan bitti biteli işler kesat
Allahtan çok zarar yok...
ama tamamen psikolojik bir durum ramazanda nasıl olsa kazanıyorum diye çok rahattım...
ramazan bitti sıkıntı başladı bende.:D:D
-
sistem bu barda sat firir...beyle olursa 15:30 dada, asti 975 şortlarını fuller
-
Arkadaşlar,
Kimlik, adres, telefon, e-posta gibi istenilen bilgiler girildiği takdirde Hedefonline Java Matriks ve Euro Java üzerinden ücretsiz Canlı Borsa takibine imkan sağlıyor.
Başvuru linki aşağıda. Bilginize sunulur.
[URL="http://www.hedefonline.com/newappform/denemehesap_form.aspx?ID=Uye"]HEDEFONLINE - Global Forex Ä°ÅŸlemleri[/URL]
alıntı