-
[quote=Astatin;151366]175 oldu fiyat ama sistem sat diyor..YYSD **[/quote]
Patron gözünü seveyim sistemi mistemi bırak. Sakın oyuna gelme. Biz short'çular kıyım yapacakken bizi kıydılar. Oyuna geldik resmen. Short mort bırakalım bu sevdayı bi süre.... :mad: Benim gibi azılı short'çuyu bile bezdirdiler ya ne diyeyim.... .boks.
-
[quote=Larossıan;151369]5 lik bile sat vermedi.:([/quote]
sana bişi olmasın:..:
-
[quote=Strategist;151372]Patron gözünü seveyim sistemi mistemi bırak. Sakın oyuna gelme. Biz short'çular kıyım yapacakken bizi kıydılar. Oyuna geldik resmen. Short mort bırakalım bu sevdayı bi süre.... :mad: Benim gibi azılı short'çuyu bile bezdirdiler ya ne diyeyim.... .boks.[/quote]
sistemi bırakmasaydım bugün +700 düm..neden ve sonuç tutarlı değil patron :)
-
Algıda Karmaşa...
Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...
-
[QUOTE=Astatin;151371]yysd yysd yysd 40 kere desem olurmu acep :)[/QUOTE]
büyük fontla yaz patron daha iyi oluyor .. ama en büyük 7 var .. ben çözümü buldum dahada büyütebilirim istersem heheeh :D:D:D
-
[quote=Astatin;151366]175 oldu fiyat ama sistem sat diyor..YYSD **[/quote]
işte demek istediğim buydu.öptüler sistemleri...gördün nü asti?
benim 5 dk sabah 475 LONG dedi ardından az evvel 875 SHORT dedi...400 pıvan kar etti...şimdi 62.075 tekrar LONG yaptırdı...-200 pıvan girdi.
sonuç? 800 pıvanda 200 pıvan aldı onuda geri vermezse...şimdi piyasa geri aşağı dönse o 200 pıvan karda buhar olcak.
ben geçen perşembeden beri 1 kontrat işlem yapmadım.bu rezalet bitene kadarda işlem mişlem yok.belki kazanamıyorum ama kaybetmiyorumda.
du bakali senki daha AL vermedi belki SHORT lar para eder.
-
[URL=http://img340.imageshack.us/i/adsznh.jpg/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6207/adsznh.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=mavi;151375]Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...[/quote]
Hakikaten. ABD'de pozitif veri açıklandı, adamların future'ları flat, bize neyse biz fırladık. Anlayan varsa bana da anlatsın no'olur....
-
*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdır üüüüüvvvvv
-
[quote=stonhand;151380]*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdır üüüüüvvvvv[/quote]
Pala sabahtan beri long'cu kardeşlerime çalışıyor ama. Pala'nın gücü yanında 10 Babacan olsa farketmez.... .dng
-
[QUOTE=stonhand;151380]*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdır üüüüüvvvvv[/QUOTE]
Hazinedeki arkadaşalrı bahsedecektir. Geçen toplantıda benden ya da Hazinedekia rkadaşalrdan duymadığınıza inanmayın demişti.
-
[QUOTE=Astatin;151373]sana bişi olmasın:..:[/QUOTE]
valla her ne kadar uymasamda benim sistem de 15.15 barında sat sinyali verdi
en son 61400 de al vermişmişşş
ve uyumsuzluk halen devam etmekte bakalım gün sonu kapanış nasıl olacak...