-
[quote=selçuklu;151376]büyük fontla yaz patron daha iyi oluyor .. ama en büyük 7 var .. ben çözümü buldum dahada büyütebilirim istersem heheeh :D:D:D[/quote]
ne fontluyon patron, tavukmu fontluyon...gel saflara ..bitişik düzenle boğa kıyalım...gelsene patron ayıbediyon valla
-
IMF fiyatların içinde açıklansa pala çakmak için kullanacak.Çok oynak oldu piyasa sonunamı geldi ne .
-
[QUOTE=Astatin;151384]ne fontluyon patron, tavukmu fontluyon...gel saflara ..bitişik düzenle boğa kıyalım...gelsene patron ayıbediyon valla[/QUOTE]
yettim patronnn ..
-
[quote=SEYYAH;151377]işte demek istediğim buydu.öptüler sistemleri...gördün nü asti?
benim 5 dk sabah 475 LONG dedi ardından az evvel 875 SHORT dedi...400 pıvan kar etti...şimdi 62.075 tekrar LONG yaptırdı...-200 pıvan girdi.
sonuç? 800 pıvanda 200 pıvan aldı onuda geri vermezse...şimdi piyasa geri aşağı dönse o 200 pıvan karda buhar olcak.
ben geçen perşembeden beri 1 kontrat işlem yapmadım.bu rezalet bitene kadarda işlem mişlem yok.belki kazanamıyorum ama kaybetmiyorumda.
du bakali senki daha AL vermedi belki SHORT lar para eder.[/quote]
ne öpüyon tavukmu öpüyon pambık..dur bakalım daha 90 dakika bitmedi...sistem yayınım sürecek..makyajsız klonsuz riyıl taym:D:D bakarsın şortlar gol olur
-
025 kısa .... Asteton patron verelim küsküyü mümkünse ..şelale şelale şelale ...hhehehe :D:D:D
[COLOR="Red"][B][SIZE="7"]5isd ..*q [/SIZE][/B][/COLOR]
-
[quote=Strategist;151379]Hakikaten. ABD'de pozitif veri açıklandı, adamların future'ları flat, bize neyse biz fırladık. Anlayan varsa bana da anlatsın no'olur....[/quote]
çok basit bir açıklaması var...Pala açıkta gördüğüne saldırıyor :) veri meri hikaye..... verileri ***do olarak kullanıyor... *** donun anlamını sormayın asla söylemem..hakikaten söylemem
-
[quote=Astatin;151389]çok basit bir açıklaması var...Pala açıkta gördüğüne saldırıyor :) veri meri hikaye..... verileri ***do olarak kullanıyor... *** donun anlamını sormayın asla söylemem..hakikaten söylemem[/quote]
Süle Asti içinde kalmasın.:DBaş harfini yaz bari..
-
Bugün 61.000 e yakın kapanış bekliyorum..
-
[quote=mavi;151375]Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...[/quote]
tam 2 seneyi geçkin süredir baktığım ve Vob ile güzel korelasyon kurduğum pariteler var.
bu 2 sene boyunca beni yanıltma miktarlarını toplasan, son 2 haftaki kadar değildir.
Allah VOB'a bel bağlamış kişilerin sonunu hayretsin.
forekse ağırlık verme kararım ne kadar doğruymuş diyorum şimdi bakınca...
-
aslında tam kenny in tırtık piyasası 61900 al 62100 sat, 62100 sat 61900 al , al ver al ver can ver bi tarafa kopacak ama artık nereye koparsa
-
waterfall.. üvvvvv...
[SIZE=7][COLOR=RoyalBlue].boks...1isd...boks. [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Astatin;151389]çok basit bir açıklaması var...Pala açıkta gördüğüne saldırıyor :) veri meri hikaye..... verileri ***do olarak kullanıyor... *** donun anlamını sormayın asla söylemem..hakikaten söylemem[/quote]
Sen söylemesen de olur, ben anladım ne olduğunu merak etme. Pala 3 haftadır öğretti bana ne olduğunu. ;)