-
[QUOTE=unlimitted;151392]tam 2 seneyi geçkin süredir baktığım ve Vob ile güzel korelasyon kurduğum pariteler var.
bu 2 sene boyunca beni yanıltma miktarlarını toplasan, son 2 haftaki kadar değildir.
Allah VOB'a bel bağlamış kişilerin sonunu hayretsin.
forekse ağırlık verme kararım ne kadar doğruymuş diyorum şimdi bakınca...[/QUOTE]
Abi herkes öyle diyor, sayın mozkan, sn mordak vs... :confused:
-
[quote=Larossıan;151390]Süle Asti içinde kalmasın.:DBaş harfini yaz bari..[/quote]
cık..söylemem..anlayan anlar zaten...anlamayan anlayanlara sorsun...böylece anlayanlar açığa çıkar...benim gibi kimler pis insanmış anlarım..ne pis insanım ya..hayret:..::..:
-
[quote=Astatin;151387]ne öpüyon tavukmu öpüyon pambık..dur bakalım daha 90 dakika bitmedi...sistem yaınım sürecek..makyajsız klonsuz riyıl taym:D:D bakarsın şortlar gol olur[/quote]
benim sistem cozuttu asti artık sinirlerim bozuluyor ve sadece gülüyorum.22 aydır tık demeyin sistem bu ay eksi kapatacak :::
62.075 LONG lar patladı asti az evvel SHORT signal pırtlattı 900 den ne oldu abi şimdi ben bugün uysam tüm sinyallerine bana +25 pıvan kalcakmış.komsiyonuda koydunmu 1 bardak sovuk su kalıyor üüü:o:(
sonuç olarak sistem SHORT asti senin taarftayım gurban.yani ben değilde benim sistem :::
bence geri LONG sinyal pırtlayacak :::
-
[quote=enorton;151396]Abi herkes öyle diyor, sayın mozkan, sn mordak vs... :confused:[/quote]
Tamam da Foreks'le ilgili çok dolandırıcılık haberi geliyor. Türkiye'de foreks oynatan güvenilir bir aracı kurum var mı arkadaşlar?
-
[SIZE="7"][COLOR="SeaGreen"]6ild .. a* [/COLOR][/SIZE] .. kusura bakmayın .. ralli ralli ralli .. hehe:D:D
-
Bu da Amerika'lı pala'nın taktiği:
---------------------------------------------------
ABD`DE IKINCI CEYREK GSYIH RAKAMLARI ONCEKI HESAPLAMA RAKAMLARINDAN
DAHA AZ GERILEDI.
ABD TICARET BAKANLIGI`NIN ACIKLAMASINA GORE NISAN AYINDA GSYIH RAKAMLARI
YILLIK BAZDA YUZDE 0.7 ORANINDAGERILEDI. BIR ONCEKI ACIKLAMADA BU DUSUSUN
YUZDE 1 SEVIYESINDE OLDUGU IFADE EDILMISTI.
---------------------------------------------------
Adamlar önce berbat veri gelecek diye beklenti oluşturuyor. Sonra gelen veri kötü olsa da beklendiği kadar kötü değil diye piyasayı yükseltiyor. Herkes bir düzen kurmuş....
-
içimde tarifi imkansız bir SHORT isteği var.tırnaklarımı yiyim ben en iyisi :::
-
[quote=SEYYAH;151402]içimde tarifi imkansız bir SHORT isteği var.tırnaklarımı yiyim ben en iyisi :::[/quote]
O zaman long zamanı.:D
-
-
Gene dünkü gibi çubuğu son dakikalarda aşağı alacakmı pala bakalım.
-
[URL=http://img515.imageshack.us/i/adszyz.png/][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/3615/adszyz.png[/IMG][/URL]
-
dar gelir selçuklu patron dar gelir bu portfoye bu bakiye dar gelir...YYSD:)