[QUOTE=Astatin;68644]Tek tek hisselere bakıldığında Garanti hariç, görüntü gri ve fiyatlar sıkışmış..EN azından açılışta devasa bir artı olmaz gibi duruyor..[/QUOTE]
Devasa bir artı olabilecek durum yok ortada.. Ama yukarı piyasa..
Printable View
[QUOTE=Astatin;68644]Tek tek hisselere bakıldığında Garanti hariç, görüntü gri ve fiyatlar sıkışmış..EN azından açılışta devasa bir artı olmaz gibi duruyor..[/QUOTE]
Devasa bir artı olabilecek durum yok ortada.. Ama yukarı piyasa..
Blyle giderse bir beyilaut da şortculara gerekecek
Hem uzmanlık alanımı daha önce yazmıştım
[quote=torsion;68647]herkeslere günaydın
Astatin herhalde doktora ihtiyacın olacak buna eminim[/quote]
Şortlar açısından diyosan, mühüm değil..1/3 poziyon rahat stoplanır..Ha ama Pellinn açısından diyosan, onda haklı olabilirsin:..::..::..:
[quote=catedral;68648]Devasa bir artı olabilecek durum yok ortada.. Ama yukarı piyasa..[/quote]
saa bişi olmasın..maliyetin 34900 değil mi? açılışta karla kapatırsın, hatta longa bilem geçme fırsatın olur... ama bugün bence fifti fifti...sen yine everesti titretmeye başladın ama...:..::..:
[QUOTE=Astatin;68651]Şortlar açısından diyosan, mühüm değil..1/3 poziyon rahat stoplanır..Ha ama Pellinn açısından diyosan, onda haklı olabilirsin:..::..::..:[/QUOTE]
pelinn açısından demiştim
o açıdan diyosan torşın kadeşim, evet haklısın, ruhen bir beyilauta ihtiyacım olabilir :)
gesi bağlarında dolanıyoruummmmmm..kaybeeeettttiiimmmmm.............
[quote=Astatin;68646][URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/gmac_financing.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]GMAC receives $5B in bailout funds[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
The Treasury Department said Monday that it will provide $5 billion to GMAC Financial Services LLC, the ailing financing arm of General Motors Corp., from the $700 billion bank rescue program.[/quote]
dicey endustriyalin dünkü tepkisinin nedeni bu muydu acaba? öyleyse bugün burda şortcular ekmek yiyecek derim
şubat vade kısa devam ... şelale şelale şelale ...boks. .boks. .boks. :dü: stoploss 35650 ..
[quote=selçuklu;68657]şubat vade kısa devam ... şelale şelale şelale ...boks. .boks. .boks. :dü:[/quote]
kardiş..kardiş... size kanım çok ısındı..size kısaca birinci gıyaseddin keyhüsrev diyebilir miyim :o:o:o:o mivvv...
Öyle olsun, şubat vade şelale şelale şelale...
endeks sistem hala flat de..dolar sistem al da..
[QUOTE=Astatin;68658]kardiş..kardiş... size kanım çok ısındı..size kısaca birinci gıyaseddin keyhüsrev diyebilir miyim :o:o:o:o mivvv...
Öyle olsun, şubat vade şelale şelale şelale...[/QUOTE]
diyebilirsin abicim :))) .. şelale olsun yeterki . haha :D:D .boks. .boks.
[I][URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/gmac_financing.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]Astatin receives Pell Inn's bailout [/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR] [/I]
[I]The Treasury Department said Monday that Pell Inn will provide urgent physcological support to Astatin to prevent undesired situation.[/I]
[I]Ya bu haber nasıl etkiler acaba :) :) :)[/I]
[I]Türkçesi: Astatin Pellinn beyıloutu alacak... Hazine Müsteşarlığı, Pell Inn in, istenmeyen durumları engellemek için Astatin'e psikolojik destek vereceğini söyledi..:)[/I]
gunaydinnnn...durmak yok, dusmeye devam...
Sazan 35.2 shortlarının kalan yarısını da 34.675'de kapar, Flat olarak izlemeye geçer.
[QUOTE=aliyilmaz;68555]onu kendisine sormanız lazım.
ama ben bu sistemi yapmış olsaydım size cevabım şu olurdu: evet garanti ederdim ama 6000 YTL ye değil :) 60000 YTL ye :)
Ayrıca piyasa bu, her ay 6000 olacak diye bir kural elbette olamaz sizde iyi biliyorsunuz. bir ay 3000 olur diğer ay 12000 olur. Ama şöyle derdim ben olsam 60000 YTL ver yılda 6000*12 puan kazandırmasını garanti ediyorum derdim :)
veya şunu önerebilirdim size yılda %15 falan veriyorlar yıllık vadeli hesaba yatırın paranızı derdim :) Dünyada nerde görülmüş 6000 ver dünya kadar kar eden sisteme bide üstüne garanti ver :)[/QUOTE]
Benim demek istediğim de o zaten cesaret işi sistemi satmakta değil Kazandırdığına garanti vermekte. Ben de biliyorum sistemlerin düzenli getiri sağlyamadığını bu yüzden ortlamasının yarısından bahsettim. Fakat siz de riskli bir işe kalkıştınız. Şöyle ki 100.000YTL ile giren bir yatırımcı ayda 6000 puanla 120,000YTL kazanç bekler. Siz 60,000YTL alırsınız. Sistem o ay 1000 puan getiri sağlarsa 20,000YTL getirir. Geri kalan 100,000YTLyi garanti nedeniyle siz mi vereceksiniz? Eğer öyleyse ilk aydan 40.000YTL zarar edersiniz. Dünya kadar kârı geçtiğimiz dalgalı ve trendli dönemde elde etmiş olabilir ama bundan sonra o kadar kar edeceğinin garantsi yok. Arkadaşın birisi sistem çöplüğünden bahsetmiş. Hiç bir sistem sürekli kazanç sağlamaz. Piyasanın yapısına göre zaman zaman gözden geçirilmesi ya da değiştirilmesi gerekmektedir. bun dikkat çekmek istedim sadece.
Kısalar içün son çıkış:)
[quote=catedral;68665]Kısalar içün son çıkış:)[/quote]
Biraz daha aşağı yolumuz var gibi sanki çıksakmı acaba sinyal yok daha ama.
[QUOTE=Astatin;68646][URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/gmac_financing.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]GMAC receives $5B in bailout funds[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
The Treasury Department said Monday that it will provide $5 billion to GMAC Financial Services LLC, the ailing financing arm of General Motors Corp., from the $700 billion bank rescue program.[/QUOTE]
Sen de İngiliz Kayahan olacaksın herhalde .dng
[quote=catedral;68665]Kısalar içün son çıkış:)[/quote]
yine mi uzun?...:p...
[QUOTE=Astatin;68661][I][URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/081229/gmac_financing.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]Astatin receives Pell Inn's bailout [/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR] [/I]
[I]The Treasury Department said Monday that Pell Inn will provide urgent physcological support to Astatin to prevent undesired situation.[/I]
[I]Ya bu haber nasıl etkiler acaba :) :) :)[/I]
[I]Türkçesi: Astatin Pellinn beyıloutu alacak... Hazine Müsteşarlığı, Pell Inn in, istenmeyen durumları engellemek için Astatin'e psikolojik destek vereceğini söyledi..:)[/I][/QUOTE]
Yani tercümeli haber(espri) süper .brv
s&p tekrar sata gecmis...gece ala gecmisti.
Bugünkü veriler: EUR Bloomberg PMI Perakende Endeksi (Ara) 11:00 - EUR M3 Para Arzı (3 Aylık) (Kas) 11:00 - USD Chicago PMI Endeksi (Ara) 16:45 - USD Tüketici Güven Endeksi (Ara) 17:00 - YTL Dış Ticaret Dengesi (Kas) 17:00
cadi abla simdi birazdan gelir ve ben zaten kisalari mi hic bozmamistim ki der...:..:...
[I]arkadaşlar yerli bir bankadan dowfuture işlemi yapılabiliyormuş 1 lot (6200 $ civarı) komisyonu 15 $ mış fikri olan varmı? Tabi al ve sat için ayrı ayrı 15 $ ödüyorsunuz. Pahalı geldi sanki normalde ne kadar? Örneğin 30.000 dolarlık işlem yapsak ve dow futureda % 1 kar etsek ne kadar komisyon öderiz ve ne kadar kar ederiz? Hepsi komisyonamı gidiyor? :D[/I]
15 cok pahali, kazik resmen...
amaç nakdi uzlaşmaya olabilidiğince dipden girmek. baskının sebebi bu
[QUOTE=caretta;68672]cadi abla simdi birazdan gelir ve ben zaten kisalari mi hic bozmamistim ki der...:..:...[/QUOTE]
650 tekrar kısaya döndüm. 100 point hasar oldu..550 tekrar uzadım..550 tekrar kısa..Tekrar uzun son kararım..
DAX 2 gündür yukarı yapıyor biz yerimizde sayıyoruz pek hoş değil :(
[quote=SEYYAH;68677]DAX 2 gündür yukarı yapıyor biz yerimizde sayıyoruz pek hoş değil :([/quote]
hoş değil hatta foşşşş
eğer mümkünse bir arkadaş ŞUBAT vadeyi vade başından takasını ekleyebilir mi?
teşekkür ederim,
[quote=catedral;68676]650 tekrar kısaya döndüm. 100 point hasar oldu..550 tekrar uzadım..550 tekrar kısa..Tekrar uzun son kararım..[/quote]
KATİ yada CADI;
Aynı avatardaki gibi, gayet hareketli, bi o yana bir bu yana poz.lar...
Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın,
Tenhalarda menhalarda yitmiş aşkın,
Dizenin ilk satırı senle ikinci satırı benle&pel inn le ilgili:..::..::..:
arkadaşlar, topiğin sponsosru ben değilim ama yılbaşında ne yapıyorsunuz topiğine görüşerinizi bekleriz..gülelim eğlenemlim...Pell Inn, seninde görüşlerini bekleriz...beklerim yani...yani ben de bizim içinde bir kişi olduğum için beklerim dedim ayrıca...şeyy...ama o zaman niye ayrıca belirttinki diyebilirsin... hımmm.. deme...yazdım bi kere işte
AHAAAAA:....46 uğurlu sayı...46 izleyici 46 üye varmışş.... iki 46 arasında dilek tutun falan...
YAAAAAAAAA ARKADAŞLAR ACAİP SIKICISINIZ HA !!!!!!!! :) :)
aloooooo 46 üye, aloooooo 46 ziyaretçi!!!!!!!!
dj yukarı gitmiş biz dun kapadıgımız yerdeyiz degisiklik yok ..vade sonuna 1 hafta kala artık pozisyon almıycam
[quote=Astatin;68682]AHAAAAA:....46 uğurlu sayı...46 izleyici 46 üye varmışş.... iki 46 arasında dilek tutun falan...
YAAAAAAAAA ARKADAŞLAR ACAİP SIKICISINIZ HA !!!!!!!! :) :)
aloooooo 46 üye, aloooooo 46 ziyaretçi!!!!!!!![/quote]
Böyle giderse
diğer forumlardan glen transfer tekliflerini değerlendirmek durumunda kalacağım:..::..::..: ama Pell Inn burada üüüüüüüüü gidemem
Takaslar bu ara çok fazla bi şey ifade etmiyor
subat
38477 efg 27560 dsı
8800 tgb 9500 ıym
1100 ata 3300 cıtı menkul
aralık
morgan 20500 SATISTAKIKER İSE 25200 18400 8300
15300 dsı
8400 teb
[quote=SEYYAH;68679]eğer mümkünse bir arkadaş ŞUBAT vadeyi vade başından takasını ekleyebilir mi?
teşekkür ederim,[/quote]
yok mu bir yardımsever arkadaş yaw? ALLAH razı olsun diycem yaw.istemiyonuz mu?
[quote=SEYYAH;68686]yok mu bir yardımsever arkadaş yaw? ALLAH razı olsun diycem yaw.istemiyonuz mu?[/quote]
Nice zamandır muhabbet, sıcaklık ve umut bu toprakalrı terk etti... (İki Kule-Eomer)..
PS: Terminalden uzakdayım..O yüzden ben yanıt veremiyorum talebine.. Zaten bu ara herşeyden uzaktayım üüü
Ooooofff, sıkıldım yahu. Hareket isteruk.