Yva* :)
Printable View
Yva* :)
62200 satışlarım gelirse flat direk kordon a varsa izmirli ksk li beklerim bol kazançalr:::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;,
[quote=SEYYAH;151098]yok hatırlamıyorum abi.ben dün akşam ne yediğimi bile hatırlamıyorum.ben herşeye küstüm.hayata küstüm, EW ye küstüm, sana küstüm, astiye küstüm,mozkana küstüm,kendime küstüm :( :o üüü
ben boğaziçi köprüsüne gidiyorum atlamaya akşam ana haberde izlersiniz :o üüü :([/quote]
bana küsme seyyah, palaya küs, çıkışta poz alamıyorsan sabırla bekle, elleri mahkum satacaklar, ne zaman karar verirlerse o zamana kadar bekle, günüm trade siz geçmesin diyorsan tek kontratlık paranı çek forex hesabı aç, orada boş durma, yemişim palasını
[quote=adiget21;151422]62200 satışlarım gelirse flat direk kordon a varsa izmirli ksk li beklerim bol kazançalr:::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;,[/quote]
Kaf Sin Kaf.:)))
[QUOTE=Astatin;151421]Yva* :)[/QUOTE]
Nedir ?? :)
[quote=adiget21;151411]62200 üstü kaptırsa long devam yarına ;;;;;;;;;;;;;;;::::::::::::::::::[/quote]
Üstünde kapatmaya fırsat vermemişsin.:D:D
[QUOTE=Astatin;151416]tuzaktı patron..Hellim senin dana gözü fontları görüp seni yasaklasın, boğalar başsız kalsın diye...şifresiz kart karta, selçuklusuz boğa boğaya benzemez patron:..::..:[/QUOTE]
hellim apla beni yasaklamaz patron ... iyi niyetliyim ben .. janiyi yasaklasın .. hehe :D:D:D
kaybetmek kolay kazanmak zor dostlar üwww:(((
[quote=Larossıan;151426]Üstünde kapatmaya fırsat vermemişsin.:D:D[/quote]
62200 satışımızı yapalım kordon masrafımızı ayıralım :::; üstü olursa tekrardan long açarım yarına
KAF KAF KAF
hula gusubet pambık..desdiğin çıktı 075 de al pırtlıyo..gelde bekle şimdi 16:45 e kadar
[quote=sovalye;150580]mayına çarpmazsak hedef 75 bin[/quote]
3 gün içinde 62.550 üzerinde en az bir kapanış yaparsak yol temiz ama yapamazsak yollar çok mayınlı olur realizasyon gelebilir bence...
Dow Jones pozitif veriye rağmen nispeten zayıf açıldı. Hayret...