kapanış tahmnim .. 59975 kayıtlara geçsin ..
Printable View
kapanış tahmnim .. 59975 kayıtlara geçsin ..
Netekim, aşağı doğru göstermeden rüzgar gibi biçtiler.
[quote=unlimitted;151235]longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır. :)[/quote]
[quote=unlimitted;151240]forumdaki eskiler bilirler. şimdiye kadar şaşmadı! ;)[/quote]
sevgili stratejist, ben eski mesajlarımdan "ben demiştim" babında alıntı yapmam.
özellikle bunun analizini yaptınız mı diye sorduğunuz için alıntıladım.
bu indikatörü yabana atmayın derim.
ha bunu dediğimde, yani longcuların sesi fazla çıkmaya başadığında 62.075 yanıyordu. ;)
birde baktim ki ne goreyim...bizim usaglarin hepsi short olmus yanima gelmis...
kendi istekleriyle degil....zorla....
dayagi yedi geldiler...ha ha ha
piyasa benim ağzımdan çıkan realizasyon kelimesini hiç beğenmedi saniyesinde satış geldi :)
bayıltana kadar short :)
[QUOTE=jani;151472]birde baktim ki ne goreyim...bizim usaglarin hepsi short olmus yanima gelmis...
kendi istekleriyle degil....zorla....
dayagi yedi geldiler...ha ha ha[/QUOTE]
hahahahahha :D:D:D:D:D
sayın jani büyüksün. İçimden geldi.
[QUOTE=SEYYAH;151436]APSD -6.350 niyekine :confused::confused::confused:[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;151144]APSD bu kurbanda kzuu kesmeyin boğa kesin diyor. APSD şu an -1412de ama efg ,+2445te EFGnin APSDye olan artı katkısı da çıktığında EFG harici APSD -3857 oluyor.[/QUOTE]
Sabah APSD kzuudan yana boağalr kesilecek şeklindeki mesajım.
YYSDevam
[quote=unlimitted;151471]sevgili stratejist, ben eski mesajlarımdan "ben demiştim" babında alıntı yapmam.
özellikle bunun analizini yaptınız mı diye sorduğunuz için alıntıladım.
bu indikatörü yabana atmayın derim.
ha bunu dediğimde, yani longcuların sesi fazla çıkmaya başadığında 62.075 yanıyordu. ;)[/quote]
Haklıymışşın patron. Analizine şüpheyle yaklaşmam benim amatörlüğümdenmiş.... :..::..::..:
60675 short...