arkadaşlar geceye poz.ne düşünüyorsunuz.yysd mı?
Printable View
arkadaşlar geceye poz.ne düşünüyorsunuz.yysd mı?
böyle tepe formasyonu olmaz bence .. 62000 denemesi 2 oldu .. 3 üde deneyecektir .. şimdilik kısa devam .. son poz .. 61900 ort kısa ..
geceye .. [COLOR="Red"][B][SIZE="7"]7isd... a*[/SIZE][/B][/COLOR] .. şelale şelale şelale ..
[QUOTE=SEYYAH;151402]içimde tarifi imkansız bir SHORT isteği var.tırnaklarımı yiyim ben en iyisi :::[/QUOTE]
İçindeki sese kulak veirlecek günmüş.
Ben geceye pozisyonla girmeyeceğim. Şimdi DOW gider toparlarsa sabah ne olacağı belli olmaz. Bu düşüş ilelebet gitmez herhalde....
[QUOTE=sovalye;151473]piyasa benim ağzımdan çıkan realizasyon kelimesini hiç beğenmedi saniyesinde satış geldi :)[/QUOTE]
evet abi valla seni bekliyormuş, bugün öğlenden beri yazdım msn de ve burada küskü gelecek diye ama bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.. Sen hala longsun galiba... Benim de shortlardan umudum yok ama sistem gereği short... Allaha şükür dayak yemeden, karla kapattık pozisyonu... İnşallah bu shortları da karla kapatırız...
acaba bugun 19 ekim olsaydı...
borsa 17:30 da kapansa idi ne olurdu acaba?
[quote=jani;151114]nereye duseceyiz...60 200 e mi...yoksa 59 600 e mi bugun....buna kafayi yormak ilazim....gerisi lagalugadir....[/quote]
sabah borsayi fiseklediklerinde yazmistim...enorton kardesim dalga gecmisti benimle...
60 200 deyiz beyler...ustume ustume gelindi...dalga gecildi benimle gun boyunca...itildim kakildim....
AMA DIRENDIM....
cunki....
BEN KUZUYUM....
.leleleGazamız Mubarek olsun.................
[QUOTE=Larossıan;151461]kocaoğlan sata geçti[/QUOTE]
Arkada kalmasın!
dow 87 çöküşüne benzedi bizim saatlik spot graf .. dow 87 çöküşünden sonra tarihinin en büyük rallilerinden birini yapmıştı .. .. hehhehe ... :D:D:D
geceye kısa son kararım ..
59xxx arzuluyorum patronlar
son 1 ayın en temiz hareketi oldu...