-
[QUOTE=unlimitted;151471]sevgili stratejist, ben eski mesajlarımdan "ben demiştim" babında alıntı yapmam.
özellikle bunun analizini yaptınız mı diye sorduğunuz için alıntıladım.
bu indikatörü yabana atmayın derim.
ha bunu dediğimde, yani longcuların sesi fazla çıkmaya başadığında 62.075 yanıyordu. ;)[/QUOTE]
Evet KY göstergesi önemlidir.
-
[QUOTE=jani;151488]sabah borsayi fiseklediklerinde yazmistim...enorton kardesim dalga gecmisti benimle...
60 200 deyiz beyler...ustume ustume gelindi...dalga gecildi benimle gun boyunca...itildim kakildim....
AMA DIRENDIM....
cunki....
BEN KUZUYUM....[/QUOTE] la kuzu APSD analziylen destek attım ya sana sabah sabah..
-
[quote=enorton;151485]evet abi valla seni bekliyormuş, bugün öğlenden beri yazdım msn de ve burada küskü gelecek diye ama bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.. Sen hala longsun galiba... Benim de shortlardan umudum yok ama sistem gereği long... Allaha şükür dayak yemeden, karla kapattık pozisyonu... İnşallah bu shortları da karla kapatırız...[/quote]
bu sene benim için çok karlı geçti bundan sonra çok kar beklemiyorum gelirsede de hayır demem ben long devam ama 60.000 altında kapanış olursa short düşünebilirim... 1000 puan kar etmiş olurum:..:
-
[QUOTE=jani;151488]sabah borsayi fiseklediklerinde yazmistim...enorton kardesim dalga gecmisti benimle...
60 200 deyiz beyler...ustume ustume gelindi...dalga gecildi benimle gun boyunca...itildim kakildim....
AMA DIRENDIM....
cunki....
BEN KUZUYUM....[/QUOTE]
Abi seninle dalga geçen yok ama şimdi 59700 den maliyetlenip piyasa 62175 görüp 60300 e düşünce ben bildim demek ne kadar doğru?? Benim maliyet belli... Günlerdir yazdıklarım doğrultusunda ilerledim stobum kırıldı ve shorta geçtim... Öyle günlerce terste beklemedim...
-
kapatın vobu tepecek yoksa meret .. hehehhe :D:D:D
-
-
[QUOTE=takatsiz;151476]sayın jani büyüksün. İçimden geldi.[/QUOTE]
Evet 59700 den beri short tuttuğu için alkışı hakediyor .dng
-
[QUOTE=Astatin;151491]59xxx arzuluyorum patronlar[/QUOTE]
bende arzulamıştım patron ama olmadı .. hayırlısı ..
-
Şimdi çıkıp da ben dünden beri şort diyordum bakın şort oldu diyemem, tamamen yalan olur. Sabah 62.000'lerde yüzerken ben 63.000'de duran stop'uma pis pis bakıyordum. Ha tamam küskü geldi istediğim oldu ama "ben zaten biliyordum" desem samimiyetsizlik olur, haksız çıktığımdan sabah emindim çünkü...
Long girmiş de kayba uğramış arkadaş varsa da geçmiş olsun. İntikamınızı başka gün alırsınız takmayın kafaya....
-
-
[quote=security;151487].leleleGazamız Mubarek olsun.................[/quote]
ağanın totelde 5450 pointi ilaç gibi geldi
sisteme kalsaydıık(60750)fena, ilk defa 30 ağustos gibi önümden sistemciler toplu olarak geçiş yaptı sistemci satışlarına
tanık oldum .........
-
[quote=enorton;151499]Evet 59700 den beri short tuttuğu için alkışı hakediyor .dng[/quote]
IFTIRA EDIYORSUN....
60 200 oldugunu sende biliyorsun...ama tokadi yiyince aklin kaymistir...
arkamda bu dususun olacagini soyluyen...
vobix...
vardi...cunki uyanik o....sana acimiyorum...IFTIRA EN BUYUK GUNAHTIR...MUSLUMANSAN EGER....