[quote=sovalye;151624]benim yaptığım ema formülleri ve kesişimleri heralde bizim vobta uygulayan kimse yoktur:)
o yüzden beni kolay kolay çarpamıyorlar:..:[/quote]
senin yerine biz çarpılıyoruz abi.dng
Printable View
[quote=sovalye;151624]benim yaptığım ema formülleri ve kesişimleri heralde bizim vobta uygulayan kimse yoktur:)
o yüzden beni kolay kolay çarpamıyorlar:..:[/quote]
senin yerine biz çarpılıyoruz abi.dng
[quote=mozkan;151639]ne korkuyorsun seyyah, 1000 doların olsun 10 tane usdchf alırsan kaldıraçın 1/100 dür, 1 tane alırsan kaldıraçın 1/10 dur, hesap aynı
dip not: 1/1 kaldıraçla hesap açanda vardır 1/500 ile hesap açanda :..:[/quote]
aslında çok büyüyebilsek mecburen aynı sistemlerle diğer piyasalara da girip rikleri dağıtmak gerekir. ama o kadar büyüyebilsek keşke...
nerde o günler
hayal gibi...:rolleyes:
ayrıca para/risk yönetimini zaten forekste ayarlayamayan ve o disiplini olmayan bizde de batar sadece batışının hızı yavaşlamış oluyor bizim vobta...
[QUOTE=enorton;151619]Tolga valla 5dk bir veri güncelleyeceğime matrikse devam ederim... Almayayım sağol :)[/QUOTE]
5 dklık ssitme testlerinde ya da 4 aydan öncesini görmek için dahi olsa Metastock kullanılmalı bence. 4 ay iyi olup öncesi batakhane olan sistem kulalnılammaış olur böylece.
[QUOTE=mozkan;151632]metastock çok hantaldır, özelikle kodlama konusunda beş para etmez, geçenlerde linkini verdiğim market analyst e bakınız, olmadı mt4 e bakınız o da olmadı ise tradestation a bakınız, yemişim metastocku,
hani kuyruk yağı yemeye alışan yurdum insanı için ilk margarin olan sana ne ise, programlar arasında da metastok odur.
not: ms 11 aramam çıkardıkları bir sistemi zaten kullanıyor olmamdandır, belki farklı bir şey görürüm arayışı özetle.[/QUOTE]
Metastock için MSDownlşoaderın indirdiği verileri başka dönüşüme gerek duymadan Metastock gibi hemen okuyabilen program var mı bunların arasında. Bilmediğimden soruyorum.
[QUOTE=VOBiX;151643]5 dklık ssitme testlerinde ya da 4 aydan öncesini görmek için dahi olsa Metastock kullanılmalı bence. 4 ay iyi olup öncesi batakhane olan sistem kulalnılammaış olur böylece.[/QUOTE]
O konuda problem yok, 4 aydan öncesini MS de test ederiz ama Matriks kullanmaya devam ederiz :)
[B]Günaydın,
[U]1 Ekim Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER Perakende Satışlar (a/a) (Ağu) 9:00 %0,2 %0,7 Yüksek
GER PMI İmalat Endeksi (Eyl) 10:55 49,6 49,6 Yüksek
EUR PMI İmalat Endeksi (Eyl) 11:00 49 49 Yüksek
GBP PMI İmalat Endeksi (Eyl) 11:30 50,2 49,7 Yüksek
EUR İşsizlik Oranı (Ağu) 12:00 %9,6 %9,5 Yüksek [/U]
[B]USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Eyl) 14:30 -%13,8 Yüksek
USD Kişisel Gelir (Ağu) 15:30 %0,1 %0,0 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (Ağu) 15:30 %1,1 %0,2 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü (a/a) (Ağu) 15:30 %0,1 %0,1 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Çekirdek (y/y) (Ağu) 15:30 %1,3 %1,4 Yüksek
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Eyl) 15:30 535K 530K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (19 Eyl) 15:30 6181K 6138K Orta
[COLOR="Red"] USD Fed-Bernanke'nin Konut Finansmanı Komitesindeki Konuşması 16:00 Yüksek [/COLOR]
USD ISM İmalat Endeksi (Eyl) 17:00 54 52,9 Yüksek
USD ISM Ödenmiş Fiyat Endeksi (Eyl) 17:00 67 65 Orta
USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Ağu) 17:00 %1,0 %3,2 Yüksek
USD İnşaat Harcamaları (a/a) (Ağu) 17:00 -%0,2 -%0,2 Yüksek [/B]
USD EIA Doğalgaz Stok Değişimi 17:30 --- 67 Orta
USD Yerli Araç Satışları (Eyl) 21:00 7,45Mlyn 10,20Mlyn Düşük
USD Toplam Araç Satışları (Eyl) 21:00 9,90Mlyn 14,09Mlyn Düşük
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TIM ihracat rakamları eylül (10:00)
CNBC-E tüketici güven endeksi eylül (10:00)
ITO İstanbul`da perakende fiyatlar eylül (12:00)
ITO İstanbul`da toptan eşya endeksi eylül (12:00)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9556[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9570[/COLOR]
[COLOR="red"][B]NOT: Çin Borsası 1 Hafta Tatil nedeniyle kapalı[/B][/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
Herkese Günaydın ve bol kazançlar
Bu yıl mart ayında başlayan VOB sevdam artık 400 puan daha terse gelirsem benim için bitecek bari kazanamıyorsam kaybetmeyeyim mantığı ile kendime koyduğum sınıra dünkü 500 puan zarardan sonra 400 puana kadar yaklaştım artık onuda verirsem Palaya ve foruma bir selam çakıp SMMM yeterlilik sınavım olan 2010 Temmuz ayına kadar VOB dan uzak durucam bakalım kader neyi göstericek
günaydın bol kazançlar .. iyi günler ..
[quote=stonhand;151650]Herkese Günaydın ve bol kazançlar
Bu yıl mart ayında başlayan VOB sevdam artık 400 puan daha terse gelirsem benim için bitecek bari kazanamıyorsam kaybetmeyeyim mantığı ile kendime koyduğum sınıra dünkü 500 puan zarardan sonra 400 puana kadar yaklaştım artık onuda verirsem Palaya ve foruma bir selam çakıp SMMM yeterlilik sınavım olan 2010 Temmuz ayına kadar VOB dan uzak durucam bakalım kader neyi göstericek[/quote]
günaydın bu ne kararlılık, ben de benzer durumdayım ama senin kadar iradeli değilm kaybımı çıkarabileceğim başka seçeneğim yok el mecbur.dng
[QUOTE=stonhand;151650]Herkese Günaydın ve bol kazançlar
Bu yıl mart ayında başlayan VOB sevdam artık 400 puan daha terse gelirsem benim için bitecek bari kazanamıyorsam kaybetmeyeyim mantığı ile kendime koyduğum sınıra dünkü 500 puan zarardan sonra 400 puana kadar yaklaştım artık onuda verirsem Palaya ve foruma bir selam çakıp SMMM yeterlilik sınavım olan 2010 Temmuz ayına kadar VOB dan uzak durucam bakalım kader neyi göstericek[/QUOTE]
sapık sensei avatarın super, narutoda en sevdigim elemanlardan biriydi :) harem tecniqu i gorur gormez narutoya ders vermeye ikna olması aklıma geldikce hala gülerim..
bu arada
umarım verdigin karar senın ıcın hayırlı olur.. ama bence tamamen ayrılma temmuz 2010 kadar ne şelaleler oluşacak , slow trader mode on yapmak daha faideli.. day trader olmaktan ziyade..
Günaydın,bol kazançlar,iyi şanslar.
[B]Cümleten Günaydın, Hayırlı İşler, Bol Kazançlar..[/B]
Larossian patron destek ve dirençleri alabilir miyiz?