[quote=selçuklu;151663]baskı belli ralli belli .. hehe :D:D[/quote]
ne rallisi patorn, tavuk rallisimi
no ralli, no haşhaş, no marihuana, no kokain....
distribişın belli, ayu belli, manzara belli tavuk belli :..::..:
Printable View
[quote=selçuklu;151663]baskı belli ralli belli .. hehe :D:D[/quote]
ne rallisi patorn, tavuk rallisimi
distribişın belli, ayu belli, manzara belli tavuk belli :..::..:
[quote=stonhand;151650]Herkese Günaydın ve bol kazançlar
Bu yıl mart ayında başlayan VOB sevdam artık 400 puan daha terse gelirsem benim için bitecek bari kazanamıyorsam kaybetmeyeyim mantığı ile kendime koyduğum sınıra dünkü 500 puan zarardan sonra 400 puana kadar yaklaştım artık onuda verirsem Palaya ve foruma bir selam çakıp SMMM yeterlilik sınavım olan 2010 Temmuz ayına kadar VOB dan uzak durucam bakalım kader neyi göstericek[/quote]
terste kalmanıza üzüldüm. benzer durumları sanırım yaşamayanımız yoktur. dün de belirtmiştim, hepimizin diğer tarafta olacağı günler gelecek diye.akşamki hareket sanki bizim sohbetimizi teyit içindi. :)))
sevgili stratejist arkadaşın kısmen de olsa nükte ile "testi yapıldı mı" sorusunu sorduğunuz "sesi fazla çıkan tarafın aksine hareket çok yaklaşmıştır" tespitim, tamamen tecrübe kaynaklıdır.
ve aynı tecrübe der ki, VOB'a [B]ek gelir kaynağı[/B] olarak bakan herkes, gelir kapısı olarak bakanlardan daha çok kazanır. (Kastım KY bazındadır ve istisnalar lütfen "yoo öyle değil" yorumu yapmasınlar,çok gereksiz olur.:))) )
bu şu demektir.
VOB'da yatırım yaptığınız miktarı daima içinizin rahat olacağı, uzunca bir süre terste kaldığınız durumda dahi canınızı çok da fazla sıkmayacak miktar olarak ayarlayın.
naçizane tavsiyemdir.
psikolojik rahatlık, kazancın olmazsa olmazıdır...
bol kazançlar.
[QUOTE=Astatin;151668]ne rallisi patorn, tavuk rallisimi
distribişın belli, ayu belli, manzara belli tavuk belli :..::..:[/QUOTE]
patron baskı bellide rallimi küskümü bilemeyecem .. bakacaz ralli gibi .. hehehe :D:D:D
Yeni Avatar testi..
Hayırlı uğurlu olsun.. Ralli Ralli.. :D :o :..:
[QUOTE=martoniki;151671]Yeni Avatar testi..
Hayırlı uğurlu olsun.. Ralli Ralli.. :D :o :..:[/QUOTE]
hayırlı olsun patron .. iyi boğaymış hhe :D:D:D
[B][SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"]1ild ..[/COLOR][/SIZE][/B]
ayıbediyon patron..bak işte tavuk rallisi..ne öyle 900 flan..üwwwww
selçuklu patron,enerton dünkü harekette naptınız ?
umarım hasar yoktur fazla ?
[QUOTE=YAVUZHAN;151675]selçuklu patron,enerton dünkü harekette naptınız ?
umarım hasar yoktur fazla ?[/QUOTE]
yok abi ağayı soyduk . hehhe :D:D
[quote=YAVUZHAN;151675]selçuklu patron,enerton dünkü harekette naptınız ?
umarım hasar yoktur fazla ?[/quote]
selçuklu dün hem long hem şort vadilerinde ceylan gibi sekiyordu, hasarı yok karı var..enorton ise şövalye ekolünün etkisinde olduğu için bu ralar longlarını geç kapattı
:D:D:D:cool::cool:
[QUOTE=enorton;151666]Abi siz nece konuşuyorsunuz :D Şaka bir yana tam olarak adı nedir bu animenin? Ben de indireyim internette varsa, merak ettim...[/QUOTE]
Naruto bu anime.. ama indirmene gerek yok tüm bolumleri online sitesinden izleyebilirsin 1000 bolum vardır herhalde :) cok eglenceli otur izle super bisey :)
950 925 kısa küskü geliyo küskü ..