[QUOTE=selçuklu;68728]ne sinir bir seans ya bu böyle acayip sıkıldım ... .heyk .heyk .. catı abla yap bi cadılıkta vob şubat vade 36000 olsun ... .lelele .lelele .lelele[/QUOTE]
hexen baba nezaman olmasa hep boyle bunaltıyor seanslar.dng
Printable View
[QUOTE=selçuklu;68728]ne sinir bir seans ya bu böyle acayip sıkıldım ... .heyk .heyk .. catı abla yap bi cadılıkta vob şubat vade 36000 olsun ... .lelele .lelele .lelele[/QUOTE]
hexen baba nezaman olmasa hep boyle bunaltıyor seanslar.dng
Ahanda şimdi geldim, kolay gelsin arkadaşlar. Ne var ne yok diycem ama vobda pek önemli bi şey yok. Önemli bi şey var. Ateş bacayı sarmış. Arkadaş her şeyini ortaya dökmüş, serenadların en görkemlisini, en ateteşlisini en güncel dahi cümlelerle hislerini haykırıyor ama karşıdaki kısaca anlamadım diyor. geçiyor kenara.Daha nasıl anlatsın be kızım, Bak ta sonunda oğlumuza romeo gibi zehir içirtirsen, burdaki yüzlerce üyenin ahını alırsın. iflah etmezsin sonra . Hadi kızımız anlayıver artık oğlumuzu. Üzme onu, Biz çok seviyoruz onu sende sev emi.
sevgili Astatin kardaşım,
anlaşıldıgı kadarıyla Pell-inn'den Gell-in olmayacak,
sen gel bu sevdadan vazgec,
sansını baska inn'lerde dene, misal Hell-inn, Sell-inn
anadolu toprağı bereketlidir, inn'ler bitmez.
Yok davamdan vazgecmem diyorsan (tecrubeyle sabıttır) kadın milleti ınsanı ortada bırakır, cektiğinle kalırsın...
Misafirler arasında bir sell-inn yokmu, sevabına astatıne bi selam yollasın, yoksa topik PELL-İNN İLE DOLACAK.
hexen baba olsaydı şubat vade için 5 ve 15 min short signalde .. 35350 üstesinde 5 dk long signal .. 35450 üstesinde 15 dk long signal olur ..........derdi .. :)
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... İnşallah eliniz boş gelmemişssinizdir.. Ralli için ayaklarınızı sürüyerek gelmişssinizdir..
[QUOTE=catedral;68733]Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... İnşallah eliniz boş gelmemişssinizdir.. Ralli için ayaklarınızı sürüyerek gelmişssinizdir..[/QUOTE]
rallinin eli kulağında sevgılı catedral,
ama once 35125 yapsın subat vadede (orada alıs emrım beklıyo),sonra ne cehenneme ralli yaparsa yapsın
[QUOTE=catedral;68733]Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz... İnşallah eliniz boş gelmemişssinizdir.. Ralli için ayaklarınızı sürüyerek gelmişssinizdir..[/QUOTE]
hani ralli nerde .. gelmedi gitti .. bişeyler yap .. kazan karıştır .. büyü yap .. ayıların pençesini kes .. iki tutam pençe tozu .. ayı sütüne karıştır .. inekler içsin .. ralli olsun ..
ben 625 ten kapattım 34.400 LONG ları.
gerekçem vade sonu geldi ve LONG yönünde bi cacık olacak gibi görünmüyor en azından bugün ve yarın.artı parantez DAX %2 yukarıda bizde tık yok.FDOW dünkü dipten 240 puan yukarıda yine bizde tık yok.
FLAT kaldım.umarım trendi kaçırmam.sistemim hala LONG ama eli kulağında SHORT signalin :)
aslında rallı yaptı da farketmedık,
35150 den 300 gitti subat vadede,
kemıksız 150 puan
acaba rallinin nasıl çağrılacağını mı bilmiyoruz, gelmeme sebebı bu olabılır mı?
ralli gelir hoş gelir ley ley lümü lümü leyyyy
(rallı gelse ne yazar kı elde mal yok)
yazaamadım longlar sabah 10.00 barıyla 625den kısaya dödnü
[QUOTE=rcp;68731]sevgili Astatin kardaşım,
anlaşıldıgı kadarıyla Pell-inn'den Gell-in olmayacak,
sen gel bu sevdadan vazgec,
sansını baska inn'lerde dene, misal Hell-inn, Sell-inn
anadolu toprağı bereketlidir, inn'ler bitmez.
Yok davamdan vazgecmem diyorsan (tecrubeyle sabıttır) kadın milleti ınsanı ortada bırakır, cektiğinle kalırsın...
Misafirler arasında bir sell-inn yokmu, sevabına astatıne bi selam yollasın, yoksa topik PELL-İNN İLE DOLACAK.[/QUOTE]
Derr-inn veya Nevv-inn de olabilir hani. Yeterki Astatt-inn mutlu olsun!
cnbce finans sms paketi aldım
ama pek hoş bişiy degil
açılış kapanış bide abd 15:30 verilerini mesajlıyolar
alakası yok ama bilginiz olsun die
bugün yurtdışı olarak rusyayı izliyoruz anlaşılan,dax çıkıyor rusya düşüyor arada sıkıştık galiba :rolleyes:.boks.
35400 asayasında subat vade short tutyorum
[QUOTE=rcp;68734]rallinin eli kulağında sevgılı catedral,
ama once 35125 yapsın subat vadede (orada alıs emrım beklıyo),sonra ne cehenneme ralli yaparsa yapsın[/QUOTE]
Şubat vadede bir obo çarptı gözüme kısaldım o yüzden.. Sistemlerimde satta..
aralıkta 34400 altı 34000 gundeme getirir
Herkese merhaba,
Bir haftadır elektrikler ve internet gidip duruyor, kafayı yiyeceğim artık. Telefon açıp şikayet etmekten bıktım. Cepteli laptopa bağlayıp graiklere bakıyorum ama o da çok yavaş ve maliyetli...
Bu arada Nihat Genç in son yazısı mutlaka okuyun derim, ellerinden öperim Nihat abi...
[URL="http://www.odatv.com/index.php?id=14372"]http://www.odatv.com/index.php?id=14372[/URL]
[QUOTE=catedral;68744]Şubat vadede bir obo çarptı gözüme kısaldım o yüzden.. Sistemlerimde satta..[/QUOTE]
aman diyin catedral, bakmadım graf falan, benım alıslar hala beklemede:(
1 -30 aralık sistem kazançları ne durumda..bu ay kötü geçti..sisteme göre 200 puan zarar var..ama koca aralık ayı ekran basında geçti..
[QUOTE=catedral;68744]Şubat vadede bir obo çarptı gözüme kısaldım o yüzden.. Sistemlerimde satta..[/QUOTE]
catedralim aralık vade grafta direnc kırdı gorunyor amma subat vade durum deyisik...
35100 asayası olur eyer min 33000..33200 yeresine dusme potans olur amma 35400 üstesi 37000 potans kapı acar..
ondan cok dikat olma hızlı harket etme gerek
[QUOTE=hexen;68749]catedralim aralık vade grafta direnc kırdı gorunyor amma subat vade durum deyisik...
35100 asayası olur eyer min 33000..33200 yeresine dusme potans olur amma 35400 üstesi 37000 potans kapı acar..
ondan cok dikat olma hızlı harket etme gerek[/QUOTE]
Farkındayım sevgili hexen.. Çok kritik oldu grafikler..
ralli yok, şelale yok, astatın yok, pelın hıc yok...
Günün tadı tuzu kalmadı :(
cep telefonundan vadeli takip eden varmı
Kılıçdaroğlu doğalgazda haklı çıktı
CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu haklı çıktı. Ankara’daki doğalgaz abonelerinin sayaç taktırırken fazla ödeme yaptıkları iddiası doğrulandı. Başkent Doğalgaz, cuma gününden itibaren[B][COLOR="Red"] 2 bin 275 aboneye 123’er dolar ödeme yapacak[/COLOR][/B].
Başkent Doğalgaz’ın ödeme yapacağı abonelerin listesi internette yayınlandı, adreselere de tebligat yapıldı. 123 dolar olarak belirlenen bedeller, 2 Ocak Cuma’dan itibaren Türk Lirası olarak nakit ödenecek.
Ödeme için abonelerin dava açıp açmadıklarına bakılmayacak, ödemeler hafta sonları da yapılacak. Başkent Doğalgaz Anonim Şirketi, itirazlarla ilgili inceleme başlatmıştı.
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le çıktığı canlı yayında doğalgaz abonelerinden fazla sayaç parası alındığını gündeme getirmiş, Gökçek alınan fazla paraların yatırım için kullanıldığını söylemişti.
merhaba
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/7732/screenhunter1dr1.jpg[/IMG][/URL]
Şubat vadede 60 dklık üst çizgiye değdi bunun yukarısı şimdilik sanki zor gibi görünüyor.
[quote=truva;68754]cep telefonundan vadeli takip eden varmı[/quote]
pda almıstım onun icin ama basaramadım suvakit takip edebilirmiyiz bi bilen bi goren ?
Birilerinin yine şekeri düşer pasta pasta diye kıvranmaya başlarlar... Elim vardı ikram ediim barii:)
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/aadagilim0024c43f.png[/img][/url]
Bu da aralık
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/aadagilim0039092d.png[/img][/url]
arkadaslar orta vade takip ettigim imkb grafigi bu
buna benzer bi grafik dow yada dax için nasıl çizilir
Ve Sazan 35.25 de şubat vadede yükseliş yönünde pozisyon alır. (Risklidir tavsiye edilmez)
Hobahey... Geldim.. Mesajlarda, haleti ruhiyeme destek olan arkadaşlara teşekkür eder, köstek olanları ise nefretle kınarım..:..:
Gelelim VOB ci olayına...DJI nın altın vuruşu yapacağı günü bekliyorum.. Godoyuda bekliyorum..Pellinn i zaten bekliyorum..Bu ne be hep bek hep bekle...Nereye kadar..
Forum dan anlaşıldığı kadarıyla poz.lar karışık.. Kısacılar uzuncular, 10 dakikada bir poz. değiştirenler (kati, ah yanar döner acaipsin):..:, hayatın anlamını arayanlar....felan felan feşmeken...sora fishmekan... Kati kısa olmuş, sazan uzun olmuş - ama önermiyo-, kuzeyin kötülük cadısı, gurt taburlarına karşı...olay vahşi doğaya dönüyor..ama bir gözü batıda...west west wild wild west...Pellinn beyilout, Polsın'ın paketleri gibi yolda kaldı..İstanbul da pis kar var..Bu kar kokusu İstanbuuull sokaklarında alır beni...Yarın akşam eve nassı döncez, Allah AVM lerin belasını vere tez zamanda, kristiyanlar gibi iki hafta tatil istiyorum, Allah bu srael ile sıbistanı yeryüzüne ceza olarak göndermiş olmalı, öğlen yemeğindeki balıklar kesin günlük değildi bir ton da para ödedik, zaten istinye trafiği de sıçmış...Amma demotiveytıt bir gün bu..Akşam DJ göçse bari.. Gabarama gabarama kel fatma annen güzel sen çirkin...niye öyle derler anlamam oysa güzel yaratıklar şu hindiler...Yılbaşı gecesi dansöz tombala olayını yaş itibariyle aştığımıza göre izlemek için hangi filmeleri kiralasak...eve dansöz getirip abartsak mı? ben başı baplı sayılırmıyım acaba, eğer öyleyse zaten dansöz getirmemek lazım eve, dvd kiralamasak da olur nasılsa uyuya kalıyorum...
geçen yıl aldığım iki kalite şarabın biri duruyo diye hatırlıyorum acaba doğru mu hatırlıyorum..ya sirke olduysa tedbiren bi şişe daha almak lazım...bu yaştan sonra doktora yapılır mı acaba...yok la uğraşamam valla, o kadar enerjim yok...Yuh şerefsiz ...a.ş. ye bak ne biçim teklif vermiş la bizim ihaleye...hasss...r..ihale komisyonuna beni de yazmışlar...pufff..ben bugün akşamı göremeyeceğim herhalde.....Catedral sen bana mutluluğun remini çizebilir misin? Çizme boşver zaten..eşdeğer bir Xsir yapsan da olur...
Dün 0.5 iken foruma " labu bekonun olayı nedir daha çok gitcek teknik olarak" diye mesaj yazdım, sonra sildim mnaipülasyona girer başa bela almayalım diye...3 ncü tavanı da çekmiş hayvan yavrusu.. hadi foruma öyle yaptın kendin niye almadın..allah kahretmesin beni..
CIRCIR ı merak ettim başına bişimi geldi acaba..Mesajlara teşekkür etmeyi bırakmış..3 günlük aralıksız mesaiden sonra uyuyamı kaldı yoksa bizi başka bir forumlamı aldatıyo acaba...
KATİ, hisse.net i bastı mı bugün?
Bobineri ters indikatörünün pozisyonu ne acaba..
Puhh size bütün forum, Pellinn i korkuttunuz ha...:) :)
Eve dansöz getirtmeye kalkarsan korkutursun tabi...
vob sistem hala flat de(long cover)..ama dolar dün al vermişdi..hala al da..ocakdan itibaren dolar kontratında da poz. alacagım..
dolara ne oluyor bilen varmı 1.530 oldu?
dolar 1.5300 ü gecti, catedral kürede obo gördü, ama pıyasada tık yok
ilginç birşey buldum
adamlar bunu dusunerekmi bu markayı kurdu inanamıyorum deli olmalılar
[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/6595/cocapg6sl3.png[/IMG]
sevgili sayın catedral:)
şu piyasayı bi süzsen sana zahmet:)
[quote=hexa;68771]dolara ne oluyor bilen varmı 1.530 oldu?[/quote]
....
sistem diyodun... :) almadınmı dün :)..ben daha ergen bir soru sorayım...EURUSD paritesi yukarı giderken, a ivmesi le hareket eden USDYTL ise, 2a ivmesi ile hareket eden kimdir...Yanıt: EURYTL...
Yani, YTL neden herşeye karşı değer kaybediyor diye sormak lazım..Biz mi IMF ye para vercekmişiz yoksa:..::..::..::..:
[quote=rcp;68772]dolar 1.5300 ü gecti, catedral kürede obo gördü, ama pıyasada tık yok[/quote]
Onlar önemli değil; VOB Trader ın BO görmesi lazım