[quote=enorton;151666]Abi siz nece konuşuyorsunuz :D Şaka bir yana tam olarak adı nedir bu animenin? Ben de indireyim internette varsa, merak ettim...[/quote]
Adı Naruto hocam bir seyrederseniz bağımlılık yapar söyleyeyim
Printable View
[quote=enorton;151666]Abi siz nece konuşuyorsunuz :D Şaka bir yana tam olarak adı nedir bu animenin? Ben de indireyim internette varsa, merak ettim...[/quote]
Adı Naruto hocam bir seyrederseniz bağımlılık yapar söyleyeyim
Mavi nerdesin mavi :( üwwwwwww....EURUSD ye c mi olur 5 mi olur v mi olur bilemme acil bi şekil yapççüwwwwww..d
[QUOTE=selçuklu;151676]yok abi ağayı soyduk . hehhe :D:D[/QUOTE]
ağayı soyan soyana....:D:D
ne ağaymış a&q...:):):)
işlem yok..kısa devam....
basın uşaklar acımayın.....
[quote=selçuklu;151679]950 925 kısa küskü geliyo küskü ..[/quote]
tabiki patron...tavuk rallisi bu kadar olur...20 gram buğdayı görünce ne ralli kalır ne bişey..küskü belli tavuk belli şort belli belli:D:D
59800 gösterirlerse arkaya yaslanır babalar gibi longlarım yok 60200 ben kırılmam diyorsa (ki 60200 sağlam destek şalelade bile dayandı). ordanda long açarım yoksa ütülmeye gerek yuokkkk.
makas - 200 de mi ben mi yanlıs goruyorum ? spotun verilerine bi siteden bakıyorum ondan mı acaba..
bak patron, tavuklar bile silahlandı ayu saflarına geliyolar...:..::..:
[quote=Kennym;151685]makas - 200 de mi ben mi yanlıs goruyorum ? spotun verilerine bi siteden bakıyorum ondan mı acaba..[/quote]
evet 100-200 puan arası ekside makas..
Bu tosbağa pala biraz sonra gene bir yukarı yapar demedi dmeyin.a****g çiziği aşağıda çünkü.
% 5 düşeriz bence bugün .. şelale şelale şelale ..
[QUOTE=YAVUZHAN;151687]evet 100-200 puan arası ekside makas..[/QUOTE]
Teorik fiyata göre hesaplarsak da -400 puan civarlarinda seyrediyor.
60625 long oldum...daha düşüş yok..