[quote=astatin;151702]:eek::eek::eek:larosdada film koptu:::::::::[/quote]
:):):):)
Printable View
[quote=astatin;151702]:eek::eek::eek:larosdada film koptu:::::::::[/quote]
:):):):)
IYM ve GFC mal topluyo gibi. bunlar gene bi hinlik düşünüyolar..
elinde pasta dagılımı olan varmı arkadaslar ?
[quote=selçuklu;151700]arkaya yaslandım .. %5 çıkarız bence bugün ..[/quote]
Ayıbediyon patron yapma böyle... bugün 59xxxx görmemiz lazım..neden dersen çok süper bir opsiyon yaptım....nasıl dersen aha şöyle... eğer bugün gün içi endeks 59xxx görürse klipteki dans eden hatunla 3 akşam nezih ortamlara takılacağım..yok görmezse 3 ay boyunca dönüşümlü olarak ankaralı turgut ve abd kauntri müziği dinleme cezamız olacak... 3 akşama karşı 3 ay biraz ölçüsüz olmuş biliyorum ama......hatun çok iyi dans ediyp patron...düşür patron..üwwwww...opsiyon var opsiyon..üwww
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
850 flat ..arkaya yaslandım :D:D.. bugün artık yatay gider bence . bi kahve içeyim .. hehe :D:D:D
teorik olarak sevyesine kadar long beklemek gerekiyor....... yerine oturmadı vob
[quote=selçuklu;151708]850 flat ..arkaya yaslandım :D:D.. bugün artık yatay gider bence . bi kahve içeyim .. hehe :D:D:D[/quote]
Benimde sade kahve geliyor.:D
bende fincanda pişen kahveden içiyorum long olarak izliyorum
acık acık aga assa gidecekmiş gibi gösterip piyasayı yukseltıyor.. isteksizmiis düşürecekmiş gibi gösteriyo ama bu durumda bugun tahmini %2.5 filan + da kapatacak bunlar.. dun shortlayan herkesi tekrar cekmeleri lazım eskı pozisyona.. apsd artıyor ama galiba short tarafında artıyor bu rakam..
bense şortta beklemeye devam ediyorum...nicedir, dj in aksırmasına aha aslan kükredi diye tepki verip yukarı yapan VOB %1.5 a yakın Dj tepkisine %0.75 artı ile yanıt vermiş...dabiki dalgalanacak...duracak..yoksa trenden inen olmaz.. en önemlisi....... hatun çok iyi dans ediyo, bu opsiyonu kaçırmamam lazım..üwwww
875 FLAT hq..
hareekt olmaz daha yatay .. benim kaveler bitsin hareketi başlatırız .. heheh :D:D:D
** 5 dklık al vermiş..ta**, 15 dklık şortta beklemeye devam **