spotta para girişi ne seviyede arkadaslar bilgisi olan var mı ?
Printable View
spotta para girişi ne seviyede arkadaslar bilgisi olan var mı ?
[QUOTE=mbm;151728]get layn.....:):)
kısa devam ..işlem yok..[/QUOTE]
uzun devam .. ralli ralli ralli ..al gelecek bence . . .. hehehhe :D:D
[quote=selçuklu;151726]725 uzun ana yön yukarı bence .... ralli ralli ralli ralli ralli[/quote]
700 uzun da benden.. vınnn, vınnnnn.. :D
benim kriterlere göre dünkü satışın temposu oldukça dikkat çekici..
hızlı ve öfkeli gelmiş satış ki hemen ertesi gün toparlanma beklemek zor..hatta bu tempo 60 bin altını gösterebilir diye düşünüyorum.
bugün kısa kalıp akşam dow u görmek gerek bence.dow 9670 altında kapanış yaparsa ki dün 9600 den toparlanmış gözüküyor zayıflama artarak devam edebilir..
61300 üstüne gidebilecek hareketler acaba dedirttirebilir,0 yüzden stop seviyem şimdilik..
500 altı stop yazılı arkaya yaslandım .. ralli ralli ralli .. martoniki patron golü atacaz inşallah .. 63500 kapatrız bence.. hayırlı uğurlu olsun
yeni dip istiyoruz senden palaaa....lelele
[QUOTE=YAVUZHAN;151732]benim kriterlere göre dünkü satışın temposu oldukça dikkat çekici..
hızlı ve öfkeli gelmiş satış ki hemen ertesi gün toparlanma beklemek zor..hatta bu tempo 60 bin altını gösterebilir diye düşünüyorum.
bugün kısa kalıp akşam dow u görmek gerek bence.dow 9670 altında kapanış yaparsa ki dün 9600 den toparlanmış gözüküyor zayıflama artarak devam edebilir..
61300 üstüne gidebilecek hareketler acaba dedirttirebilir,0 yüzden stop seviyem şimdilik..[/QUOTE]
zaten bugün yeni dip görmezsek geceye kısa girmek daha mantıklı.. teknik dow'un 9500 lü sevileri denemesi lazım diyor..
[quote=selçuklu;151733]500 altı stop yazılı arkaya yaslandım .. ralli ralli ralli .. martoniki patron golü atacaz inşallah .. 63500 kapatrız bence.. hayırlı uğurlu olsun[/quote]
patron 63500 içinmi hayırlı uğurlu olsun dedin sen şimdi :::
[quote=jerfin;151734]yeni dip istiyoruz senden palaaa....lelele[/quote]
Mümkünse 60200 artık abartırsa 59800 isterük isterükde isterükkkkkk 59800 de babalar gibi longlarım yuksa beyle beyle bekelmeye devam ederim
long devam 950 kadar
Amanınnnnnnnn
Credit suisse spotta 25 M TL satıcı ancak VOB da 6400 kontrat long tarafında ula bu ne dimek şimcik anlayan varsa beri gelsin
[QUOTE=YAVUZHAN;151736]patron 63500 içinmi hayırlı uğurlu olsun dedin sen şimdi :::[/QUOTE]
evet abi ralli .. :D