48500 şortlarımı 48675 den son anda stopladım geceye nakit kafam karıştı iice
Printable View
ben böyle şey gormedim..kısa uzun derkenn uzun kaldık geceye
ben böyle şey gormedim..kısa uzun derkenn uzun kaldık geceye
[QUOTE=Vob Trader;24320]48500 şortlarımı 48675 den son anda stopladım geceye nakit kafam karıştı iice[/QUOTE]
uzuldum ya bekletdim yarin eksi gap var nasilsa maliyetinde iyiymis.
iste buna kiziyorum yurdumun bankasi ky avcisi olmus.
[QUOTE=Vob Trader;24320]48500 şortlarımı 48675 den son anda stopladım geceye nakit kafam karıştı iice[/QUOTE]
uzuldum ya bekletdim yarin eksi gap var nasilsa maliyetinde iyiymis.
iste buna kiziyorum yurdumun bankasi ky avcisi olmus.
bu düşüşte neden euro/dolar tepki vermiyor ?
bu düşüşte neden euro/dolar tepki vermiyor ?
[quote=furkan;24321]ben böyle şey gormedim..kısa uzun derkenn uzun kaldık geceye[/quote]
UZUN ıYıDıR BOSVER ASAğI YUKARI DERKEN HEP NE TARAFA GıDıYOZ ONA BAKMAK LAZIM
[quote=furkan;24321]ben böyle şey gormedim..kısa uzun derkenn uzun kaldık geceye[/quote]
UZUN ıYıDıR BOSVER ASAğI YUKARI DERKEN HEP NE TARAFA GıDıYOZ ONA BAKMAK LAZIM
[QUOTE=serkanyurttas;24314]Böyle Istehli Bi Piyasa 53275 49500 Düsünde De Vadi Hiç Unutmam Deli Bunlar Neyse Abd Batsada Biz Gelismekte Olan Piyasayiz Demekki Para Buraya Akcak Artik :d UZUNA DEVAM[/QUOTE]
desene uc kurusluk piyasa 1 milyar dolar bile gelse fiyatlar ucar gider.
bana ne dunyadan sonra kalkip parite petrol altin falan diyecegiz demekki ayristik biz isemize geldigi yerde geldigi yerde coupling oluruz olur biter her seyin bir aciklamsi var nasilsa. birak bir milyari ben yarin 1milyon dolar ile gelebilsem bakalim IYM alista durabilirmi.al sana manipulasyon demek lazim ama paranin gozu kor olsun.
[QUOTE=serkanyurttas;24314]Böyle Istehli Bi Piyasa 53275 49500 Düsünde De Vadi Hiç Unutmam Deli Bunlar Neyse Abd Batsada Biz Gelismekte Olan Piyasayiz Demekki Para Buraya Akcak Artik :d UZUNA DEVAM[/QUOTE]
desene uc kurusluk piyasa 1 milyar dolar bile gelse fiyatlar ucar gider.
bana ne dunyadan sonra kalkip parite petrol altin falan diyecegiz demekki ayristik biz isemize geldigi yerde geldigi yerde coupling oluruz olur biter her seyin bir aciklamsi var nasilsa. birak bir milyari ben yarin 1milyon dolar ile gelebilsem bakalim IYM alista durabilirmi.al sana manipulasyon demek lazim ama paranin gozu kor olsun.