ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe:D:D
Printable View
ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe:D:D
İMKB de 48 000 üzerinde tutunma sağlanamayınca 47 700-800 desteğe gerilemeler yaşandı ve bu gevşeme devam ederek, 47 600 seviyesine kadar devam etti. 47 611 en düşük görüldü. Gevşeme 47 500 desteğe kadar devam edebilir. Para çıkışı 20 milyona ulaşıyor ve satıcı kurumlar arasında CREDIT’in GARAN hissesinde satışları dikkat çekiyor. Aynı CREDIT vob da sürekli alım yönünde pozisyon açıyor. Yani "GARAN sat endeks düşsün, Vobu da düşürsün VOB da aşağıdan alım yap" ...
şövalye patron yaslandım arkaya ..
birlikten kuvvet doğar ..ralli ralli ralli. .hedef 75000 hehe:D:D
[QUOTE=turkishbulls;151802]İMKB de 48 000 üzerinde tutunma sağlanamayınca 47 700-800 desteğe gerilemeler yaşandı ve bu gevşeme devam ederek, 47 600 seviyesine kadar devam etti. 47 611 en düşük görüldü. Gevşeme 47 500 desteğe kadar devam edebilir. Para çıkışı 20 milyona ulaşıyor ve satıcı kurumlar arasında CREDIT’in GARAN hissesinde satışları dikkat çekiyor. Aynı CREDIT vob da sürekli alım yönünde pozisyon açıyor. Yani "GARAN sat endeks düşsün, Vobu da düşürsün VOB da aşağıdan alım yap" ...[/QUOTE]
hocam turkishbulls olarak çok zayıfsınız bence .. ralli olsun mümkünse .. :D
[QUOTE=selçuklu;151803]şövalye patron yaslandım arkaya ..
birlikten kuvvet doğar ..ralli ralli ralli. .hedef 75000 hehe:D:D[/QUOTE]
Dün bende yerim dedim ama sora kusturdular. Bu arada garan -9 ilk beş -25
[QUOTE=özdenil;151793]Ayakkabıyı fırlatan arkadaşı alnından öperim. Damarlarında asil kan taşıyan gençler hala var şükürler olsun...[/QUOTE]
Bir ironiden bahsedeyim, o arkadaş spor ayakkabı fırlattı... Bilgi ünv. okuduğunu da hesaba katarsak kesin nike,adidas falandır... Küresel gücün en önemli markalarından birini, küresel dünya düzenin en önemli kuklalarından birine fırlatıyorsun :)
Sakın yanlış anlaşılmasın ben de üniversitede ayağımda nike ayakkabı, kappa tişörtle Theodore Levitt in Küreselleşme makalesini eleştirmiş ve arkadaşlar tarafından kınanmıştım :)
[quote=selçuklu;151801]ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe:D:D[/quote]
selcuklu saydim...bugun tam 6 kez fikir degistirdin...
agam adami boyle yapiyor iste...uyma ona sen...uslu bi cocuk ol...yoksa helak olursun....
[quote=jani;151768]dun...60 700 ila 60 200 araliginda son yarim saatte ....
TAM.....500 TRILYONLUK...kol ve bacak vardi....onlar gorgy nin kucagina indi....
acilisla protez islemi yapti ve bunlari takti....birazdan usaglara yurume talimi yaptirir....[/quote]
burdan şunu mu anlıyoruz.. dün zararına poz kapatan longcular.. yeniden mallarını geri aldılar...yükselecek diye... nafile bekleyiş sonunda yeniden amaliyat başlayacak..
[QUOTE=enorton;151806]Bir ironiden bahsedeyim, o arkadaş spor ayakkabı fırlattı... Bilgi ünv. okuduğunu da hesaba katarsak kesin nike,adidas falandır... Küresel gücün en önemli markalarından birini, küresel dünya düzenin en önemli kuklalarından birine fırlatıyorsun :)
Sakın yanlış anlaşılmasın ben de üniversitede ayağımda nike ayakkabı, kappa tişörtle Theodore Levitt in Küreselleşme makalesini eleştirmiş ve arkadaşlar tarafından kınanmıştım :)[/QUOTE]
bilgi üniversitesinden değil
anadolu üniversitesindenmiş
efg bir gelip bassa burya ne şık olur :P
ortalama uzunlar 60600 oldu..ralli isteruk..hemde yeni tepe..
[QUOTE=jani;151807]selcuklu saydim...bugun tam 6 kez fikir degistirdin...
agam adami boyle yapiyor iste...uyma ona sen...uslu bi cocuk ol...yoksa helak olursun....[/QUOTE]
benim trade tarzım böyle ..spontane .. bazen arkaya yaslanırım bazende böyle .. 6 poz değişikliği normal .. 150 kez poz değiştirdiğim oldu.. .. hayırlısı olsun .. günümde değilim gibi zaten ..