-
Makas 0-100 arasında dolaşıyor. Piyasa yine tekin değil.
Ben yine short sempatizanıyım ama ciddi bir hareket başlayana kadar flat... Harekete geç gireyim, kar az olsun ama zarar olmasın. Eylül'de daytrading maceralarım fena çarpılmayla sonuçlandı, Ekim'e de öyle girmeyelim.....
-
[QUOTE=Kennym;151661]dün açılan 61975 shortlar 60700 den kapandı.. 1275 points cepte..
bugun ne olacagı belli olmaz adamlar tak tuk yapıyolar aldıgımızı koruyalım en azından 1 gun :)[/QUOTE]
Bereket versin. Ters indikatörüm diye diye PALAyı terse getirdin sonunda .lelele
-
60000 bekliyoruz değilmi :)
-
[QUOTE=enorton;151666]Abi siz nece konuşuyorsunuz :D Şaka bir yana tam olarak adı nedir bu animenin? Ben de indireyim internette varsa, merak ettim...[/QUOTE]...cıbıl hatun... yazısını görüğnce hemen heyecabkadın. Neden? Vıyyy tirledim haaaa..... .dng
[url]http://diziport.com[/url] sitesinde bir kaç anime var. Bi bak istersen.
-
[quote=selçuklu;151812]benim trade tarzım böyle ..spontane .. bazen arkaya yaslanırım bazende böyle .. 6 poz değişikliği normal .. 150 kez poz değiştirdiğim oldu.. .. hayırlısı olsun .. günümde değilim gibi zaten ..[/quote]
ama guzel kardesim...her pozizyona komisyon oduyorsun...zararina degistiriyorsun...bu kayiplara is bankasi bile batar....yazik degilmi...az bekle...guzel bi grafik kodun...o ihlal edilmedikce eyleme girme....komisyonlar korkunc para tutuyor....
-
imf başkanı
türk öğrencileri çok kibar,eylem için en azından konuşmanın bitmesine kadar beklediler
demiş......
vay aq....birde d....şak geçiyorlar...
alnının ortasından haketmiş o ayakkabıyı...
-
[B]PROTESTOLARA SERT MÜDAHALE :17 GÖZALTI[/B]
Halkevleri ve öğrenci kollektifi üyesi bir grup, ımf başkanı dominique strauss-Kahn'ın konuşma yaptığı Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampusu önünde eylem düzenledi IMF karşıtı slogan atıp pankart taşıyan grup, basın açıklamasının ardından Strauss-Kahn'ın konuşma yaptığı salona gireceklerini söyleyip kampus kapısına yöneldi.
Öğrencilere ne müdahale ediyosunuz kardeşşşim...Müdahale edecekseniz IMF heyetine müdahale edin..Dünyanın %90 ının düştüğü sefillikten bu yasal hırsızlar sorumlu...
Postal atsaymışlar bu kart ...nelere/ Kart-postal yani..yannış anlaşılmasın :)
-
[quote=küçük_k;151808]burdan şunu mu anlıyoruz.. dün zararına poz kapatan longcular.. yeniden mallarını geri aldılar...yükselecek diye... nafile bekleyiş sonunda yeniden amaliyat başlayacak..[/quote]
dunki eylemi iki yonden degerlendiriyorum...
1-sistemcileri aninda kesti...
2-slow traderi ki onemli olan bu...HENUZ KESEMEDI....
bugun kapanisla onu margine sokmali.....
-
[QUOTE=unlimitted;151669]terste kalmanıza üzüldüm. benzer durumları sanırım yaşamayanımız yoktur. dün de belirtmiştim, hepimizin diğer tarafta olacağı günler gelecek diye.akşamki hareket sanki bizim sohbetimizi teyit içindi. :)))
sevgili stratejist arkadaşın kısmen de olsa nükte ile "testi yapıldı mı" sorusunu sorduğunuz "sesi fazla çıkan tarafın aksine hareket çok yaklaşmıştır" tespitim, tamamen tecrübe kaynaklıdır.
ve aynı tecrübe der ki, VOB'a [B]ek gelir kaynağı[/B] olarak bakan herkes, gelir kapısı olarak bakanlardan daha çok kazanır. (Kastım KY bazındadır ve istisnalar lütfen "yoo öyle değil" yorumu yapmasınlar,çok gereksiz olur.:))) )
bu şu demektir.
[COLOR="Blue"][B]VOB'da yatırım yaptığınız miktarı daima içinizin rahat olacağı, uzunca bir süre terste kaldığınız durumda dahi canınızı çok da fazla sıkmayacak miktar olarak ayarlayın.[/B][/COLOR]
naçizane tavsiyemdir.
psikolojik rahatlık, kazancın olmazsa olmazıdır...
bol kazançlar.[/QUOTE]
Evet ya da vobda batınca sonuçlarına katlanacak düzeyde olmanız lazım şeklinde ekleme de yapıalbilir. +.
-
[QUOTE=jani;151817]ama guzel kardesim...her pozizyona komisyon oduyorsun...zararina degistiriyorsun...bu kayiplara is bankasi bile batar....yazik degilmi...az bekle...guzel bi grafik kodun...o ihlal edilmedikce eyleme girme....komisyonlar korkunc para tutuyor....[/QUOTE]
üçbuçuk yıldır vobdayım .. bugüne kadar batmadım .. bundan sonrada batarsam .. kısmet nasip .. hayırlısı olsun ..
-
Ayakkabı ne marka acaba?:..::..:Beykoz kunduramı.:DBu arada gel pala gel.
-
56500den (10 eylül) çıkan dalga hala sat vermemiş..ne sistem ama değul mü..:)
ona binaen long..