61150 ye stop yazıp çıkıyorum..
görüşmek üzere..
umarım bugünde patlamazlar..
Printable View
61150 ye stop yazıp çıkıyorum..
görüşmek üzere..
umarım bugünde patlamazlar..
9555 altındaki fdji kapanışları adeta katliam olur
ayakkabı nike imiş....merak eden arkadaşlara
[quote=küçük_k;151840]sayın kuzu...
açıklamalar için teşekkürler..
halihazırda poz unuz nedir (sakıncası yoksa tabii ki)
benim tahminim.. kısa sürelide olsa bir yukarı tepecek gibi... ancak kapanış olarak sizinle aynı görüşdeyim... en iyi ihtimal dün yazdığınız 59900 olabilir[/quote]
beklentim soyle....seans acilir acilmaz...derinlesen dusus....15 30 da dibi bulus....donup gelip buralara yakin kapanis....
dun sabah yazmistim...60 200 ve 59 700 diye....iki kademeli dusus diye....
dun 60 200 e indi ve 2000 puan inisti...long oldum...bu dususun yuzde 38 tepkisinde longu kapayip short oldum yeniden....60 900 den...
buradan 59 700 e inerse....oradada tepki ucun oynarim....
dun sana ozelden belirtmistim....
BEN YUZDE 25 BORSANIN DUSUSUNE OYNUYORUM....
[quote=mbm;151852]ayakkabı nike imiş....merak eden arkadaşlara[/quote]
Benim ayakkabıdan vay canına saklıyayım bariii..:D:D
bir kez daha aşağıya döndük
Haaaa.. Borsayı o yüzden etkilemedi demek ki.... .dng
buda günlük raf .. son üç tepeyi gösterge onaylamamış ..
[URL=http://img96.imageshack.us/i/adszu.jpg/][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/4206/adszu.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=küçük_k;151849]59900 kanal desteği... oranın kırılmasını beklemek gerekir.. bence...
kuzu dikkat ettinmi.. poz u karla kapatınca demirci ortaya çıkmadı..[/QUOTE]
Abi bak etme eyleme, şimdi demirci arkadaşa neden bulaşıyorsun üüü
Bak kavga yok gürültü yok ne güzel işte...
çin malıdır o...ABD merkezli kuruluşun, bilmem ne ülksinden olan başkanına türk öğrenci, çin üretimi amerikan marka ayakkabı attı...way**..küreselleşme bu demek:D:D
[quote=enorton;151858]Abi bak etme eyleme, şimdi demirci arkadaşa neden bulaşıyorsun üüü
Bak kavga yok gürültü yok ne güzel işte...[/quote]
eee her ters poz da çalı dibinden çıkıp kuzuya saldırmak niye.. madem fikrin var her daim ortalıkda olacaksın... ayrıca demirci eyi uşağdır.. kavga çıkarmaz emme biraz ortalığı karıştırır..
[quote=jani;151161]ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
2-slow traderlere bakarim....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....[/quote]
BUNU DUN 10 20 DE YAZDIM...2000 puan dusmustu aksam....long olmak gerekiyordu....kapanista...ben oldum...birde jerfinn olmustu....