ortalamalardaki oynaşma ve cilveleşme devam ediyor... öpüşme başlarsa öreke hazır
Printable View
ortalamalardaki oynaşma ve cilveleşme devam ediyor... öpüşme başlarsa öreke hazır
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/232079/sakik-mhplilere-kurban-olayim-ben.html[/url] :D
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/232007/erdogandan-universitelileri-kizdiracak-aciklama.html[/url] :D
burada yazdiklarim hizla kayboluyor...aslinda cok saglam bilgiler veriyorum...ama kaynayip gidiyor....
aga bu kadar cabuk yontayını yapmaz diye dusunuyorum... nasılkı yuselısı de kadedem kademe yaptıysa, dusecekse de bugunden ıtıbaren uc dort gun sallaya sallaya kararsızlık olusturup sonra yapacaktır aynı seyı.. kaldı kı elındekı son koz hala saklı ımf kozu.. kolay kolay gostere gostere olmayacak bu dusus.. hep anlık , hep korkulu .. hep veri öncesi aniden..
[quote=jani;151853]beklentim soyle....seans acilir acilmaz...derinlesen dusus....15 30 da dibi bulus....donup gelip buralara yakin kapanis....
dun sabah yazmistim...60 200 ve 59 700 diye....iki kademeli dusus diye....
dun 60 200 e indi ve 2000 puan inisti...long oldum...bu dususun yuzde 38 tepkisinde longu kapayip short oldum yeniden....60 900 den...
buradan 59 700 e inerse....oradada tepki ucun oynarim....
dun sana ozelden belirtmistim....
BEN YUZDE 25 BORSANIN DUSUSUNE OYNUYORUM....[/quote]
[quote=jani;151864]burada yazdiklarim hizla kayboluyor...aslinda cok saglam bilgiler veriyorum...ama kaynayip gidiyor....[/quote]
bizde öne çekelim uşağlar faydalansın
peki bi soru sorayim...
tek gunde 2000 puan dustumu....
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....
o ne bea..tokoba 15 dklıkdaki dersinki kamadır takozdur
Herkese merhaba...
Hayırlı ve bol kazançlar...
Abimiz, ailemizin değerli büyüğü Pala'mız (Bkz. foto) bir süredir kayıptır... en son Alsancak civarında görülmüştür... görenlerin veya bulanların insaniyet namına bize haber vermelerini ya da direkt kendilerinin vurmasını rica ederiz...
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2585/palae.png[/IMG]
[quote=abka;151833]orjinal olmak lazım..
onu ıraklı gazeteci yaptı..
ne bileyim..
mesela soyun...
veya paralarınızı istemiyoruz..de..
ortaya bir deste para at..:)[/quote]
kemik atılabilirdi mesela önüne üstünde kıyısında köşesinde minik etler kalmış büyükçe bir kemik ::::::::::::
[quote=jani;151867]peki bi soru sorayim...
tek gunde 2000 puan dustumu....
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....[/quote]
Düşüşün nedenine göre hareket ederim ben. Dünkü gibi Amerika'da kıytırık bir endeksin düşük gelmesi nedeniyle düşüyorsa, bir sonraki gün en azında %38 fibonacci geri çekilme seviyesine kadar yukarı çıkar. Nitekim... Bugün...
Sonra da Elliot dalgalarını sayarım. Düşüş 1. dalga, geri çekilme de 2. dalga formasyonuna uyuyorsa, bundan hemen sonra çok daha uzun bir 3. dalga düşüşü gelebilir....
yoksa o büyük an geldimi
baskı belli ....küskü belli .. yön belli ......kanal belli .. şelale şelale şelale ..