-
[quote=jani;151867]peki bi soru sorayim...
tek gunde 2000 puan dustumu....
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....[/quote]
1- daha sert bir düşüşle devam edecek... millet şaşkın vaziyette tepki beklerken daha ser bir düşüş olacak
2- eyi bi silkelme yaptı daha sert yukarı gidecek..
-
Mustafa Denizli yine sıfır çekti
Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bugüne dek başında bulunduğu takımlarla puan alamayan teknik direktör Mustafa Denizli, CSKA Moskova karşısında elde edilen yenilgiyle bu geleneğini sürdürdü
Fenerbahçe’nin başında 2001-2002 sezonunda ’’Devler Ligin’’de ’’sıfır’ çeken, Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk maçta da Manchester United’ın 1-0 galibiyetine engel olamayan deneyimli teknik adam, Moskova deplasmanından da puansız ayrıldı.
Mustafa Denizli yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2001-2002 sezonunda (F) Grubu’nda yaptığı 6 maçıda yitirerek, hiç puan alamadı.
Grup maçlarını 3 gol atıp, 12 gol yiyerek son sırada tamamlayan Denizli yönetimindeki Fenerbahçe, aynı zamanda şimdiye dek ’’Devler Ligi’’nde mücadele eden Türk takımları içindeki en kötü performansı sergiledi
Denizli’nin, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın başında çıktığı Avrupa Şampiyor Ligi maçları ve sonuçları şöyle:
Fenerbahçe - FC Barcelona (İspanya).........: 0 - 3
Fenerbahçe - Olympique Lyon (Fransa)........: 0 - 1
Bayer 04 Leverkusen (Almanya) - Fenerbahçe..: 2 - 1
Olympique Lyon - Fenerbahçe.................: 3 - 1
Fenerbahçe - Bayer 04 Leverkusen............: 1 - 2
Barcelona - Fenerbahçe......................: 1 - 0
Beşiktaş - Manchester United (İngiltere)....: 0 - 1
CSKA Moskova (Rusya) - Beşiktaş.............: 2 - 1
Beşiktaş Haber : Mustafa Denizli Yine Sıfır Çekti
-
-
[quote=küçük_k;151875]1- daha sert bir düşüşle devam edecek... millet şaşkın vaziyette tepki beklerken daha ser bir düşüş olacak
2- eyi bi silkelme yaptı daha sert yukarı gidecek..[/quote]
Bu oyun tarzları tamamen daxi ve don cansın ile bağlantılı kanımca..
Birazdan artıya geçsinler 60800'de alırız soluğu.. :..:
-
[quote=enorton;151876]Mustafa Denizli yine sıfır çekti...[/quote]
defolsun ya rezil rüsva hepsi,bu adam t.direktör falan değil ya bu adam korkunç ballı bir adam.t.direktör olsa bu sene gösterirdi gücünü.
ben bu adamı görünce beni uyku basıyor abi korkunç mayışık,mıy mıy bir adam.
istifa etsinler BJK ya yapacakları en büyük iyilik bu olur.
tüpçü demirören,yönetim, denizli çeksin gitsinler.
yahu takım kendi A2 takımına yeniliyor rezalet.
bence demirören klübü ele geçirmek istiyor.yapılan transferler,havaya uçan milyon eurolar, bonservissiz gönderilen oyuncular,sakat nihata ödenen milyon eurolar v.s.bunlar hepsi bu klübü kendine borçlandırıp kökten ele geçirmek için yapılıyor BENCE....
birisi çıkıp dur demeli bu rezalete...
-
hulaaaa 4000 yine şort **
-
Küskü geliyo, küskü, ya lele ya lele.... .lelele.lelele
-
[quote=astatin;151880]hulaaaa 4000 yine şort **[/quote]
önceki flat sistemselmi histemselmi asti
-
son poz 575 kısa devam .. küskübarlarında dolaşıyorum ..
hadi asteton patron bi türkü çığırda dinleyelim .. hehehhehe :D:D:D
-
selçuklu patron kapanış tahminimi 55000 yaptım...tamam gerçeci olsun..56000 o zaman...59200 de olur..küskü belli, şort belli, manzara belli, proceksiyon belli, bafi belli, babafingo belli, ** belli.... dansçıda ince belli :)
-
[quote=ÖZGÜR EFE;151882]önceki flat sistemselmi histemselmi asti[/quote]
hula günün en düşüğünnin 3 kademe üstünde sistem poz değiştirirmi hula:..::..: histemseldi..75 puan boşlukla ksıa yine
-
[quote=selçuklu;151883]son poz 575 kısa devam .. küskübarlarında dolaşıyorum ..
hadi asteton patron bi türkü çığırda dinleyelim .. hehehhehe :D:D:D[/quote]
küskübarlarında dolanıyoooruummm, kaaaayyybettim palayı...hırsla kovaliyooruummm