DAX çöktü, FOOTSIE çöktü. IMKB açılsın az sonra, bence sağlam şelale geliyor, eliniz sat butonunda olsun benden söylemesi... Hep birlikte kazanalım... .lelele
Printable View
DAX çöktü, FOOTSIE çöktü. IMKB açılsın az sonra, bence sağlam şelale geliyor, eliniz sat butonunda olsun benden söylemesi... Hep birlikte kazanalım... .lelele
short ama nereye kadar ???????
60 lık ta son bar eğilmiş aşağıya bakıya kaç mt. atlar acep
[quote=security;151901]60 lık ta son bar eğilmiş aşağıya bakıya kaç mt. atlar acep[/quote]
buraya bir yarı yol form güzel yakışır,
[quote=VOBiX;151896]Bushu pabuçlayan adamın hapisten çıkınca aldığı ev araba ve paraları görünce kısa yoldan köşeyi dönme çabası içindedir. Bari orjinal bir şey yapsaydın akrdeşim. Kopyacı herif. Yumurta, domates, pabuç alışık olduğumuz şeyler.
[I]Daha 15 sayfa var [COLOR=red]**[/COLOR][/I][/quote]
evett, tokoba dada makara attı...
dönsün köşeyi patron..çalarak dönmüyoya..yüreğiyle dönüyo..ille ideolojik olmaı gerekmiyo eylemin..yürek ister o işler...adamdada varmış..dönsün köşeyi
60.250 ortalamalı long oldum..bugün de eksi kapatırsa endex sistem günlükte shot diyo..buradan 61.000 bekliyom akşama..
59700 ild destek olur
[quote=Altan;151904]60.250 ortalamalı long oldum..bugün de eksi kapatırsa endex sistem günlükte shot diyo..buradan 61.000 bekliyom akşama..[/quote]
bende 61.200/400 filan bekliyorum...du bakali olcak mı?
[QUOTE=SEYYAH;151879]defolsun ya rezil rüsva hepsi,bu adam t.direktör falan değil ya bu adam korkunç ballı bir adam.t.direktör olsa bu sene gösterirdi gücünü.
ben bu adamı görünce beni uyku basıyor abi korkunç mayışık,mıy mıy bir adam.
istifa etsinler BJK ya yapacakları en büyük iyilik bu olur.
tüpçü demirören,yönetim, denizli çeksin gitsinler.
yahu takım kendi A2 takımına yeniliyor rezalet.
bence demirören klübü ele geçirmek istiyor.yapılan transferler,havaya uçan milyon eurolar, bonservissiz gönderilen oyuncular,sakat nihata ödenen milyon eurolar v.s.bunlar hepsi bu klübü kendine borçlandırıp kökten ele geçirmek için yapılıyor BENCE....
birisi çıkıp dur demeli bu rezalete...[/QUOTE]
lig tv varsa ligtv yi aç şimdi dün geceki olayları gösterecekler... Yıldırım Demirörene müthiş protesto yapılmış havaalanında... Yumurtalar atılmış, arac tekmelenmiş...
seans açılsın kızartmalar gelsin arjantinle
Yukarı yapmadan vermez bu pala mutlaka yapacak ama bugün ama yarın.
verecekler buna patronaj...60 dk daki hafta başı graflanan takozda tek barla kırılmış dün... negatifler belli, uyumsuzluklar belli