-
[quote=ATHLON;377127]patron kısmet bu işler...ama çok zayıfladı yahu...:))[/quote]
Sen ki Mahidevran a mevzu aşkımı gaale almadın..ben de seni gıllandırayıım..hacı 3 denemedir yenilenemeyen zirve...FDJR/X30YVADE grafındaki yukarı atak götüntüsü...burada ısrarla verilmeye çalışılan güçlü süsü filan..bilemiyorum yani:p graşar sanki
-
[quote=a.kaya;377119]ya maidevran için değmez Astipatron bana da çok itici geliyor :p sadıka diziye giren en güzel bayandı şu ana kadar tabi ki bence :..: bu arada Polat abey duymasın bildiğim kadarıyla onun haremindeydi en son :)[/quote]
asil bir yüzü var öyle deme...:)
-
[quote=Astatin;377118]yahu hep ciddi ciddi analizler falan yapıyoruz..arada geyik de yapmak lazım..misal; aşağıda bir obo şekilli, gevşeyen mfi li nunu lu bir 60 dakikalık şemal var...velakin fiyat mavi nin (73.150) altında saatlik kapanış yapmadığı sürece şort sakatus...sonuçta trend gücü göstergesi 4 üzerinden 3 alarak yunanistan ve ispanyadan ve hatta belki abd den daha iyi durumdayım diyor...hhehee...faraza, OBO da en çok bafilenen/yanılan formasyonlardandır.. gördüğünüz gibi öz de hiçbir şey demeyen bir analiz oldu...heheeh[/quote]
yükselişe pek inanamasam da, günlük grafikte fincan kulp formasyonuna benzer birşey görebilen varmıdır?
-
viktoria ya yazık oldu..hakkını veremedi kimse..ben ona yanıorum..uwwwwww...
-
[quote=tenten;377131]yükselişe pek inanamasam da, günlük grafikte fincan kulp formasyonuna benzer birşey görebilen varmıdır?[/quote]
patron..genel şekil itibariyle FK ya benzer görüntü var ve düşüş sonrası oluşmuş olması da destekler mahiyette...iki gıllandırıcı nokta var; benim hatırladıklarımda F/K çok daha büyük düşüşler sonrası oluştuğunda çalışır oluyor...bir de dönüş V şeklinde olmuş, FK da mal toplama süreci daha acılı olmalıydı diplerde.... yani gıllı bir durum
-
helal ossun bunnara..gıllandıra gıllandıra sürüyorlar kaç gundur yukarılara..:)
-
[quote=ATHLON;377132]viktoria ya yazık oldu..hakkını veremedi kimse..ben ona yanıorum..uwwwwww...[/quote]
yok abi ben biliyordum onun gıymetini..dalaman istanbul uçağında terminalde gezilerken önümde bir kız yürüyordu... sonra birden döndü..aneeyy bi baktım SADIKA /VİKTORYA....içimden "aman gözgöze geldiğimizi MATRAKÇI duymasın, PARGALI ya falan derse yanarız vallah" demek geldi içimden diyemedim..."Uçağımız biz içindeyken düşüyor olsa umrum olmaz hala senle nasıl iki laf edeceğimi düşünürüm" demek geldi içimden diyemedim..
"Dizideki diğer kadınları toplasan senin tebessümünün çeyreği etmez.
Dizinde olsa şu kulunun başı, evrenin geri kalanı beşpara etmez"
demek geldi içimden diyemedim.....
uçakta koltuğa oturdum, sonra o girdi kapıdan bana doğru ilerlerken
"belki dünyanın en şanslı insanı olurum yanıma oturursun,
olmazsa geçerken bir tebessüm etsen yeter bana tüm dünya yanımda küçülür"
demek geldi içimden diyemedim:D:D
sabah sabah bu kadar oluyır yaratıcılık..çok daha iyisini yapabilirim:D:D:D
mahidevran a selam, yazmaya devam:D:D
-
[quote=astatin;377135]yok abi ben biliyordum onun gıymetini..dalaman istanbul uçağında terminalde gezilerken önümde bir kız yürüyordu... Sonra birden döndü..aneeyy bi baktım sadıka /viktorya....içimden "aman gözgöze geldiğimizi matrakçı duymasın, pargalı ya falan derse yanarız vallah" demek geldi içimden diyemedim..."uçağımız biz içindeyken düşüyor olsa umrum olmaz hala senle nasıl iki laf edeceğimi düşünürüm" demek geldi içimden diyemedim..
"dizideki diğer kadınları toplasan senin tebessümünün çeyreği etmez.
Dizinde olsa şu kulunun başı, evrenin geri kalanı beşpara etmez"
demek geldi içimden diyemedim.....
Uçakta koltuğa oturdum, sonra o girdi kapıdan bana doğru ilerlerken
"belki dünyanın en şanslı insanı olurum yanıma oturursun,
olmazsa geçerken bir tebessüm etsen yeter bana tüm dünya yanımda küçülür"
demek geldi içimden diyemedim:d:d
sabah sabah bu kadar oluyır yaratıcılık..çok daha iyisini yapabilirim:d:d:d
mahidevran a selam, yazmaya devam:d:d[/quote]
vay vay vay çapıkına bakın arkadaşlar ne laflar varmış astipatronda :..::..::..:
-
[quote=a.kaya;377136]vay vay vay çapıkına bakın arkadaşlar ne laflar varmış astipatronda :..::..::..:[/quote]
Abi çok reca ederim..Onlar duygusal bir insanın duyarlılıklarının dile gelmesidir...ne öyle çapkınlık filan...:D
yalnız dediğim gibi, SADIKA TV de göründüğünden de güzel bir kız..(ve hiç makyajsız idi...düşün artık yani):p
-
ünlü çapkınlardan casanova kendisine "abi nasıl oluo bu iş?..uçanı kaçanı nasıl affetmiosun ?yöntemin nedir?" diye soranlara şu cevabı vermiş...
"ben kadınları hiçbir zaman onlara süslü sözler söyleyerek etkilemedim...yaptığım tek şey onlar konuşurken,onları dinlemekti..sadece bu"...:))
-
[quote=ATHLON;377139]ünlü çapkınlardan casanova kendisine "abi nasıl oluo bu iş?..uçanı kaçanı nasıl affetmiosun ?yöntemin nedir?" diye soranlara şu cevabı vermiş...
"ben kadınları hiçbir zaman onlara süslü sözler söyleyerek etkilemedim...yaptığım tek şey onlar konuşurken,onları dinlemekti..sadece bu"...:))[/quote]
tanıştıktan sonrası için doğru da....ilk ilgi - ilk elektirk - ilk bakış- ilk merak v.s. yi yaratmak için bir şekilde "temayüz" etmek gerekiyor:D:D:D
-
he yani şimdi cari açık sorununu bu sabah ki rakamlar gelince öğrendiniz öyle mi palalar..hehehe..dünden devir şortlar 72800 de kavırma oldu...73.150 altı üstü izleyeceğim yeni poz için du bakalım