-
Dünkü düşüş çoğunluk 65,000 naraları atarken nerdeyse kimsenin aklına short gelmezken piasa göstere göstere yukarı giderken haince ve şerefsizce sırf yükselişe inananları kesmek için gerçekleşti.
Şimdiki düşüşü ise köydeki muhtar emmi bile biliyor ve bizim piyasa ayrışmayı seviyor onun içindir ki bu piyasa çoğunluk düşecek diye short açmışken EFG de göstere göstere 1900 kontrat shortlamışken en fazla 59800 görür ordanda nr kadar shortçu varsa hakkın rahmetine kavuşturur
14:30 da 59800-25 de tostumu yedim bekliyorum stop 59400 bugünde buraya geipde zarar yazarsam Ston VOB a veda eder vob sevdası bugün biter
-
[quote=selçuklu;151929]alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun ....[/quote]
ha ha ha...ne oldu selleye selcuklu...birazdan onuda yazarsan...
gulmekten gobegim yerinden cikacak....
agama uyma....soyulursun...komisyonlar...komisyonlar...esas kuku o...rallide o...sellede o...komisyonlar.....
-
[quote=selçuklu;151929]alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun ....[/quote]
Patron harbiden soruyorum, VOB eksi, IMKB eksi, DAX eksi, FTSE eksi, FDOW eksi, sen neye göre ralli bekliyorsun? Mantığı nedir bu pozisyonun?
-
zero işlem 225 long devam .. ralli ..
-
-
Şöyle bir 61.000'e falan tekrar çıksa da malı mülkü evi arabayı ne varsa satıp o parayla short girsem.... :p
-
[QUOTE=Strategist;151938]Patron harbiden soruyorum, VOB eksi, IMKB eksi, DAX eksi, FTSE eksi, FDOW eksi, sen neye göre ralli bekliyorsun? Mantığı nedir bu pozisyonun?[/QUOTE]
histemsel patron .. :D
-
[quote=YAVUZHAN;151744]bu arada unlimitted in dünkü uyarısı aklıma geldi :)
yine çalıştı altın kural 108 :)[/quote]
sevgili Yavuzhan,
altın kural 57 der ki, (hiç ama hiç teknik bilmese dahi) üst üste birkaç kere kazanmış adamın bir sonraki pozda yönü tutturma olasılığı, çok iyi teknik bilen ama üst üste 2 kere kaybetmiş adamdan daha yüksektir.(günlükçüler için geçerlidir)
Selçuklu'yu tebrik ediyorum. bence son bikaç haftadır çok güzel trade ediyor. kazanması ya da kaybetmesi mevzu değil. bu şekilde devam ederse palanın onu çarpması olasılığı gittikçe düşer.
resmen trade tarzı değişti. hem de çok olumlu yönde. kaldı ki teknik konuda da iyi.
şahsi görüşümdür...
-
61500 ort. lı shortlar 60200 den kapandı...
burası borsa kesin konuşmamak lazım dün saat 16 itibariyle 700 puan zarardaydım
kapanışta 1200 puan kara geçtim bugünde karımızı aldık...short için beklemedeyiz.
-
[quote=selçuklu;151942]histemsel patron .. :D[/quote]
O zaman saygı duyarım abi... .lelele
-
Harbi bu apsd ile düşmesi banada zor geliyor...ama düşerse ve bu apsdler tersi yöne açılırsa ozaman felaket olur
-
Yemişim shortu pala ziyaret edene kadar full long.:):)